Sitges

Matkaopas
Sitges johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja kallioinen rannikko
Varaa loma Sitgesissä, joka on yksi Etelä-Euroopan suosituimmista rantalomakohteista.

Erityisesti sateenkaariyhteisön suosiossa olevan Sitgesin valkoiset hiekkarannat ja maine bilepaikkana houkutteleva kaupunkiin barcelonalaisia ja pohjoiseurooppalaisia nuoria. Kovan biletyspaikan maineesta huolimatta eläväinen Sitges on onnistunut säilymään kulttuurikohteena, jossa on loistavia ravintoloita, mielenkiintoisia museoita ja kaunista arkkitehtuuria.

Sitgesin kaupunki oli modernismin tyylisuunnan keskiössä, ja sen rannoilla viettivät aikaansa muun muassa taidemaalari Salvador Dalí ja runoilija Federico García Lorca. Yksi tyylisuunnan pioneereista oli Santiago Rusiñol, joka järjesti useita merkittäviä taidefestivaaleja Sitgesissä 1800-luvun lopulla. Vaikka kaupunki kiinnostaa yhä taiteilijoita ja kirjailijoita, 1800-luvun loppua ja 1900-luvun alkua pidetään Sitgesin kultakautena.

Matka Sitgesiin ei ole täydellinen ilman vierailua ainakin yhdellä sen 17 hiekkarannasta. Rannalle mennessä kannattaa ottaa mukaan aurinkovoidetta ja päivänvarjo, sillä luonnollista varjoa ei juuri ole. Platja de la Bassa Rodona on homoystävällisin ranta, mutta yleisesti ottaen kaikki ovat yhtä tervetulleita Sitgesin jokaiselle hiekkarannalle. Perheet suuntaavat useimmiten Platja de la Fragatan rannalle, joka on rauhallinen kaistale rantaviivaa kaupungin valkoiseksi kalkitun kirkon, Església de Sant Bartomeu i Santa Teclan vieressä.

Muista käydä Cau Ferratin museossa, joka oli aikoinaan taiteilija Santiago Rusiñolin koti, ateljee ja galleria. Museorakennus on valkoiseksi rakennettu kartano, joka rakennettiin 1890-luvulla yhdistämällä kaksi 1500-luvulta peräisin olevaa kalastajamökkiä. Museon kokoelmaan kuuluu muun muassa Picasson ja El Grecon maalauksia.

Fundacío Stämpfli Art Contemporani on myös vierailun arvoinen museo, jonka kokoelma keskittyy nykytaiteeseen aina 1960-luvulta eteenpäin. Täällä voit nähdä muun muassa Takisin ja Oliver Mossetin teoksia. Museon pysyvässä kokoelmassa on töitä 60 taiteilijalta ympäri maailman, ja siellä järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä, joiden takia rantahiekalta kannattaa välillä poistua.

Sitges sijaitsee 40 kilometrin päässä Barcelonasta. Hiekkarannat ovat yleensä aivan täynnä heinäkuussa ja elokuussa, mutta sesongin ulkopuolella niillä on rauhallisempaa. Matkusta Sitgesiin Barcelonasta paikallisjunalla.

Discover neighborhoods in Sitges

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
4 out of 5
Paseo Marítimo De Sitges 92-94, Sitges, 08870
Hinta on 114 € per yö ajalle 12. syysk. viiva 13. syysk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ravintolasta ja täyden palvelun kylpylästä. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (900 arvostelua)
Palvelussa parantamisen varaa!
"Hyvä ja rauhallinen sijainti upean rantabulevardin etelä päässä. Upea ja arvokkaan oloinen huone. Hyvä sänky. Aamiaista ei meille tullessa tarjottu, vaikka aamulla huomasimme, että siihen olisi ollut mahdollisuus. Palvelu ei ollut hotellin tason mukainen."

Arvosteltu 27.11.2021

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
La Santa María
La Santa María
3 out of 5
Passeig De La Ribera 52, Sitges, 08870
Hinta on 132 € per yö ajalle 21. elok. viiva 22. elok.
Yövy tässä 3 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, rannasta ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4/5 Very Good! (423 arvostelua)
"Hotellin sijainti on erittäin hyvä. Huoneessa on kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten kylmä minibaari, terassi ja ilmastointi."

Arvosteltu 1.8.2022

La Santa María
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
5 out of 5
Av. Cami De Miralpeix, 12, Sitges, 08870
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 206 € per yö ajalle 11. syysk. viiva 12. syysk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ulkouima-altaasta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,5/5 Wonderful! (853 arvostelua)
"Hyvä"

Arvosteltu 4.11.2021

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Mediterráneo Sitges
Mediterráneo Sitges
4 out of 5
Avenida Sofia 3, Sitges, 08870
Hinta on 207 € per yö ajalle 1. syysk. viiva 2. syysk.
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ulkouima-altaasta ja 3 ravintolasta. Asiakkaamme ...
4,3/5 Excellent! (144 arvostelua)
4 star apartment was 5 star
"We had excellent 2 room apartment with all possible facilities like ceramic stove and even new washing machine. Apartment was just modernly renewed. Spacious balcony with sea view. Nice and clean 5 pools in the garden. Friendly personnel and good located. Clean and silent choice for family ..."

Arvosteltu 6.8.2017

Mediterráneo Sitges
Sunway Amapola Apartamentos
Sunway Amapola Apartamentos
2 out of 5
Carrer del Poeta Trinitat Catasus, 7, Sitges, 08870
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ulkouima-altaasta ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. Asiakkaamme ...
3,6/5 Good! (177 arvostelua)
Suosittelen
"Juuri minulle sopiva paikka. Siisti ja tilava. Minä ja kaverini viihdytiin todella hyvin. Suosittelen."

Arvosteltu 20.5.2018

Sunway Amapola Apartamentos
Sitges Group Beach Dreams
Sitges Group Beach Dreams
4 out of 5
Various Addresses, Carrer Port Alegre 57 / Garraf 27, Sitges, 08870
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, terassista ja parvekkeesta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,8/5 Exceptional! (63 arvostelua)
The place we keep on returning
"Great communication with the agency and perfect location for a romantic escape."

Arvosteltu 25.4.2022

Sitges Group Beach Dreams
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Sitges lähellä sijaitsevat kaupungit