Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pincio

Kävele patsaiden reunustamia katuja pitkin tällä 1800-luvun aikaisella terassilla ja ihastele ihastuttavia kaupunkinäkymiä.

Korkean sijaintinsa ansiosta Pincio on täydellinen paikka katsella, kuinka aurinko laskee Rooman kupolikattojen ja terassien täyteisen kaupunkisiluetin taakse. Rentoudu lehtevien puiden reunustamassa puistossa ja katsele kuuluisien sota- ja kansallissankareiden patsaita.

Terassi on paikallisen arkkitehdin Giuseppe Valadierin käsialaa, ja se rakannettiin vuonna 1816. Se on suosittu myös paikallisten iltakävelijöiden keskuudessa, ja se on täydellinen paikka rentoutua ja levätä pitkän päivän jälkeen.

Pincio yhdistää Piazza del Popolon, yhden kaupungin suurimman aukion tähän kauniiseen kukkulaan. Kapua piazzan rappuset ylös ja kiertele Pincion alla avautuvissa puutarhoissa. Puutarhojen vehreiden puiden ja värikkään kukkaloiston keskeltä löytyy myös useita patsaita. Käy katsomassa Italian yhdistymisen innoittamaa suihkulähdettä sekä italialaisen sotasankari Enrico Totin patsasta, joka pystytettiin vuonna 1922. Pääasiallisesti miehiä esittävien patsaiden joukosta voi löytää kolme naispatsasta. Ne esittävät runoilija Vittoria Colonnaa, pyhää Katariina Sienalaista ja kirjailija Grazia Deleddaa.

Jatka matkaasi ylöspäin Pincion terassille. Kolmen holvikaaren päällä sijaitseva kermanvärinen barokkirakennelma soluttautuu valkoisten patsaiden sekaan, ja tarjoaa loistavan paikan katsella kaupungin kenties kauneinta näköalaa.

Katsele kaukana alapuolellasi avautuvaa Piazza de Popolin aukeaa ja siellä kulkevien ihmismassojen hyörinää. Siirrä katseesi kaukaisuuteen ja yritä bongata Pietarinkirkon suuri kupoli ja Castel Sant’Angelon katolla seisova enkelipatsas taivaanrannasta. Terassille on hyvä tulla etenkin auringonlaskun aikaan, kun taivas Rooman korkeimman kukkulan, Monte Marion, takana maalautuu leimuaviin oranssin, punaisen ja violetin väreihin. Paikka on ehdottomasti paras innokkaille valokuvaajille, jotka haluavat ikuistaa ikonisen Rooman kuvan.

Pincio sijaitsee Piazza del Popolon aukion takana. Pääset paikan päälle matkustamalla metrolla Flaminioon, josta on piazzalle vain 50 metrin kävelymatka Pincion terassi ja puutarhat ovat avoinna joka päivä, eikä alueelle ole sisäänpääsymaksua.


Alueen Terrazza del Pincio opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 205 majoitusliikettä kohteen Terrazza del Pincio lähellä
Hotel Condotti 53 €
Hotel Condotti

Hotel Condotti

Via Mario Dè Fiori 37, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Quirinale 137 €
  Hotel Quirinale

  Hotel Quirinale

  Via Nazionale 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Nazionale 180 €
   Hotel Nazionale

   Hotel Nazionale

   Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Alexandra 101 €
    Hotel Alexandra

    Hotel Alexandra

    Via Vittorio Veneto 18, Rooma, RM
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via del Tritone, Via Veneto ja Piazza Barberini sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rocco Forte Hotel De Russie 990 €
     Rocco Forte Hotel De Russie

     Rocco Forte Hotel De Russie

     Via del Babuino 9, Rooma, RM
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio). Villa Borghesen puisto ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Piazza di Spagna 9 307 €
      Piazza di Spagna 9

      Piazza di Spagna 9

      Piazza di Spagna 9, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän kylpylälomaan soveltuvan majatalon lähellä sijaitsee Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Espanjalaiset portaat. Via del Corso ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Nord Nuova Roma 109 €
       Hotel Nord Nuova Roma

       Hotel Nord Nuova Roma

       Via Giovanni Amendola, 3, Rooma, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema ja Rooman Terminin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel della Conciliazione 126 €
        Hotel della Conciliazione

        Hotel della Conciliazione

        Borgo Pio n. 163-164-165-166, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Via Cola di Rienzo, Castel Sant'Angelo ja Pietarinaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pietarinkirkko ja Sikstuksen kappeli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lepanton asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.