Södermalm

Tukholma
Södermalm

Tukholman muodikkain alue Södermalm on yhdistelmä kaunista arkkitehtuuria, trendikkäitä baareja, eksoottisia kulttuuritapahtumia, omintakeisia kauppoja ja merimaisemia.

Eloisa Södermalm on yksi Tukholman keskustan alueista. Sen monissa kauniissa vanhoissa rakennuksissa on ravintoloita, kauppoja ja baareja, jotka ovat kaikkien tukholmalaisten suosiossa. Lähde matkalle Södermalmille ja nauti kaupunginosan ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

Södermalmin ensimmäinen rakennettu alue oli Slussen, joka on yhä alueen liikennekeskittymä. Slussenin mukulakivikatujen varsilla on useita hyvin säilyneitä rakennuksia. Lähde kävelylle Götgatania pitkin ja käy sen monissa kaupoissa ja baareissa. Södermalmin-viikonloppumatkalla voit nauttia monipuolisista ostospaikoista, jotka vaihtelevat viimeisintä muotia myyvistä pohjoismaalaisista design-liikkeistä tunnettuihin merkkeihin ja hyvin varusteltuihin vintage- ja antiikkiliikkeisiin.

Kävele Hornsgatspuckelnilla ja pistäydy sen monissa pienissä gallerioissa. Nauti jännittävästä yöelämästä Mariatorgetin, Medborgarplatsenin tai Nytorgetin trendikkäissä baareissa. Käy kaupunginosan museoissa, kuten Tukholman kaupunginmuseossa tai Fotografiskassa. Nauti uimisesta Hornstullin tai Långholmenin hiekkarannoilla sään salliessa.

Meri ympäröi Södermalmia joka puolella, ja monesta paikasta saarta avautuvat hienot näkymät. Nauti panoraamanäkymistä Monteliusvägeniltä lähellä Mariatorgetia tai Katarinavägeniltä, joka nousee rinnettä pitkin Slussenilta. Ihaile näkymiä Riddarfjärdenin ylitse Tukholman historialliseen keskustaan. Västerbronin sillalta avautuvat upeat näkymät Södermalmin pohjoisrannalle.

Södermalmilla on helppo liikkua, ja suurin osa huippunähtävyyksistä sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Matkusta paikallisbusseilla ja metrolla Södermalmin ja Tukholman muiden osien välillä. Voit ostaa kertalipun tai yhden päivän tai kolme päivää voimassa olevan kausilipun. Kausilippu voi soveltua täydellisesti Södermalmin-viikonloppulomalle. Slussenin metroasema sijaitsee vain kahden pysäkin päässä Tukholman keskusrautatieasemalta, joten keskustasta on helppo matkustaa Södermalmille.

Södermalm on kaikenikäisten ihmisten alue, jossa historia yhdistyy viimeisimpiin trendeihin. Voit lähteä matkalle milloin tahansa, sillä kukin vuodenaika tuo oman värinsä Södermalmiin. Kävele historiallisilla kaduilla, nauti kahvia aurinkoisella terassilla tai ihaile 1700-luvun rakennuksia talven lumipeitteessä.


Suositut vierailukohteet – Södermalm


Huippuhotellit kohteessa Södermalm

Stockholm Classic Hotell
Stockholm Classic Hotell
3 out of 5
Lundagatan 31, Södermalm, Tukholma
Hinta on 58 € per yö ajalle 12. jouluk. viiva 12. jouluk.
Mariatorget, Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ...
3.9/5 Good! (483 arvostelua)
"Persoonallinen kiva hotelli metron läheisyydessä. Loistavaa palvelua henkilökunnalta!! Menen uudestaan :)"

Arvosteltu 7.7.2019

Stockholm Classic Hotell
Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm
4 out of 5
Ringvaegen 98, Tukholma
Hinta on 85 € per yö ajalle 2. tammik. viiva 2. tammik.
Vitabergsparkenin puisto, Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kaupungintalo ...
4.1/5 Very Good! (1,994 arvostelua)
"Hyvää: Sijainti loistava, hotellin taso hyvä. Huonoa: Aamupala tarjoillaan pimeässä: miksi ihmeessä (ruokien päällä valot eivät ole päällä, vain ruokailutilassa)??? Ihmiset yrittävät pimeässä tiirailla eri ruokalajeja ja tämä aiheuttaa ruuhkia! Olimme kaksi yötä ja sama juttu molempina aamuina. Haluan ..."

Arvosteltu 2.3.2020

Clarion Hotel Stockholm
Hilton Stockholm Slussen
Hilton Stockholm Slussen
4 out of 5
Guldgränd 8, Tukholma
Hinta on 93 € per yö ajalle 23. jouluk. viiva 23. jouluk.
Mariatorget ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nobel-museo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ...
4.2/5 Very Good! (897 arvostelua)
"Sijainti loistava vanhan kaupungin kupeessa ja hyvien yleisten kulkuyhteyksien päässä. Aamupala oli luksusta. Huoneeen näköala suoraan toisen rakennuksen toimistotiloihin. Huone oli kylmä. Olisipa päässyt saunaan."

Arvosteltu 16.3.2020

Hilton Stockholm Slussen
NOFO Hotel, BW Premier Collection
NOFO Hotel, BW Premier Collection
4 out of 5
Tjärhovsgatan 11, Tukholma
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 119 € per yö ajalle 22. jouluk. viiva 22. jouluk.
Södra Teatern ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tantolundenin puisto ja Tukholman kuninkaanlinna ...
4.6/5 Exceptional! (931 arvostelua)
Jättebra hotell
"Jag kom till Sthm med morgonbåten och blev så glad över att få tillgång till rummet redan på morgonen trots att jag inte hade kommit ihåg att be om det i förväg. Det var skönt att få vila en stund till. Parkeringen fanns i närheten, priset för ett dygn var rimligt. Själva rummet var supermysigt, ..."

Arvosteltu 2.6.2021

NOFO Hotel, BW Premier Collection
Långholmen Hotell
Långholmen Hotell
3.5 out of 5
Långholmsmuren 20, Tukholma
Hinta on 73 € per yö ajalle 16. jouluk. viiva 16. jouluk.
Långholmen, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Nobel-museo ovat 5 kilometrin päässä tästä kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista, ...
4.4/5 Wonderful! (859 arvostelua)
"Very comfortable place with nice surrounding. Friendly staff"

Arvosteltu 30.7.2020

Långholmen Hotell
Hotel Zinkensdamm
Hotel Zinkensdamm
3.5 out of 5
Zinkens väg 20, Tukholma
Hinta on 106 € per yö ajalle 2. tammik. viiva 2. tammik.
Södersjukhuset, Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman ...
4.4/5 Excellent! (560 arvostelua)
"Hiljainen paikka nukkua ja lähettä työpaikkaa. Metro lähellä"

Arvosteltu 21.11.2019

Hotel Zinkensdamm
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muita kaupunginosia kohteessa SödermalmSödermalm

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: