Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

The Mall (katu)

Kävele pitkin upeaa The Mall ‑katua, joka ulottuu Trafalgarin aukiolta Buckinghamin palatsille ja jota käytetään usein kuninkaallisissa kulkueissa.     

Puiden reunustamaa The Mallia käytetään usein, kun valtionpäämiehet tai muut arvovieraat vierailevat kuningattaren luona palatsissa. Kilometrin mittaisen kadun varrella näet monia tärkeitä historiallisia nähtävyyksiä.

The Mallin loi alun perin kuningas Kaarle II vuonna 1660 kentäksi kroketin tapaiselle paille‑maille-pelille. Kun Buckinghamin palatsista tuli kuningatar Viktorian virallinen kuninkaallinen asunto, katu uudistettiin seremoniakäyttöön. Kiinnitä huomiota punaiseen asfalttiin, joka muistuttaa punaista mattoa. Valtiovierailuiden yhteydessä kuningatar kulkee usein katua pitkin kultaisissa hevosvaunuissa vilkuttaen tutusti yleisölle.

Aloita The Mallin eteläpäästä Trafalgarin aukiolta. Se rakennettiin vuosina 1829–1841 kunnianosoitukseksi lordi Nelsonin voitolle Trafalgarin taistelussa. Nykyään historiallinen aukio on suosittu paikka juhlille, paraateille ja mielenosoituksille.

Kun kävelet läpi jylhän Admiralty Archin, näet St. James’s Parkin vasemmalla. Kuningas Henrik VIII:n vuonna 1536 rakennuttama puisto on Lontoon vanhin. Kun kävelet siltaa pitkin, eteesi avautuvat kauniit näkymät Buckinghamin palatsille. Puiston pelikaanien ruokintahetki puoliltapäivin on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Jos onni on myötä, saatat nähdä sotilaita kävelemässä St. Jamesin palatsilta The Mallia pitkin Buckinghamin palatsin vahdinvaihtoon. The Mall on erityisen vilkas kesäkuussa vuosittaisen Trooping the Colour ‑seremonian aikaan, jolloin juhlitaan kuningattaren syntymäpäivää. Nauti upeasta ja mahtipontisesta sotilasparaatista.

The Mall koristellaan usein brittilipuin ja vierailevien valtionpäämiesten kotimaiden lipuin. Huhtikuussa The Mallilta löytyy Lontoon maratonin maalisuora.

Lähin metroasema on Charing Cross. The Mall on avoinna jalankulkijoille joka päivä. Se on suljettu liikenteeltä sunnuntaisin, pyhäpäivinä ja juhlatapahtumien aikaan.


Alueen The Mall opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 330 majoitusliikettä kohteen The Mall lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Rubens At The Palace 233 €
  The Rubens At The Palace

  The Rubens At The Palace

  39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   SACO Fitzrovia 131 €
   SACO Fitzrovia

   SACO Fitzrovia

   21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    ME London 216 €
    ME London

    ME London

    336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 248 €
     The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

     The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

     2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Grand at Trafalgar Square 92 €
      The Grand at Trafalgar Square

      The Grand at Trafalgar Square

      8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 609 €
       Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

       Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

       68 Regent Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        St. James' Court, A Taj Hotel, London 198 €
        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buckinghamin palatsi, Apollo Victoria Theatre ja St. James Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Westminster Abbey ja Victoria Palace Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.