Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suuri kiltatalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Suuri kiltatalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Suuri kiltatalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Suuri kiltatalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Suuri kiltatalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Suuri kiltatalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Suuri kiltatalo lähellä kohdetta Suuri kiltatalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Suuri kiltatalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 391 majoitusliikettä kohteen Suuri kiltatalo lähellä
Wellton Centrum Hotel & Spa 46 €
Wellton Centrum Hotel & Spa

Wellton Centrum Hotel & Spa

33 Kaleju Street, Riika
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Johanneksen kirkko ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Latvian kansallisooppera ja Menzendorff-talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wellton Riverside SPA Hotel 53 €
  Wellton Riverside SPA Hotel

  Wellton Riverside SPA Hotel

  11. Novembra Krastmala, 33, Riika
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Menzendorff-talo ja Miehitysmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Relais Le Chevalier 50 €
   Relais Le Chevalier

   Relais Le Chevalier

   Kalku street 20, Riika
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pulveritorni ja Riian keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Linnakukkula ja Menzendorff-talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Garden Inn Riga Old Town 62 €
    Hilton Garden Inn Riga Old Town

    Hilton Garden Inn Riga Old Town

    Grecinieku 25 Riga, Riika
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Menzendorff-talo ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pullman Riga Old Town 60 €
     Pullman Riga Old Town

     Pullman Riga Old Town

     24 Jekaba Street, Riika
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Parlamentti ja Riian keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Jaakobin katedraali ja Kolme veljestä ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Valdemars
      Hotel Valdemars

      Hotel Valdemars

      K. Valdemara iela 23, Riika
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Latvian taidemuseo ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Esplanāden puisto ja Kristuksen syntymän katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Neiburgs Hotel 108 €
       Neiburgs Hotel

       Neiburgs Hotel

       Jauniela 25/27, Riika
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupungintalo ja Riian keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Miehitysmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Old City Boutique Hotel 29 €
        Old City Boutique Hotel

        Old City Boutique Hotel

        10 Teatra Street, Riika
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.