Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Southbank Centre

Tässä Thames-joen rannalla sijaitsevassa maailman suurimpiin lukeutuvassa taidekeskuksessa järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia.

Southbank Centre sijaitsee Thames-joen vilkkaalla etelärannalla, ja se on yksi koko Euroopan merkittävimmistä taidekeskuksista. Kolmesta rakennuksesta muodostuva kompleksi on yksi suurimmista taiteelle omistetuista keskuksista maailmassa. Keskuksen tiloja ovat esimerkiksi Hayward Gallery, Royal Festival Hall ja Queen Elizabeth Hall. Taidekeskuksen tiloissa järjestetään vuosittain tuhansia esityksiä, kuten teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä kirjallisuustapahtumia. Vuoden aikana järjestetään myös useita vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Yksi tapahtumasali on omistettu teatteritapahtumille. Voit kuunnella livemusiikkia ja katsella tanssiesityksiä. Jotkin tapahtumat ovat ilmaisia, ja maksullisista tapahtumista lapset saavat yleensä alennuksen. Lapsille on runsaasti tapahtumia, kuten komediaklubeja, lauluhetkiä ja taikuriesityksiä.

Tutustu Hayward Galleryyn, jossa järjestetään uriensa alussa olevien taiteilijoiden pieniä näyttelyitä. Näyttelyitä on useita vuodessa. Kiertele Saison Poetry Library -kirjastossa, jossa on erityisen suuri lastenkirjakokoelma.

Osta pikkupurtavaa Real Food Market -torilta, joka on avoinna perjantaista sunnuntaihin joka viikko. Aterioi jossakin keskuksen ympäristön useista ravintoloista tai kahviloista.

Taidekeskuksen historia juontaa 1950-luvun alun Festival of Britain -näyttelyyn. Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä maan jälleenrakentamista toisen maailmansodan jälkeen. Royal Festival Hall -konserttisali on alkuperäisestä tapahtumasta jäljellä oleva tapahtumatila. Keskuksessa käy vuosittain noin 22 miljoonaa kävijää. Tapahtumatilat avautuvat aamulla ja sulkeutuvat myöhään illalla joka päivä.

Southbank Centre sijaitsee keskellä South Bankin kaupunginosaa Thames-joen varrella. Aja metrolla Embankmentin asemalle ja ylitä Hungerford Bridge -silta tai kävele viiden minuutin matka Waterloon asemalta. Muut lähimmät nähtävyydet ovat London Eye -maailmanpyörä ja Sea Life London Aquarium -akvaario.


Alueen Southbank Centre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 974 majoitusliikettä kohteen Southbank Centre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 147 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clayton Hotel City of London 110 €
   Clayton Hotel City of London

   Clayton Hotel City of London

   10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marlin Waterloo 136 €
    Marlin Waterloo

    Marlin Waterloo

    111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     St. Thomas' Hospital, Westminster Bridge ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Westminster Abbey ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sea Containers London
     Sea Containers London

     Sea Containers London

     20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 163 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Zedwell Piccadilly
       Zedwell Piccadilly

       Zedwell Piccadilly

       Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hampton by Hilton London Waterloo
        Hampton by Hilton London Waterloo

        Hampton by Hilton London Waterloo

        157 Waterloo Road, South Bank, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Coca-Cola London Eye, Big Ben ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. British Museum ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Waterloon rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.