Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Southbank Centre

Tässä Thames-joen rannalla sijaitsevassa maailman suurimpiin lukeutuvassa taidekeskuksessa järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia.

Southbank Centre sijaitsee Thames-joen vilkkaalla etelärannalla, ja se on yksi koko Euroopan merkittävimmistä taidekeskuksista. Kolmesta rakennuksesta muodostuva kompleksi on yksi suurimmista taiteelle omistetuista keskuksista maailmassa. Keskuksen tiloja ovat esimerkiksi Hayward Gallery, Royal Festival Hall ja Queen Elizabeth Hall. Taidekeskuksen tiloissa järjestetään vuosittain tuhansia esityksiä, kuten teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä kirjallisuustapahtumia. Vuoden aikana järjestetään myös useita vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Yksi tapahtumasali on omistettu teatteritapahtumille. Voit kuunnella livemusiikkia ja katsella tanssiesityksiä. Jotkin tapahtumat ovat ilmaisia, ja maksullisista tapahtumista lapset saavat yleensä alennuksen. Lapsille on runsaasti tapahtumia, kuten komediaklubeja, lauluhetkiä ja taikuriesityksiä.

Tutustu Hayward Galleryyn, jossa järjestetään uriensa alussa olevien taiteilijoiden pieniä näyttelyitä. Näyttelyitä on useita vuodessa. Kiertele Saison Poetry Library -kirjastossa, jossa on erityisen suuri lastenkirjakokoelma.

Osta pikkupurtavaa Real Food Market -torilta, joka on avoinna perjantaista sunnuntaihin joka viikko. Aterioi jossakin keskuksen ympäristön useista ravintoloista tai kahviloista.

Taidekeskuksen historia juontaa 1950-luvun alun Festival of Britain -näyttelyyn. Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä maan jälleenrakentamista toisen maailmansodan jälkeen. Royal Festival Hall -konserttisali on alkuperäisestä tapahtumasta jäljellä oleva tapahtumatila. Keskuksessa käy vuosittain noin 22 miljoonaa kävijää. Tapahtumatilat avautuvat aamulla ja sulkeutuvat myöhään illalla joka päivä.

Southbank Centre sijaitsee keskellä South Bankin kaupunginosaa Thames-joen varrella. Aja metrolla Embankmentin asemalle ja ylitä Hungerford Bridge -silta tai kävele viiden minuutin matka Waterloon asemalta. Muut lähimmät nähtävyydet ovat London Eye -maailmanpyörä ja Sea Life London Aquarium -akvaario.


Alueen Southbank Centre opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 363 majoitusliikettä kohteen Southbank Centre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  ME London 248 €
  ME London

  ME London

  336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 249 €
   The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

   The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

   2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 147 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Savoy
     The Savoy

     The Savoy

     Strand, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Strand ja Lyceum Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Covent Garden Market ja Aldwych Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sea Containers London
      Sea Containers London

      Sea Containers London

      20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tate Modern ja London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Express London - Southwark 84 €
       Holiday Inn Express London - Southwark

       Holiday Inn Express London - Southwark

       103-109 Southwark Street, Snow House/103-109, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tate Modern, Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        SACO Fitzrovia 120 €
        SACO Fitzrovia

        SACO Fitzrovia

        21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.