Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Southbank Centre

Tässä Thames-joen rannalla sijaitsevassa maailman suurimpiin lukeutuvassa taidekeskuksessa järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia.

Southbank Centre sijaitsee Thames-joen vilkkaalla etelärannalla, ja se on yksi koko Euroopan merkittävimmistä taidekeskuksista. Kolmesta rakennuksesta muodostuva kompleksi on yksi suurimmista taiteelle omistetuista keskuksista maailmassa. Keskuksen tiloja ovat esimerkiksi Hayward Gallery, Royal Festival Hall ja Queen Elizabeth Hall. Taidekeskuksen tiloissa järjestetään vuosittain tuhansia esityksiä, kuten teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä kirjallisuustapahtumia. Vuoden aikana järjestetään myös useita vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Yksi tapahtumasali on omistettu teatteritapahtumille. Voit kuunnella livemusiikkia ja katsella tanssiesityksiä. Jotkin tapahtumat ovat ilmaisia, ja maksullisista tapahtumista lapset saavat yleensä alennuksen. Lapsille on runsaasti tapahtumia, kuten komediaklubeja, lauluhetkiä ja taikuriesityksiä.

Tutustu Hayward Galleryyn, jossa järjestetään uriensa alussa olevien taiteilijoiden pieniä näyttelyitä. Näyttelyitä on useita vuodessa. Kiertele Saison Poetry Library -kirjastossa, jossa on erityisen suuri lastenkirjakokoelma.

Osta pikkupurtavaa Real Food Market -torilta, joka on avoinna perjantaista sunnuntaihin joka viikko. Aterioi jossakin keskuksen ympäristön useista ravintoloista tai kahviloista.

Taidekeskuksen historia juontaa 1950-luvun alun Festival of Britain -näyttelyyn. Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä maan jälleenrakentamista toisen maailmansodan jälkeen. Royal Festival Hall -konserttisali on alkuperäisestä tapahtumasta jäljellä oleva tapahtumatila. Keskuksessa käy vuosittain noin 22 miljoonaa kävijää. Tapahtumatilat avautuvat aamulla ja sulkeutuvat myöhään illalla joka päivä.

Southbank Centre sijaitsee keskellä South Bankin kaupunginosaa Thames-joen varrella. Aja metrolla Embankmentin asemalle ja ylitä Hungerford Bridge -silta tai kävele viiden minuutin matka Waterloon asemalta. Muut lähimmät nähtävyydet ovat London Eye -maailmanpyörä ja Sea Life London Aquarium -akvaario.


Alueen Southbank Centre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 288 majoitusliikettä kohteen Southbank Centre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 215 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 175 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Club Quarters Hotel, St. Paul's 131 €
   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marlin Waterloo 127 €
    Marlin Waterloo

    Marlin Waterloo

    111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza London Waterloo 149 €
     Park Plaza London Waterloo

     Park Plaza London Waterloo

     6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 158 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton by Hilton London Waterloo 118 €
       Hampton by Hilton London Waterloo

       Hampton by Hilton London Waterloo

       157 Waterloo Road, South Bank, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Coca-Cola London Eye, Big Ben ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. British Museum ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Waterloon rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Tower Hotel 127 €
        The Tower Hotel

        The Tower Hotel

        St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.