Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trafalgar Square

Trafalgar Square on erinomainen tapaamispaikka, joka sijaitsee aivan Lontoon kansallisgallerian ja St. Martin-in-the-Fields -kirkon edustalla.

Aukio rakennettiin Britannian laivaston Trafalgarin taistelussa saavuttaman voiton kunniaksi, ja nykyään sen luona vierailee yli 30 miljoonaa turistia vuodessa. Aukio on toiminut erilaisten juhlallisuuksien ja poliittisten mielenosoitusten näyttämönä jo yli sadan vuoden ajan. Tunneissa tapahtumien päättymisen jälkeen kaupungin normaali rytmi palaa ennalleen. Aukion keskellä liikennettä vartioivat amiraali lordi Nelsonin ja neljän leijonan patsaat.

Liity kaikkien niiden muiden turistien joukkoon, jotka katselevat korkealla pylvään päällä keskellä aukiota komeilevaa amiraalin patsasta. Istahda sitten jommankumman tulppaanin muotoisen suihkulähteen reunalle ja katsele ohitsesi kulkevia ihmisiä.

Tämän vain jalankulkijoille tarkoitetun aukion pohjoislaidalla sijaitsee kansallisgalleria, joka on todellinen ajattoman taiteen aarreaitta. Lähellä on myös Sir Christopher Wrenin suunnittelema anglikaanikirkko St. Martin-in-the-Fields. Tämä myös avoimien ovien kirkoksi kutsuttu kirkko on paitsi jumalanpalveluspaikka myös suosittu konserttikirkko. Siellä järjestetään säännöllisesti kuoroesityksiä sekä kamarimusiikki- ja jazzkonsertteja. Tarkista tapahtumakalenteri etukäteen verkosta.

Kuninkaallisen perheen omistuksessa oleva Trafalgar Square on peittelemättömän isänmaallinen useine brittiläisiä merkkihenkilöitä kuvaavine pronssisine patsaineen. Kuninkaalliset patsaat ja monumentit olivat pitkään pulujen suosiossa, kunnes ankara lintujen ruokintakielto astui voimaan vuonna 2003. (Jätä siis leivänmurusi ostamatta!)

Vuosikymmenien aikana Trafalgar Square on ollut yhteiskunnallisen ja poliittisen kiehunnan keskuksessa, mutta nykyään se on enimmäkseen ihmisten rauhallinen tapaamispaikka. Jos olet Lontoossa jouluna, käy katsomassa Lontoon suurinta joulukuusta ja aukion loisteliasta juhlavalaistusta.

Trafalgar Square sijaitsee City of Westminsterissä. Charing Crossin metroaseman sisäänkäynti on aukion välittömässä läheisyydessä.


Alueen Trafalgar Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 597 majoitusliikettä kohteen Trafalgar Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 141 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 148 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 178 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel 93 €
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Rubens At The Palace 212 €
     The Rubens At The Palace

     The Rubens At The Palace

     39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Assembly Hotel London 96 €
      Assembly Hotel London

      Assembly Hotel London

      27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       St Martins Lane 265 €
       St Martins Lane

       St Martins Lane

       45 St Martin's Lane, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trafalgar Square ja Leicester Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piccadilly Circus ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Charing Crossin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Savoy 441 €
        The Savoy

        The Savoy

        Strand, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Strand ja Lyceum Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Covent Garden Market ja Aldwych Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.