Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

The Mall (katu)

Kävele pitkin upeaa The Mall ‑katua, joka ulottuu Trafalgarin aukiolta Buckinghamin palatsille ja jota käytetään usein kuninkaallisissa kulkueissa.     

Puiden reunustamaa The Mallia käytetään usein, kun valtionpäämiehet tai muut arvovieraat vierailevat kuningattaren luona palatsissa. Kilometrin mittaisen kadun varrella näet monia tärkeitä historiallisia nähtävyyksiä.

The Mallin loi alun perin kuningas Kaarle II vuonna 1660 kentäksi kroketin tapaiselle paille‑maille-pelille. Kun Buckinghamin palatsista tuli kuningatar Viktorian virallinen kuninkaallinen asunto, katu uudistettiin seremoniakäyttöön. Kiinnitä huomiota punaiseen asfalttiin, joka muistuttaa punaista mattoa. Valtiovierailuiden yhteydessä kuningatar kulkee usein katua pitkin kultaisissa hevosvaunuissa vilkuttaen tutusti yleisölle.

Aloita The Mallin eteläpäästä Trafalgarin aukiolta. Se rakennettiin vuosina 1829–1841 kunnianosoitukseksi lordi Nelsonin voitolle Trafalgarin taistelussa. Nykyään historiallinen aukio on suosittu paikka juhlille, paraateille ja mielenosoituksille.

Kun kävelet läpi jylhän Admiralty Archin, näet St. James’s Parkin vasemmalla. Kuningas Henrik VIII:n vuonna 1536 rakennuttama puisto on Lontoon vanhin. Kun kävelet siltaa pitkin, eteesi avautuvat kauniit näkymät Buckinghamin palatsille. Puiston pelikaanien ruokintahetki puoliltapäivin on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Jos onni on myötä, saatat nähdä sotilaita kävelemässä St. Jamesin palatsilta The Mallia pitkin Buckinghamin palatsin vahdinvaihtoon. The Mall on erityisen vilkas kesäkuussa vuosittaisen Trooping the Colour ‑seremonian aikaan, jolloin juhlitaan kuningattaren syntymäpäivää. Nauti upeasta ja mahtipontisesta sotilasparaatista.

The Mall koristellaan usein brittilipuin ja vierailevien valtionpäämiesten kotimaiden lipuin. Huhtikuussa The Mallilta löytyy Lontoon maratonin maalisuora.

Lähin metroasema on Charing Cross. The Mall on avoinna jalankulkijoille joka päivä. Se on suljettu liikenteeltä sunnuntaisin, pyhäpäivinä ja juhlatapahtumien aikaan.


Alueen The Mall opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 043 majoitusliikettä kohteen The Mall lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 148 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   St Giles London - A St Giles Hotel 88 €
   St Giles London - A St Giles Hotel

   St Giles London - A St Giles Hotel

   Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Assembly Hotel London 122 €
    Assembly Hotel London

    Assembly Hotel London

    27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Grosvenor Hotel 152 €
     The Grosvenor Hotel

     The Grosvenor Hotel

     101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marlin Waterloo 141 €
      Marlin Waterloo

      Marlin Waterloo

      111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Grand at Trafalgar Square 151 €
       The Grand at Trafalgar Square

       The Grand at Trafalgar Square

       8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nelsonin patsas ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. St. Martin-in-the-Fields ja Trafalgar Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        St. James' Court, A Taj Hotel, London 224 €
        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.