Södermalm

Tukholma
Södermalm

Tukholman muodikkain alue Södermalm on yhdistelmä kaunista arkkitehtuuria, trendikkäitä baareja, eksoottisia kulttuuritapahtumia, omintakeisia kauppoja ja merimaisemia.

Eloisa Södermalm on yksi Tukholman keskustan alueista. Sen monissa kauniissa vanhoissa rakennuksissa on ravintoloita, kauppoja ja baareja, jotka ovat kaikkien tukholmalaisten suosiossa. Lähde matkalle Södermalmille ja nauti kaupunginosan ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

Södermalmin ensimmäinen rakennettu alue oli Slussen, joka on yhä alueen liikennekeskittymä. Slussenin mukulakivikatujen varsilla on useita hyvin säilyneitä rakennuksia. Lähde kävelylle Götgatania pitkin ja käy sen monissa kaupoissa ja baareissa. Södermalmin-viikonloppumatkalla voit nauttia monipuolisista ostospaikoista, jotka vaihtelevat viimeisintä muotia myyvistä pohjoismaalaisista design-liikkeistä tunnettuihin merkkeihin ja hyvin varusteltuihin vintage- ja antiikkiliikkeisiin.

Kävele Hornsgatspuckelnilla ja pistäydy sen monissa pienissä gallerioissa. Nauti jännittävästä yöelämästä Mariatorgetin, Medborgarplatsenin tai Nytorgetin trendikkäissä baareissa. Käy kaupunginosan museoissa, kuten Tukholman kaupunginmuseossa tai Fotografiskassa. Nauti uimisesta Hornstullin tai Långholmenin hiekkarannoilla sään salliessa.

Meri ympäröi Södermalmia joka puolella, ja monesta paikasta saarta avautuvat hienot näkymät. Nauti panoraamanäkymistä Monteliusvägeniltä lähellä Mariatorgetia tai Katarinavägeniltä, joka nousee rinnettä pitkin Slussenilta. Ihaile näkymiä Riddarfjärdenin ylitse Tukholman historialliseen keskustaan. Västerbronin sillalta avautuvat upeat näkymät Södermalmin pohjoisrannalle.

Södermalmilla on helppo liikkua, ja suurin osa huippunähtävyyksistä sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Matkusta paikallisbusseilla ja metrolla Södermalmin ja Tukholman muiden osien välillä. Voit ostaa kertalipun tai yhden päivän tai kolme päivää voimassa olevan kausilipun. Kausilippu voi soveltua täydellisesti Södermalmin-viikonloppulomalle. Slussenin metroasema sijaitsee vain kahden pysäkin päässä Tukholman keskusrautatieasemalta, joten keskustasta on helppo matkustaa Södermalmille.

Södermalm on kaikenikäisten ihmisten alue, jossa historia yhdistyy viimeisimpiin trendeihin. Voit lähteä matkalle milloin tahansa, sillä kukin vuodenaika tuo oman värinsä Södermalmiin. Kävele historiallisilla kaduilla, nauti kahvia aurinkoisella terassilla tai ihaile 1700-luvun rakennuksia talven lumipeitteessä.


Suositut vierailukohteet – Södermalm


Huippuhotellit kohteessa Södermalm

Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm
4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm, 104 60
Hinta on 83 € per yö ajalle 23. kesäk. viiva 24. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 baarista/loungesta. ...
4,2/5 Very Good! (2 200 arvostelua)
"Muuten kaikki ok, mutta perjantai-iltana jumalaton musiikin jumputus klo 22 jälkeen häiritsi nukkumista.. Meinasi oikein hermot mennä!!"

Arvosteltu 17.10.2021

Clarion Hotel Stockholm
Scandic Sjöfartshotellet
Scandic Sjöfartshotellet
3 out of 5
Katarinavägen 26, Stockholm, 104 65
Hinta on 95 € per yö ajalle 26. kesäk. viiva 27. kesäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 baarista/loungesta. ...
4/5 Very Good! (958 arvostelua)
Todella hyvää asiakaspalvelua!
"Ihan mielettömän hyvää asiakaspalvelua ja aamupala oli kuin brunssi!"

Arvosteltu 16.10.2021

Scandic Sjöfartshotellet
Hilton Stockholm Slussen
Hilton Stockholm Slussen
4 out of 5
Guldgränd 8, Stockholm, 104 65
Hinta on 115 € per yö ajalle 26. kesäk. viiva 27. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
4,1/5 Very Good! (949 arvostelua)
Siivous
"siivousta ei ollut. SIIVOSIMME ITSE. ROSKAT OLISI OLLUT HYVÄ TYHJENTÄÄ. pesuaineita liian vähän. Olisi pitänyt pyytää kaikkea itse."

Arvosteltu 15.10.2021

Hilton Stockholm Slussen
Scandic Malmen
Scandic Malmen
4 out of 5
Götgatan 49-51, Stockholm, 102 66
Hinta on 97 € per yö ajalle 26. kesäk. viiva 27. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,1/5 Very Good! (1 074 arvostelua)
Miniloma Tukholmassa
"Toinen kerta Scandic Malmenissa, loistava sijainti suoraan Medborgarplatsenin metroaseman yläpuolella. Kadun puolella oleviin huoneisiin kuuluu kadun äänet melko voimakkaasti vaikka huoneemme oli 5. kerroksessa. Yleisten tilojen ja huoneen siisteys oli hyvää tasoa, huoneen pinnoissa ja lattiassa ..."

Arvosteltu 27.10.2021

Scandic Malmen
Hotel Frantz, WorldHotels Crafted 
Hotel Frantz, WorldHotels Crafted 
Peter Myndes Backe 5, Stockholm, 11330
Hinta on 137 € per yö ajalle 19. kesäk. viiva 20. kesäk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja paikan päällä olevasta ...
4,8/5 Exceptional! (428 arvostelua)
"Perfektes Frühstück, stilvolle Einrichtung, hervorragend sauber"

Arvosteltu 2.4.2022

Hotel Frantz, WorldHotels Crafted 
NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
4 out of 5
Tjärhovsgatan 11, Stockholm, 116 21
Hinta on 146 € per yö ajalle 24. kesäk. viiva 25. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,6/5 Exceptional! (948 arvostelua)
What a lovely stay
"I loved everything about this hotel: style and decor, vibe, location, comfiness, cleanliness, staff, breakfast. Will mos def go back."

Arvosteltu 15.2.2022

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muita kaupunginosia kohteessa SödermalmSödermalm

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: