Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Times Square

New Yorkin kuuluisa neonvalojen ihmemaa tarjoaa kaupungin vilskettä parhaimmillaan ja on tärkeä nähtävyys kaikille turisteille.

Paikalliset saattavat valitella Times Squaren turistijoukkoja, mutta tämä neonvalojen ihmemaa on eittämättä New York Cityn sykkivä sydän. Äänekäs ja kaoottinen sekä täynnä ihmisiä oleva aukio on yksi maailman vierailluimpia ja tunnistetuimpia turistinähtävyyksiä.

Alue sai nimensä sinne vuonna 1904 pääkonttorinsa siirtäneen The New York Times ‑sanomalehden mukaan (sanomalehden päämaja sijaitsee nykyisin kivenheiton päässä Eight Avenuella). Times Square sijaitsee West 42nd ja West 47th Streetin välissä Seventh Avenuella. Times Square on päässyt eroon maineestaan hieman rähjäisenä alueena, minkä jälkeen sinne on virrannut sankoin joukoin vierailijoita kokemaan New Yorkin perinteisimmillään.

Ympäri vuorokauden valaistun Times Squaren hurisevat uutisnauhat, välkkyvät pörssitiedot ja räikeät mainokset lisäävät tunnelmaa. Paikalla on usein loistava joukko paikallista väriä viihdyttämässä vierailijoita. Saatat kohdata afrikkalaisia rumpujensoittajia, jonglööreitä ja tanssijoita päivin ja öin. Jo vuosien ajan turisteja on virrannut katsomaan alastonta cowboyta, eli katutaiteilijaa, joka on kuuluisa siitä, että hän soittaa kitaraa alusvaatteisillaan. Improvisoidut musiikkiesitykset ja dramaattiset julkiset puheet ovat yleisiä, äläkä ylläty, jos Mikki Hiiri vaanii taaksesi antaakseen sinulle suukon.

Rauhallisemmasta menosta voit nauttia Madame Tussauds Museumissa, jossa on kuuluisien henkilöiden vahanukkeja.

Broadwayn teatterialue alkaa Times Squaren keskeltä. TIX:n ulkoilmapisteellä on usein satoja ihmisiä jonottamassa puoleen hintaan myytäviä lippuja iltapäivän esityksiin alueen 40 teatterissa.

Jos himoitset makeita elämyksiä, vieraile valtavissa M&M:n ja Hersheyn suklaamyymälöissä. Jos haluat katsella aukion vilskettä, ota tuoli ja katsele menoa aukion keskeltä, joka on suljettu ohikulkevalta liikenteeltä. Voit myös käydä elokuvissa jossakin alueen monista valtavista elokuvateattereista.

Times Squarella on lukuisia matkamuistomyymälöitä hienommista liikkeistä kitschimpiä tavaroita myyviin kauppoihin. Niistä voit ostaa perinteisiä matkamuistoja, kuten ”I Heart NYC” -t-paitoja ja New York Yankeesien lippalakkeja. Tarjolla on myös runsas valikoima ruokapaikkoja pikaruoasta kuuluisiin New Yorkin delimyymälöihin, jotka tarjoavat suuria annoksia matzo-pallokeittoa ja valtavia voileipiä.

Times Square sijaitsee New York Cityn ytimessä kaupungin länsipuolella. Times Squarella on suuri metroasema, ja alueen läpi kulkee myös useita busseja. Lähellä sijaitsee myös rautatieliikenteen keskusasema Grand Central Terminal.


Alueen Times Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 469 majoitusliikettä kohteen Times Square lähellä
YOTEL New York 106 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Pennsylvania 119 €
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Roosevelt Hotel, New York City 115 €
   The Roosevelt Hotel, New York City

   The Roosevelt Hotel, New York City

   45 E 45th Street, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Belvedere Hotel 122 €
    The Belvedere Hotel

    The Belvedere Hotel

    319 W 48th St, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Eugene O'Neill Theatre, Times Square ja Gershwin Theater (teatteri) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Broadway Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 50th Streetin metroasema (Broadway) on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pod Times Square 95 €
     Pod Times Square

     Pod Times Square

     400 W 42nd Street, New York, NY
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Madame Tussauds Wax Museum, Times Square ja Madison Square Garden sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja New Amsterdam Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Row NYC 95 €
      Row NYC

      Row NYC

      700 8th Avenue, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Majestic Theater, Music Box Theatre ja St. James Theatre sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Millennium Times Square New York 136 €
       Millennium Times Square New York

       Millennium Times Square New York

       145 W 44th St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Times Square, Broadway ja Minskoff Theater sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Shubert Theatre ja St. James Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) ja 49th Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The New Yorker A Wyndham Hotel 116 €
        The New Yorker A Wyndham Hotel

        The New Yorker A Wyndham Hotel

        481 Eighth Ave., New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Times Square ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Grand Central Terminal ovat myös 2 kilometrin päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) 3 minuutin kävelymatkan päässä.