Sitges

Matkaopas
Sitges johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja kallioinen rannikko
Varaa loma Sitgesissä, joka on yksi Etelä-Euroopan suosituimmista rantalomakohteista.

Erityisesti sateenkaariyhteisön suosiossa olevan Sitgesin valkoiset hiekkarannat ja maine bilepaikkana houkutteleva kaupunkiin barcelonalaisia ja pohjoiseurooppalaisia nuoria. Kovan biletyspaikan maineesta huolimatta eläväinen Sitges on onnistunut säilymään kulttuurikohteena, jossa on loistavia ravintoloita, mielenkiintoisia museoita ja kaunista arkkitehtuuria.

Sitgesin kaupunki oli modernismin tyylisuunnan keskiössä, ja sen rannoilla viettivät aikaansa muun muassa taidemaalari Salvador Dalí ja runoilija Federico García Lorca. Yksi tyylisuunnan pioneereista oli Santiago Rusiñol, joka järjesti useita merkittäviä taidefestivaaleja Sitgesissä 1800-luvun lopulla. Vaikka kaupunki kiinnostaa yhä taiteilijoita ja kirjailijoita, 1800-luvun loppua ja 1900-luvun alkua pidetään Sitgesin kultakautena.

Matka Sitgesiin ei ole täydellinen ilman vierailua ainakin yhdellä sen 17 hiekkarannasta. Rannalle mennessä kannattaa ottaa mukaan aurinkovoidetta ja päivänvarjo, sillä luonnollista varjoa ei juuri ole. Platja de la Bassa Rodona on homoystävällisin ranta, mutta yleisesti ottaen kaikki ovat yhtä tervetulleita Sitgesin jokaiselle hiekkarannalle. Perheet suuntaavat useimmiten Platja de la Fragatan rannalle, joka on rauhallinen kaistale rantaviivaa kaupungin valkoiseksi kalkitun kirkon, Església de Sant Bartomeu i Santa Teclan vieressä.

Muista käydä Cau Ferratin museossa, joka oli aikoinaan taiteilija Santiago Rusiñolin koti, ateljee ja galleria. Museorakennus on valkoiseksi rakennettu kartano, joka rakennettiin 1890-luvulla yhdistämällä kaksi 1500-luvulta peräisin olevaa kalastajamökkiä. Museon kokoelmaan kuuluu muun muassa Picasson ja El Grecon maalauksia.

Fundacío Stämpfli Art Contemporani on myös vierailun arvoinen museo, jonka kokoelma keskittyy nykytaiteeseen aina 1960-luvulta eteenpäin. Täällä voit nähdä muun muassa Takisin ja Oliver Mossetin teoksia. Museon pysyvässä kokoelmassa on töitä 60 taiteilijalta ympäri maailman, ja siellä järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä, joiden takia rantahiekalta kannattaa välillä poistua.

Sitges sijaitsee 40 kilometrin päässä Barcelonasta. Hiekkarannat ovat yleensä aivan täynnä heinäkuussa ja elokuussa, mutta sesongin ulkopuolella niillä on rauhallisempaa. Matkusta Sitgesiin Barcelonasta paikallisjunalla.

Discover neighborhoods in Sitges

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
4 out of 5
Paseo Marítimo De Sitges 92-94, Sitges, 08870
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 62 € per yö ajalle 23. jouluk. viiva 24. jouluk.
62 €
per yö
23. jouluk.–24. jouluk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ravintolasta ja täyden palvelun kylpylästä. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (919 arvostelua)
Palvelussa parantamisen varaa!
"Hyvä ja rauhallinen sijainti upean rantabulevardin etelä päässä. Upea ja arvokkaan oloinen huone. Hyvä sänky. Aamiaista ei meille tullessa tarjottu, vaikka aamulla huomasimme, että siihen olisi ollut mahdollisuus. Palvelu ei ollut hotellin tason mukainen."

Arvosteltu 27.11.2021

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
Hotel URH Sitges Playa
Hotel URH Sitges Playa
4 out of 5
Port Alegre 53, Sitges, 08870
Hinta on 80 € per yö ajalle 7. jouluk. viiva 8. jouluk.
80 €
per yö
7. jouluk.–8. jouluk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, rannasta ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,3/5 Excellent! (676 arvostelua)
Hyvä ja hiljainen hotelli
"Tosi siisti ja hiljanen hotelli. Meillä oli huone uima-altaalle päin. Hyvää palvelua. Loistava sijainti rannan vieressä. Alakerran ravintolassa tarjolla monipuolinen buffetaamiainen."

Arvosteltu 14.10.2021

Hotel URH Sitges Playa
Hotel Calipolis
Hotel Calipolis
4 out of 5
Av. Sofia, 2-6, Sitges, 08870
Hinta on 90 € per yö ajalle 11. jouluk. viiva 12. jouluk.
90 €
per yö
11. jouluk.–12. jouluk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja rannasta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,2/5 Very Good! (642 arvostelua)
"Great location and perfect view"

Arvosteltu 27.9.2020

Hotel Calipolis
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Mediterráneo Sitges
Mediterráneo Sitges
4 out of 5
Avenida Sofia 3, Sitges, 08870
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ulkouima-altaasta ja 3 ravintolasta. Asiakkaamme ...
4,3/5 Excellent! (156 arvostelua)
4 star apartment was 5 star
"We had excellent 2 room apartment with all possible facilities like ceramic stove and even new washing machine. Apartment was just modernly renewed. Spacious balcony with sea view. Nice and clean 5 pools in the garden. Friendly personnel and good located. Clean and silent choice for family ..."

Arvosteltu 6.8.2017

Mediterráneo Sitges
Sitges Group Ocean
Sitges Group Ocean
4 out of 5
Various Addresses, Passeig de la Ribera, 15 & 44, Sitges, 08870
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa huoneistohotellissa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, terassista ja taulutelevisiosta. Asiakkaamme ...
4,6/5 Exceptional! (48 arvostelua)
"We spent 3 nights in the penthouse apartment and had an amazing time! The location is perfect - walking distance to everything with amazing ocean views. Lots of really great shops and dining options all within a 5-10min walk. We had friends staying at various locations around the city and they all ..."

Arvosteltu 25.9.2022

Sitges Group Ocean
Sitges: Hiljainen ja keskeinen asunto yksinoikeudella
Sitges: Hiljainen ja keskeinen asunto yksinoikeudella
Sitges, Catalonia
Yövy tässä perheille sopivassa huoneistossa kohteessa Sitges. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, vesipuistosta ja kuntokeskuksesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,8/5 Exceptional! (27 arvostelua)
Great central location, lovely view
"Nice large flat - one double with very comfortable twin beds, and small room with bunk beds - Flori very pleasant and helpful. Kitchen basic but serviceable. Excellent location only a short walk from everywhere, bit close to the railway line, which is why I have given 4 stars, light sleepers like ..."

Arvosteltu 26.10.2022

Sitges: Hiljainen ja keskeinen asunto yksinoikeudella
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit

Kohteen Sitges lähellä sijaitsevat kaupungit