Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 684 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 215 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Hollywood Drive-In Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort 265 €
  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  6601 Adventure Way, Orlando, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Universal's Loews Royal Pacific Resort 406 €
   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   6300 Hollywood Way, Orlando, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Universal CityWalk™, Universal Studios Florida™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

    The Point Hotel & Suites 105 €
    The Point Hotel & Suites

    The Point Hotel & Suites

    7389 Universal Blvd, Orlando, FL
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pirate's Dinner Adventure, Fun Spot USA (huvipuisto) ja Ripley's Believe It or Not (museo) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. The Wheel at ICON Park™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Best Western Orlando Gateway Hotel 83 €
     Best Western Orlando Gateway Hotel

     Best Western Orlando Gateway Hotel

     7299 Universal Blvd, Orlando, FL
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universal Studios Florida™ on 2,8 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aquatica ja Discovery Cove (huvipuisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Florida Mall ja SeaWorld® Orlando ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Universal's Aventura Hotel 215 €
      Universal's Aventura Hotel

      Universal's Aventura Hotel

      6725 Adventure Way, Orlando, FL
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Hollywood Drive-In Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Avanti Palms Resort and Conference Center 80 €
       Avanti Palms Resort and Conference Center

       Avanti Palms Resort and Conference Center

       6515 International Drive, Orlando, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Titanic the Experience (teemapuisto) ja Pirate's Dinner Adventure sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

        CoCo Key Hotel and Water Resort-Orlando 71 €
        CoCo Key Hotel and Water Resort-Orlando

        CoCo Key Hotel and Water Resort-Orlando

        7400 International Dr, Orlando, FL
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pirate's Dinner Adventure ja Ripley's Believe It or Not (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. The Wheel at ICON Park™ ja Madame Tussauds ovat myös 2 kilometrin päässä.