Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Trafalgar Square

Trafalgar Square on erinomainen tapaamispaikka, joka sijaitsee aivan Lontoon kansallisgallerian ja St. Martin-in-the-Fields -kirkon edustalla.

Aukio rakennettiin Britannian laivaston Trafalgarin taistelussa saavuttaman voiton kunniaksi, ja nykyään sen luona vierailee yli 30 miljoonaa turistia vuodessa. Aukio on toiminut erilaisten juhlallisuuksien ja poliittisten mielenosoitusten näyttämönä jo yli sadan vuoden ajan. Tunneissa tapahtumien päättymisen jälkeen kaupungin normaali rytmi palaa ennalleen. Aukion keskellä liikennettä vartioivat amiraali lordi Nelsonin ja neljän leijonan patsaat.

Liity kaikkien niiden muiden turistien joukkoon, jotka katselevat korkealla pylvään päällä keskellä aukiota komeilevaa amiraalin patsasta. Istahda sitten jommankumman tulppaanin muotoisen suihkulähteen reunalle ja katsele ohitsesi kulkevia ihmisiä.

Tämän vain jalankulkijoille tarkoitetun aukion pohjoislaidalla sijaitsee kansallisgalleria, joka on todellinen ajattoman taiteen aarreaitta. Lähellä on myös Sir Christopher Wrenin suunnittelema anglikaanikirkko St. Martin-in-the-Fields. Tämä myös avoimien ovien kirkoksi kutsuttu kirkko on paitsi jumalanpalveluspaikka myös suosittu konserttikirkko. Siellä järjestetään säännöllisesti kuoroesityksiä sekä kamarimusiikki- ja jazzkonsertteja. Tarkista tapahtumakalenteri etukäteen verkosta.

Kuninkaallisen perheen omistuksessa oleva Trafalgar Square on peittelemättömän isänmaallinen useine brittiläisiä merkkihenkilöitä kuvaavine pronssisine patsaineen. Kuninkaalliset patsaat ja monumentit olivat pitkään pulujen suosiossa, kunnes ankara lintujen ruokintakielto astui voimaan vuonna 2003. (Jätä siis leivänmurusi ostamatta!)

Vuosikymmenien aikana Trafalgar Square on ollut yhteiskunnallisen ja poliittisen kiehunnan keskuksessa, mutta nykyään se on enimmäkseen ihmisten rauhallinen tapaamispaikka. Jos olet Lontoossa jouluna, käy katsomassa Lontoon suurinta joulukuusta ja aukion loisteliasta juhlavalaistusta.

Trafalgar Square sijaitsee City of Westminsterissä. Charing Crossin metroaseman sisäänkäynti on aukion välittömässä läheisyydessä.


Alueen Trafalgar Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 899 majoitusliikettä kohteen Trafalgar Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 147 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zedwell Piccadilly
   Zedwell Piccadilly

   Zedwell Piccadilly

   Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 627 €
    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

    68 Regent Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Assembly Hotel London
     Assembly Hotel London

     Assembly Hotel London

     27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      St Giles London - A St Giles Hotel
      St Giles London - A St Giles Hotel

      St Giles London - A St Giles Hotel

      Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
       Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

       Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

       3-5, Great Scotland Yard, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton
        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trafalgar Square, Coca-Cola London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.