Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 570 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 168 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  4,5
  /5 (8 470 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Universal Studios Florida™, Universal CityWalk™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort 224 €
  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  Universal's Loews Sapphire Falls Resort

  6601 Adventure Way, Orlando, FL
    
   4,6
   /5 (1 546 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   The Point Hotel & Suites 88 €
   The Point Hotel & Suites

   The Point Hotel & Suites

   7389 Universal Blvd, Orlando, FL
     
    4,4
    /5 (7 681 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Pirate's Dinner Adventure, Fun Spot USA (huvipuisto) ja Ripley's Believe It or Not (museo) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ICON Orlando ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Universal's Loews Royal Pacific Resort 319 €
    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    Universal's Loews Royal Pacific Resort

    6300 Hollywood Way, Orlando, FL
      
     4,5
     /5 (3 001 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Universal CityWalk™, Hollywood Drive-In Golf ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Universal's Aventura Hotel 218 €
     Universal's Aventura Hotel

     Universal's Aventura Hotel

     6725 Adventure Way, Orlando, FL
       
      4,4
      /5 (283 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Avanti Palms Resort and Conference Center 80 €
      Avanti Palms Resort and Conference Center

      Avanti Palms Resort and Conference Center

      6515 International Drive, Orlando, FL
        
       3,3
       /5 (1 906 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Titanic the Experience (teemapuisto) ja Pirate's Dinner Adventure sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Universal’s Volcano Bay™ ja Universal CityWalk™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Best Western Orlando Gateway Hotel 68 €
       Best Western Orlando Gateway Hotel

       Best Western Orlando Gateway Hotel

       7299 Universal Blvd, Orlando, FL
         
        4,0
        /5 (6 159 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Universal Studios Florida™ on 2,8 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aquatica (vesipuisto) ja Discovery Cove (huvipuisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Florida Mall (ostoskeskus) ja SeaWorld® Orlando ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Rosen Inn, closest to Universal 80 €
        Rosen Inn, closest to Universal

        Rosen Inn, closest to Universal

        6327 International Drive, Orlando, FL
          
         4,1
         /5 (6 299 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Universal’s Volcano Bay™, Universal Orlando Resort™ ja ICON Orlando sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Ripley's Believe It or Not (museo) ja Fun Spot USA (huvipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä.