Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 645 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 189 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando
   
  4,5
  /5 (8 052 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Hollywood Drive-In Golf, Universal CityWalk™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort 235 €
  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  6601 Adventure Way, Orlando
    
   4,6
   /5 (1 370 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Universal CityWalk™, Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Orange County Convention Center ja Mall at Millenia ovat myös 10 kilometrin päässä.

   The Point Hotel & Suites 100 €
   The Point Hotel & Suites

   The Point Hotel & Suites

   7389 Universal Blvd, Orlando
     
    4,4
    /5 (7 369 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Pirate's Dinner Adventure, Universal CityWalk™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Aquatica (vesipuisto)ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Universal's Loews Royal Pacific Resort 344 €
    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    6300 Hollywood Way, Orlando
      
     4,5
     /5 (2 858 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hollywood Drive-In Golf, Universal CityWalk™ ja Universal’s Volcano Bay™ sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Universal's Aventura Hotel 189 €
     Universal's Aventura Hotel

     Universal's Aventura Hotel

     6725 Adventure Way, Orlando
       
      4,3
      /5 (186 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Hollywood Drive-In Golf, Universal CityWalk™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Orange County Convention Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Avanti Palms Resort and Conference Center 59 €
      Avanti Palms Resort and Conference Center

      Avanti Palms Resort and Conference Center

      6515 International Drive, Orlando
        
       3,3
       /5 (1 455 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Universal’s Islands of Adventure™ on 2,6 kilometrin ja päässä tästä lomakeskuksesta. Titanic the Experience (teemapuisto) ja Pirate's Dinner Adventure sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Best Western Orlando Gateway Hotel 70 €
       Best Western Orlando Gateway Hotel

       Best Western Orlando Gateway Hotel

       7299 Universal Blvd, Orlando
         
        4,0
        /5 (5 955 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Aquatica (vesipuisto), Florida Mall (ostoskeskus) ja Discovery Cove (huvipuisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. SeaWorld® Orlando ja Camping World Stadium ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Rosen Inn, closest to Universal 64 €
        Rosen Inn, closest to Universal

        Rosen Inn, closest to Universal

        6327 International Drive, Orlando
          
         4,1
         /5 (6 110 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Universal’s Volcano Bay™, Universal Orlando Resort™ ja Ripley's Believe It or Not (museo) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Universal CityWalk™ ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.