Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 885 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando 75 €
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

5780 Major Blvd, Orlando, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Fun Spot USA (huvipuisto) ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Universal's Cabana Bay Beach Resort 173 €
  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  6550 Adventure Way, Orlando, FL
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   The Point Hotel & Suites 109 €
   The Point Hotel & Suites

   The Point Hotel & Suites

   7389 Universal Blvd, Orlando, FL
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Universal Studios Florida™ ja Orange County Convention Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. SeaWorld® Orlando ja Discovery Cove ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Quality Inn At International Drive 67 €
    Quality Inn At International Drive

    Quality Inn At International Drive

    8300 Jamaican Ct, Orlando, FL
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ripley's Believe It or Not (museo), The Wheel at ICON Park™ ja Madame Tussauds sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pointe Orlando (ostoskeskus) ja SEA LIFE Orlando Aquarium ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Universal's Loews Royal Pacific Resort 328 €
     Universal's Loews Royal Pacific Resort

     Universal's Loews Royal Pacific Resort

     6300 Hollywood Way, Orlando, FL
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando 73 €
      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

      Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

      5905 S Kirkman Rd, Orlando, FL
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Universal Orlando Resort™, Universal Studios Florida™ ja Orlando International Premium Outlets sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Universal CityWalk™ ja Fun Spot USA (huvipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Universal's Hard Rock Hotel ® 357 €
       Universal's Hard Rock Hotel ®

       Universal's Hard Rock Hotel ®

       5800 Universal Blvd, Orlando, FL
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort 59 €
        Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

        Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

        5829 Grand National Drive, Orlando, FL
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Orlando International Premium Outlets ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Holy Land Experience ja SeaWorld® Orlando ovat myös 15 kilometrin päässä.