Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Times Square

New Yorkin kuuluisa neonvalojen ihmemaa tarjoaa kaupungin vilskettä parhaimmillaan ja on tärkeä nähtävyys kaikille turisteille.

Paikalliset saattavat valitella Times Squaren turistijoukkoja, mutta tämä neonvalojen ihmemaa on eittämättä New York Cityn sykkivä sydän. Äänekäs ja kaoottinen sekä täynnä ihmisiä oleva aukio on yksi maailman vierailluimpia ja tunnistetuimpia turistinähtävyyksiä.

Alue sai nimensä sinne vuonna 1904 pääkonttorinsa siirtäneen The New York Times ‑sanomalehden mukaan (sanomalehden päämaja sijaitsee nykyisin kivenheiton päässä Eight Avenuella). Times Square sijaitsee West 42nd ja West 47th Streetin välissä Seventh Avenuella. Times Square on päässyt eroon maineestaan hieman rähjäisenä alueena, minkä jälkeen sinne on virrannut sankoin joukoin vierailijoita kokemaan New Yorkin perinteisimmillään.

Ympäri vuorokauden valaistun Times Squaren hurisevat uutisnauhat, välkkyvät pörssitiedot ja räikeät mainokset lisäävät tunnelmaa. Paikalla on usein loistava joukko paikallista väriä viihdyttämässä vierailijoita. Saatat kohdata afrikkalaisia rumpujensoittajia, jonglööreitä ja tanssijoita päivin ja öin. Jo vuosien ajan turisteja on virrannut katsomaan alastonta cowboyta, eli katutaiteilijaa, joka on kuuluisa siitä, että hän soittaa kitaraa alusvaatteisillaan. Improvisoidut musiikkiesitykset ja dramaattiset julkiset puheet ovat yleisiä, äläkä ylläty, jos Mikki Hiiri vaanii taaksesi antaakseen sinulle suukon.

Rauhallisemmasta menosta voit nauttia Madame Tussauds Museumissa, jossa on kuuluisien henkilöiden vahanukkeja.

Broadwayn teatterialue alkaa Times Squaren keskeltä. TIX:n ulkoilmapisteellä on usein satoja ihmisiä jonottamassa puoleen hintaan myytäviä lippuja iltapäivän esityksiin alueen 40 teatterissa.

Jos himoitset makeita elämyksiä, vieraile valtavissa M&M:n ja Hersheyn suklaamyymälöissä. Jos haluat katsella aukion vilskettä, ota tuoli ja katsele menoa aukion keskeltä, joka on suljettu ohikulkevalta liikenteeltä. Voit myös käydä elokuvissa jossakin alueen monista valtavista elokuvateattereista.

Times Squarella on lukuisia matkamuistomyymälöitä hienommista liikkeistä kitschimpiä tavaroita myyviin kauppoihin. Niistä voit ostaa perinteisiä matkamuistoja, kuten ”I Heart NYC” -t-paitoja ja New York Yankeesien lippalakkeja. Tarjolla on myös runsas valikoima ruokapaikkoja pikaruoasta kuuluisiin New Yorkin delimyymälöihin, jotka tarjoavat suuria annoksia matzo-pallokeittoa ja valtavia voileipiä.

Times Square sijaitsee New York Cityn ytimessä kaupungin länsipuolella. Times Squarella on suuri metroasema, ja alueen läpi kulkee myös useita busseja. Lähellä sijaitsee myös rautatieliikenteen keskusasema Grand Central Terminal.


Alueen Times Square opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 669 majoitusliikettä kohteen Times Square lähellä
Aliz Hotel Times Square 92 €
Aliz Hotel Times Square

Aliz Hotel Times Square

310 W. 40th Street, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  New York Times Building, Times Square ja Madame Tussauds Wax Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja New Amsterdam Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arlo NoMad 104 €
  Arlo NoMad

  Arlo NoMad

  11 East 31st Street, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Empire State Building, Madison Square Park (monitoimiareena) ja Macy's sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. 33rd Streetin metroasema (Park Avenue ) sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (Park Avenue ) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hampton Inn Manhattan/Times Square Central 98 €
   Hampton Inn Manhattan/Times Square Central

   Hampton Inn Manhattan/Times Square Central

   220 West 41st St., New York, NY
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Times Square ja Madame Tussauds Wax Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Macy's ja Bryant Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Roosevelt Hotel, New York City 145 €
    The Roosevelt Hotel, New York City

    The Roosevelt Hotel, New York City

    45 E 45th Street, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 47th – 50th Street – Rockefeller Centerin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arlo SoHo 94 €
     Arlo SoHo

     Arlo SoHo

     231 Hudson Street, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      New York University (yliopisto), One World Trade Center ja National September 11 Memorial sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Canal Streetin metroasema (Varick Street) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Canal Streetin metroasema (W. Broadway) 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Element New York Times Square West 82 €
      Element New York Times Square West

      Element New York Times Square West

      311 West 39th Street, New York, NY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       New York Times Building ja Times Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Madame Tussauds Wax Museum ja Macy's ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Millennium Times Square New York 115 €
       Millennium Times Square New York

       Millennium Times Square New York

       145 W 44th St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Times Square, Broadway ja Minskoff Theater sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Madame Tussauds Wax Museum ja Shubert Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) ja 49th Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Fairfield Inn by Marriott New York Manhattan/Times Square 99 €
        Fairfield Inn by Marriott New York Manhattan/Times Square

        Fairfield Inn by Marriott New York Manhattan/Times Square

        330 West 40th Street, New York, NY
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         New York Times Building, Times Square ja American Lyric Theater sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madame Tussauds Wax Museum ja New Amsterdam Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.