Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Historian havinaa Via del Corsolla

Kiertele komeissa asunnoissa ja ikivanhoilla rukouspaikoilla, kulje kapeita kujia pitkin ja rentoudu kauniilla aukioilla – Rooman historiallisen keskustan pääkatu tarjoaa kaikkea.

Kun kävelet Via del Corsoa pitkin, saat nähdä Italian pääministerin virka-asunnon sekä useita roomalaisia kirkkoja. Voit pistäytyä myös designer-liikkeissä ostamassa muodikkaita vaatteita ja kenkiä. Pantheonin ja muiden upeiden historiallisten rakennusten välittömässä läheisyydessä sijaitseva Via del Corso on täydellinen paikka aloittaa kierroksesi Rooman historiallisessa keskustassa.

Tutustu Piazza de Popoloon, Rooman kuuluisaan aukioon, jonka keskellä seisoo suuri, 1200-luvulle e.a.a. ajoittuva obeliski. Tämä kuuluisa katu kulke Piazza del Popololta Rooman keskusaukiolle, joka tunnetaan nimellä Piazza Venezia. Tältä kadulta löytyy myös Rooman herkullisimmat italialaiset perinneruoat.

Vieraile San Carlo al Corsolla, joka on samaa aikaa sekä Rooman katolisen seurakunnan pääkirkko että pienempi basilika. Kun astut sisään kirkon pääholviin, näet ensimmäiseksi italialaisen barokkitaidemaalarin Giacinto Brandin komean, kapinallisten enkeleiden lankeemusta esittävän Caduta degli Angeli Ribelli -freskon. Tulet ihastumaan myös kirkon upeaan, Carlo Marattan maalaamaan alttaritauluun.

Via del Corson eteläpäässä sijaitseva Piazza Venezian aukio on Rooman suosituin tapaamispaikka. Yksi aukion huomattavimmista nähtävyyksistä on Il Vittoriano, valkoisesta marmorista rakennettu komea kuningas Viktor Emanuel II:lle omistettu monumentti. Kiertele myös aukion muilla historiallisilla rakennuksilla, kuten Palazzo Bonaparten ja Palazzo Venezian palatseissa.

Käy katsomassa Piazza del Popolon aukion tyrmääviä marmoripatsaita ja suihkulähteitä. Tämä historiallinen aukio sijaitsee Via del Corson pohjoispäässä. Ihastele aukion keskellä komeana seisovaa ikivanhaa obeliskia, joka on tuotu tälle paikalle Egyptin Heliopoliksesta.

Pistäydy Doria Pamphiljin galleriassa tutustumassa Italian suurimpien taiteilijoiden, kuten Tizianin, Caravaggion ja Rafaelin taideteoksiin. Kiertele Palazzo Doria Pamphiljin palatsin komeissa huoneistoissa. Nämä loisteliaat huoneet olivat italialaisen aateliston asuttamat aina 1600-luvulta saakka.

Yövy Via del Corson, Rooman historiallisen ydinkeskustan ylellisissä hotelleissa ja asunnoissa. Jos yövyt muualla, pääset alueelle metrolla Spagnan metroasemalta, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Via del Corsolta.

Vanhoja antiikin aikaisia palvomispaikkoja, designer-liikkeitä ja ravintoloita pullollaan oleva Via del Corso on loistava aloituspaikka lähteä tutkimaan Italian henkeäsalpaavaa pääkaupunkia.


Alueen Via del Corso opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 709 majoitusliikettä kohteen Via del Corso lähellä
Hotel Quirinale 90 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Nazionale 120 €
  Hotel Nazionale

  Hotel Nazionale

  Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   iQ Hotel Roma 77 €
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 97 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Condotti 58 €
     Hotel Condotti

     Hotel Condotti

     Via Mario Dè Fiori 37, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Adriano 82 €
      Hotel Adriano

      Hotel Adriano

      Via di Pallacorda, 2, Rooma, RM
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pantheon ja Piazza Navona sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fontana di Trevi ja Castel Sant'Angelo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bio Hotel Raphaël-Relais & Châteaux 202 €
       Bio Hotel Raphaël-Relais & Châteaux

       Bio Hotel Raphaël-Relais & Châteaux

       Largo Febo, 2-Piazza Navona, Rooma, RM
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piazza Navona, Pantheon ja Campo de' Fiori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Via del Corso ja Castel Sant'Angelo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Plus Hotel Universo 80 €
        Best Western Plus Hotel Universo

        Best Western Plus Hotel Universo

        Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.