Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trafalgar Square

Trafalgar Square on erinomainen tapaamispaikka, joka sijaitsee aivan Lontoon kansallisgallerian ja St. Martin-in-the-Fields -kirkon edustalla.

Aukio rakennettiin Britannian laivaston Trafalgarin taistelussa saavuttaman voiton kunniaksi, ja nykyään sen luona vierailee yli 30 miljoonaa turistia vuodessa. Aukio on toiminut erilaisten juhlallisuuksien ja poliittisten mielenosoitusten näyttämönä jo yli sadan vuoden ajan. Tunneissa tapahtumien päättymisen jälkeen kaupungin normaali rytmi palaa ennalleen. Aukion keskellä liikennettä vartioivat amiraali lordi Nelsonin ja neljän leijonan patsaat.

Liity kaikkien niiden muiden turistien joukkoon, jotka katselevat korkealla pylvään päällä keskellä aukiota komeilevaa amiraalin patsasta. Istahda sitten jommankumman tulppaanin muotoisen suihkulähteen reunalle ja katsele ohitsesi kulkevia ihmisiä.

Tämän vain jalankulkijoille tarkoitetun aukion pohjoislaidalla sijaitsee kansallisgalleria, joka on todellinen ajattoman taiteen aarreaitta. Lähellä on myös Sir Christopher Wrenin suunnittelema anglikaanikirkko St. Martin-in-the-Fields. Tämä myös avoimien ovien kirkoksi kutsuttu kirkko on paitsi jumalanpalveluspaikka myös suosittu konserttikirkko. Siellä järjestetään säännöllisesti kuoroesityksiä sekä kamarimusiikki- ja jazzkonsertteja. Tarkista tapahtumakalenteri etukäteen verkosta.

Kuninkaallisen perheen omistuksessa oleva Trafalgar Square on peittelemättömän isänmaallinen useine brittiläisiä merkkihenkilöitä kuvaavine pronssisine patsaineen. Kuninkaalliset patsaat ja monumentit olivat pitkään pulujen suosiossa, kunnes ankara lintujen ruokintakielto astui voimaan vuonna 2003. (Jätä siis leivänmurusi ostamatta!)

Vuosikymmenien aikana Trafalgar Square on ollut yhteiskunnallisen ja poliittisen kiehunnan keskuksessa, mutta nykyään se on enimmäkseen ihmisten rauhallinen tapaamispaikka. Jos olet Lontoossa jouluna, käy katsomassa Lontoon suurinta joulukuusta ja aukion loisteliasta juhlavalaistusta.

Trafalgar Square sijaitsee City of Westminsterissä. Charing Crossin metroaseman sisäänkäynti on aukion välittömässä läheisyydessä.


Alueen Trafalgar Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 471 majoitusliikettä kohteen Trafalgar Square lähellä
The Strand Palace Hotel 143 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 180 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 109 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza London Waterloo 150 €
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 147 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sea Containers London 188 €
      Sea Containers London

      Sea Containers London

      20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Plaza County Hall London 144 €
       Park Plaza County Hall London

       Park Plaza County Hall London

       1 Addington Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Trafalgar Leicester Square 148 €
        Thistle Trafalgar Leicester Square

        Thistle Trafalgar Leicester Square

        Whitcomb Street, Trafalger Square, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Coca-Cola London Eye, Buckinghamin palatsi ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.