Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kennington Oval

Tutustu lähemmin Kennington Ovalin maailmankuuluun krikettikenttään seuraamalla kansainvälisiä otteluita ja kiertelemällä kentän tiloissa.

Osallistu ammattimaisiin ja kansainvälisiin krikettipeleihin kesäaikaan Kennington Ovalin stadionilla, jota kutsutaan yleisimmin nimellä ”The Oval”. Tee kierros stadionilla ja tutustu sen monipuoliseen historiaan sekä erilaisiin tiloihin, kuten Members’ Pavilioniin, Committee Roomiin ja Long Roomiin.

Vaikka stadion on kuuluisa nimen omaan kansainvälisenä krikettikenttänä sekä Surrey County Cricket Clubin kotikenttänä, The Oval on myös isännöinyt erilaisia rugby- ja jalkapallo-otteluita. Tärkeimpiin stadionilla järjestettyihin peleihin kuuluu ensimmäinen FA (Football Association) Cupin loppuottelu 1800-luvun lopulla. Osallistu stadionin opastetulle kierrokselle, jonka aikana opit lisää stadionin erilaisista historiallisista merkkipaaluista.

Astu sisään pelaajien pukuhuoneisiin nähdäksesi, kuinka he valmistautuvat peleihin, ja mene sitten ihailemaan näkymiä Corinthian-kattoterassilta. Ota selvää, kuinka media uutisoi otteluita stadionilta löytyvissä Brian Johnston Broadcasting Centre- ja Pardon Press Box -tiloissa. Opastetun kierroksen aikana voit käydä myös Galadari Museumissa, Committee Roomissa sekä historiallisessa ja korkeakattoisessa Long Roomissa. Tämä ylellisesti sisustettu huone on nähnyt useita kriketin jättiläisiä Sir Donald Bradmanista Andrew Flintoffiin. Kierroksen aikana opas kertoo erilaisia sisäpiirin tarinoita sekä stadionin historiaan liittyviä anekdootteja.

Varaa liput johonkin kansainväliseen krikettiotteluun kokeaksesi stadionin tunnelman aidoimmillaan. Valitse puolesi ja hurraa muiden katsojien mukana. Tarkista stadionin viralliselta sivustolta saatavilla olevat liput ja tulevat tapahtumat.

Jos sää sallii, voit mennä stadionin opastetun kierroksen jälkeen piknikille läheiseen Kennington Parkiin. Kulttuurinystävät voivat jatkaa matkaa 20 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevaan Tate Britainiin, jossa on esillä yli 70 000 teosta brittiläisiltä taiteentekijöiltä.

Krikettistadionia lähin metroasema on Oval. Kentälle on myös 10 minuutin kävelymatka Vauxhallin metroasemalta. Lauantai-aamuisin ja ottelupäivien ulkopuolella säännöllisesti järjestettäviltä opastetuilta kierroksilta peritään pääsymaksu. Ota huomioon, että opastetuille kierroksille on rajattu määrä pääsylippuja, minkä lisäksi kierrosten järjestäminen riippuu säästä.


Alueen The Oval opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 684 majoitusliikettä kohteen The Oval lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 182 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza London Waterloo 145 €
  Park Plaza London Waterloo

  Park Plaza London Waterloo

  6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza London Riverbank 127 €
   Park Plaza London Riverbank

   Park Plaza London Riverbank

   18 Albert Embankment, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Britain, The Oval ja Parlamenttitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Sea Life London Aquarium ja Parliament Square (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lambeth Northin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 167 €
    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

    30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 144 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Strand Palace Hotel 171 €
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Plaza County Hall London 173 €
       Park Plaza County Hall London

       Park Plaza County Hall London

       1 Addington Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Tower Hotel 125 €
        The Tower Hotel

        The Tower Hotel

        St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.