Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 266 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 157 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universal CityWalk™, Universal Studios Florida™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Rosen Inn International 62 €
  Rosen Inn International

  Rosen Inn International

  7600 International Drive, Orlando, FL
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ripley's Believe It or Not (museo), The Wheel at ICON Park™ ja Madame Tussauds sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Universal Orlando Resort™ ja SEA LIFE Orlando Aquarium ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Universal's Loews Royal Pacific Resort 304 €
   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   Universal's Loews Royal Pacific Resort

   6300 Hollywood Way, Orlando, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Universal CityWalk™, Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando 82 €
    Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

    Holiday Inn & Suites Across From Universal Orlando

    5905 S Kirkman Rd, Orlando, FL
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Universal Orlando Resort™, Universal Studios Florida™ ja Orlando International Premium Outlets sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Universal CityWalk™ ja Fun Spot USA (huvipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä.

     DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando 116 €
     DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

     DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

     5780 Major Blvd, Orlando, FL
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Fun Spot USA (huvipuisto) ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Universal's Hard Rock Hotel ® 350 €
      Universal's Hard Rock Hotel ®

      Universal's Hard Rock Hotel ®

      5800 Universal Blvd, Orlando, FL
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Best Western Orlando Gateway Hotel 69 €
       Best Western Orlando Gateway Hotel

       Best Western Orlando Gateway Hotel

       7299 Universal Blvd, Orlando, FL
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Universal Studios Florida™ on 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aquatica ja Discovery Cove sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Florida Mall ja SeaWorld® Orlando ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Rosen Inn, closest to Universal 76 €
        Rosen Inn, closest to Universal

        Rosen Inn, closest to Universal

        6327 International Drive, Orlando, FL
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Universal’s Volcano Bay™, Universal Orlando Resort™ ja The Wheel at ICON Park™ sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Ripley's Believe It or Not (museo) ja Fun Spot USA (huvipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä.