Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 207 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 171 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universal CityWalk™, Universal Studios Florida™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando 108 €
  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

  5780 Major Blvd, Orlando, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Fun Spot USA (huvipuisto) ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Universal's Loews Royal Pacific Resort 322 €
   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   6300 Hollywood Way, Orlando, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Universal CityWalk™ ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort 69 €
    Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

    Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

    5829 Grand National Drive, Orlando, FL
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Orlando International Premium Outlets ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Holy Land Experience ja Florida Mall ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Universal's Hard Rock Hotel ® 357 €
     Universal's Hard Rock Hotel ®

     Universal's Hard Rock Hotel ®

     5800 Universal Blvd, Orlando, FL
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando 84 €
      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

      5905 S Kirkman Rd, Orlando, FL
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Universal Orlando Resort™, Universal Studios Florida™ ja Orlando International Premium Outlets sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Universal CityWalk™ ja Fun Spot USA (huvipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Motel 6 Orlando - International Drive 51 €
       Motel 6 Orlando - International Drive

       Motel 6 Orlando - International Drive

       5909 American Way, Orlando, FL
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Universal’s Volcano Bay™ ja Fun Spot USA (huvipuisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Best Western Orlando Gateway Hotel 65 €
        Best Western Orlando Gateway Hotel

        Best Western Orlando Gateway Hotel

        7299 Universal Blvd, Orlando, FL
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Universal Studios Florida™ on 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aquatica ja Discovery Cove sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Florida Mall ja SeaWorld® Orlando ovat myös 10 kilometrin päässä.