Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Universal Studios Florida®

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Universal Studios Florida® esittelee oikeasti käytössä olevia elokuvalavasteita, mutta samalla se on varta vasten rakennettu teemapuistoksi. Sen tavoitteena on näyttää laitteidensa, interaktiivisten seikkailukohteidensa ja esitystensä kautta, mitä elokuvien tekeminen on. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia Simpsonit-sarjasta tutun Kwik-E-Mart-myymälän jäljitelmässä.

Puistossa on kuusi ulkoilmalavasteisiin perustuvaa teemamaailmaa, jotka sijaitsevat laguunin ympärillä. Hollywood-alueella pääset suoraan elokuvateollisuuden ytimeen. Tee nostalginen aikamatka 1950-luvulle Lucy: A Tribute -näyttelyssä, joka on kunnianosoitus Lucille Ballille, rakastetulle punapäiselle televisiotähdelle. Terminator® 2: 3-D vie sinut hurjaa vauhtia tulevaisuuteen, ja vinkkejä Halloween-naamiaisiin saat Horror Make-Up Show’n meikkitaiteilijoilta.

Lisää elokuva-alan erikoisuuksia on San Francisco -alueella. Disaster!-alueella opit sijaisnäyttelijöiden työstä ja erikoistehosteista, joita käytetään toimintaelokuvissa. Saatat jopa päästä itse mukaan näyttelijäkaartiin.

New York -alueella voit katsoa The Blues Brothers® -show’n ja viettää hurjia hetkiä Revenge of the Mummy® -vuoristoradalla. Tämä sisätiloissa oleva laite syöksyy paikoin halki pimeyden jopa 72 km:n tuntivauhdilla. Vieläkin kovempaa kyytiä saat Hollywood Rip Ride Rockit® -vuoristoradalla, jossa sinusta tulee musiikkivideon tähti. Sen huippunopeus on jopa 105 km/h.

Useimmat Universal Studios Florida® -teemapuiston laitteista sijaitsevat sisätiloissa, joten puisto on mainio kohde myös Orlandon kuumalla kesähelteellä tai sadepäivinä. Kevätlomien aikaan puistossa voi olla erittäin täyttä, mutta myös aukioloajat muuttuvat kävijämäärän mukaan.


Alueen Universal Studios FloridaTM opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 080 majoitusliikettä kohteen Universal Studios FloridaTM lähellä
Universal's Cabana Bay Beach Resort 151 €
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando, FL
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universal CityWalk™, Universal Studios Florida™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. The Wizarding World of Harry Potter™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando 98 €
  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

  5780 Major Blvd, Orlando, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Fun Spot USA (huvipuisto) ja Universal’s Islands of Adventure™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort 73 €
   Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

   Clarion Inn & Suites Across From Universal Orlando Resort

   5829 Grand National Drive, Orlando, FL
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Orlando International Premium Outlets ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Holy Land Experience ja Florida Mall ovat myös 10 kilometrin päässä.

    La Quinta Inn & Suites by Wyndham Orlando Universal area 82 €
    La Quinta Inn & Suites by Wyndham Orlando Universal area

    La Quinta Inn & Suites by Wyndham Orlando Universal area

    5621 Major Blvd, Orlando, FL
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Universal Studios Florida™ on 1,8 kilometrin ja Holy Land Experience on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Florida Mall ja Aquatica ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Universal's Loews Royal Pacific Resort 287 €
     Universal's Loews Royal Pacific Resort

     Universal's Loews Royal Pacific Resort

     6300 Hollywood Way, Orlando, FL
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universal CityWalk™, Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal Studios Florida™ sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Hollywood Drive-In Golf ja The Wizarding World of Harry Potter™ ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Universal's Hard Rock Hotel ® 313 €
      Universal's Hard Rock Hotel ®

      Universal's Hard Rock Hotel ®

      5800 Universal Blvd, Orlando, FL
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Universal Studios Florida™ ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Universal’s Islands of Adventure™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Wyndham Orlando Resort International Drive 67 €
       Wyndham Orlando Resort International Drive

       Wyndham Orlando Resort International Drive

       8001 International Dr, Orlando, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        The Wheel at ICON Park™ ja Universal Orlando Resort™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Pointe Orlando (ostoskeskus) ja Orange County Convention Center ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Universal's Aventura Hotel 151 €
        Universal's Aventura Hotel

        Universal's Aventura Hotel

        6725 Adventure Way, Orlando, FL
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Universal Studios Florida™, Universal’s Islands of Adventure™ ja Hollywood Drive-In Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Universal CityWalk™ ja Universal’s Volcano Bay™ ovat myös 5 kilometrin päässä.