Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 508 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Avanti Palms Resort and Conference Center 52 €
Avanti Palms Resort and Conference Center

Avanti Palms Resort and Conference Center

6515 International Drive, Orlando
   
  3,3
  /5 (1 007 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Titanic the Experience (teemapuisto) ja Pirate's Dinner Adventure sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Universal's Cabana Bay Beach Resort 126 €
  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  6550 Adventure Way, Orlando
    
   4,5
   /5 (7 575 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Universal CityWalk™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Universal's Loews Sapphire Falls Resort 175 €
   Universal's Loews Sapphire Falls Resort

   Universal's Loews Sapphire Falls Resort

   6601 Adventure Way, Orlando
     
    4,6
    /5 (1 206 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Universal CityWalk™ ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal’s Volcano Bay™ ja Orange County Convention Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Universal's Loews Royal Pacific Resort 240 €
    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    6300 Hollywood Way, Orlando
      
     4,5
     /5 (2 730 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Universal CityWalk™, Hollywood Drive-In Golf ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

     The Point Hotel & Suites 89 €
     The Point Hotel & Suites

     The Point Hotel & Suites

     7389 Universal Blvd, Orlando
       
      4,4
      /5 (7 089 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Pirate's Dinner Adventure ja Titanic the Experience (teemapuisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Universal’s Islands of Adventure™ ja Orange County Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Universal's Aventura Hotel 123 €
      Universal's Aventura Hotel

      Universal's Aventura Hotel

      6725 Adventure Way, Orlando
        
       4,2
       /5 (81 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Universal CityWalk™, Hollywood Drive-In Golf ja Universal’s Islands of Adventure™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Orange County Convention Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Rosen Inn, closest to Universal 51 €
       Rosen Inn, closest to Universal

       Rosen Inn, closest to Universal

       6327 International Drive, Orlando
         
        4,1
        /5 (5 934 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Titanic the Experience (teemapuisto) on 0,5 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Universal’s Islands of Adventure™ ja Orange County Convention Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pirate's Dinner Adventure ja Ripley's Believe It or Not (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Best Western Orlando Gateway Hotel 53 €
        Best Western Orlando Gateway Hotel

        Best Western Orlando Gateway Hotel

        7299 Universal Blvd, Orlando
          
         4,0
         /5 (5 701 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Aquatica (vesipuisto), Florida Mall (ostoskeskus) ja Discovery Cove (huvipuisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. SeaWorld® Orlando ja Camping World Stadium ovat myös 15 kilometrin päässä.