Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Trafalgar Square

Trafalgar Square on erinomainen tapaamispaikka, joka sijaitsee aivan Lontoon kansallisgallerian ja St. Martin-in-the-Fields -kirkon edustalla.

Aukio rakennettiin Britannian laivaston Trafalgarin taistelussa saavuttaman voiton kunniaksi, ja nykyään sen luona vierailee yli 30 miljoonaa turistia vuodessa. Aukio on toiminut erilaisten juhlallisuuksien ja poliittisten mielenosoitusten näyttämönä jo yli sadan vuoden ajan. Tunneissa tapahtumien päättymisen jälkeen kaupungin normaali rytmi palaa ennalleen. Aukion keskellä liikennettä vartioivat amiraali lordi Nelsonin ja neljän leijonan patsaat.

Liity kaikkien niiden muiden turistien joukkoon, jotka katselevat korkealla pylvään päällä keskellä aukiota komeilevaa amiraalin patsasta. Istahda sitten jommankumman tulppaanin muotoisen suihkulähteen reunalle ja katsele ohitsesi kulkevia ihmisiä.

Tämän vain jalankulkijoille tarkoitetun aukion pohjoislaidalla sijaitsee kansallisgalleria, joka on todellinen ajattoman taiteen aarreaitta. Lähellä on myös Sir Christopher Wrenin suunnittelema anglikaanikirkko St. Martin-in-the-Fields. Tämä myös avoimien ovien kirkoksi kutsuttu kirkko on paitsi jumalanpalveluspaikka myös suosittu konserttikirkko. Siellä järjestetään säännöllisesti kuoroesityksiä sekä kamarimusiikki- ja jazzkonsertteja. Tarkista tapahtumakalenteri etukäteen verkosta.

Kuninkaallisen perheen omistuksessa oleva Trafalgar Square on peittelemättömän isänmaallinen useine brittiläisiä merkkihenkilöitä kuvaavine pronssisine patsaineen. Kuninkaalliset patsaat ja monumentit olivat pitkään pulujen suosiossa, kunnes ankara lintujen ruokintakielto astui voimaan vuonna 2003. (Jätä siis leivänmurusi ostamatta!)

Vuosikymmenien aikana Trafalgar Square on ollut yhteiskunnallisen ja poliittisen kiehunnan keskuksessa, mutta nykyään se on enimmäkseen ihmisten rauhallinen tapaamispaikka. Jos olet Lontoossa jouluna, käy katsomassa Lontoon suurinta joulukuusta ja aukion loisteliasta juhlavalaistusta.

Trafalgar Square sijaitsee City of Westminsterissä. Charing Crossin metroaseman sisäänkäynti on aukion välittömässä läheisyydessä.


Alueen Trafalgar Square opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 368 majoitusliikettä kohteen Trafalgar Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 249 €
  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

  2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   SACO Fitzrovia 120 €
   SACO Fitzrovia

   SACO Fitzrovia

   21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    ME London 248 €
    ME London

    ME London

    336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 147 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      St Martins Lane
      St Martins Lane

      St Martins Lane

      45 St Martin's Lane, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Trafalgar Square ja Leicester Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piccadilly Circus ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Charing Crossin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Grand at Trafalgar Square 105 €
       The Grand at Trafalgar Square

       The Grand at Trafalgar Square

       8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Morgan Hotel 105 €
        Morgan Hotel

        Morgan Hotel

        24 Bloomsbury Street, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum ja Oxford Street sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Russell Square ja Royal Opera House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Holbornin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.