Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 601 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 151 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Hollywood Drive-In Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort 212 €
  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  6601 Adventure Way, Orlando, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   The Point Hotel & Suites 73 €
   The Point Hotel & Suites

   The Point Hotel & Suites

   7389 Universal Blvd, Orlando, FL
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Universal Studios Florida™ ja Orange County Convention Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Discovery Cove (huvipuisto) ja SeaWorld® Orlando ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Universal's Loews Royal Pacific Resort 288 €
    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    6300 Hollywood Way, Orlando, FL
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Universal CityWalk™, Universal Studios Florida™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Universal's Aventura Hotel 151 €
     Universal's Aventura Hotel

     Universal's Aventura Hotel

     6725 Adventure Way, Orlando, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Hollywood Drive-In Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Rosen Inn International 58 €
      Rosen Inn International

      Rosen Inn International

      7600 International Drive, Orlando, FL
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ripley's Believe It or Not (museo), The Wheel at ICON Park™ ja Madame Tussauds sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal Orlando Resort™ ja SEA LIFE Orlando Aquarium ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Avanti Palms Resort and Conference Center 60 €
       Avanti Palms Resort and Conference Center

       Avanti Palms Resort and Conference Center

       6515 International Drive, Orlando, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Titanic the Experience (teemapuisto) ja Pirate's Dinner Adventure sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Floridian Express International Drive 58 €
        Floridian Express International Drive

        Floridian Express International Drive

        6323 International Dr, Orlando, FL
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Universal’s Volcano Bay™, Universal Orlando Resort™ ja Fun Spot USA (huvipuisto) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. The Wheel at ICON Park™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.