Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Historian havinaa Via del Corsolla

Kiertele komeissa asunnoissa ja ikivanhoilla rukouspaikoilla, kulje kapeita kujia pitkin ja rentoudu kauniilla aukioilla – Rooman historiallisen keskustan pääkatu tarjoaa kaikkea.

Kun kävelet Via del Corsoa pitkin, saat nähdä Italian pääministerin virka-asunnon sekä useita roomalaisia kirkkoja. Voit pistäytyä myös designer-liikkeissä ostamassa muodikkaita vaatteita ja kenkiä. Pantheonin ja muiden upeiden historiallisten rakennusten välittömässä läheisyydessä sijaitseva Via del Corso on täydellinen paikka aloittaa kierroksesi Rooman historiallisessa keskustassa.

Tutustu Piazza de Popoloon, Rooman kuuluisaan aukioon, jonka keskellä seisoo suuri, 1200-luvulle e.a.a. ajoittuva obeliski. Tämä kuuluisa katu kulke Piazza del Popololta Rooman keskusaukiolle, joka tunnetaan nimellä Piazza Venezia. Tältä kadulta löytyy myös Rooman herkullisimmat italialaiset perinneruoat.

Vieraile San Carlo al Corsolla, joka on samaa aikaa sekä Rooman katolisen seurakunnan pääkirkko että pienempi basilika. Kun astut sisään kirkon pääholviin, näet ensimmäiseksi italialaisen barokkitaidemaalarin Giacinto Brandin komean, kapinallisten enkeleiden lankeemusta esittävän Caduta degli Angeli Ribelli -freskon. Tulet ihastumaan myös kirkon upeaan, Carlo Marattan maalaamaan alttaritauluun.

Via del Corson eteläpäässä sijaitseva Piazza Venezian aukio on Rooman suosituin tapaamispaikka. Yksi aukion huomattavimmista nähtävyyksistä on Il Vittoriano, valkoisesta marmorista rakennettu komea kuningas Viktor Emanuel II:lle omistettu monumentti. Kiertele myös aukion muilla historiallisilla rakennuksilla, kuten Palazzo Bonaparten ja Palazzo Venezian palatseissa.

Käy katsomassa Piazza del Popolon aukion tyrmääviä marmoripatsaita ja suihkulähteitä. Tämä historiallinen aukio sijaitsee Via del Corson pohjoispäässä. Ihastele aukion keskellä komeana seisovaa ikivanhaa obeliskia, joka on tuotu tälle paikalle Egyptin Heliopoliksesta.

Pistäydy Doria Pamphiljin galleriassa tutustumassa Italian suurimpien taiteilijoiden, kuten Tizianin, Caravaggion ja Rafaelin taideteoksiin. Kiertele Palazzo Doria Pamphiljin palatsin komeissa huoneistoissa. Nämä loisteliaat huoneet olivat italialaisen aateliston asuttamat aina 1600-luvulta saakka.

Yövy Via del Corson, Rooman historiallisen ydinkeskustan ylellisissä hotelleissa ja asunnoissa. Jos yövyt muualla, pääset alueelle metrolla Spagnan metroasemalta, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Via del Corsolta.

Vanhoja antiikin aikaisia palvomispaikkoja, designer-liikkeitä ja ravintoloita pullollaan oleva Via del Corso on loistava aloituspaikka lähteä tutkimaan Italian henkeäsalpaavaa pääkaupunkia.


Alueen Via del Corso opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 333 majoitusliikettä kohteen Via del Corso lähellä
Domus Del Corso Spagna 45 €
Domus Del Corso Spagna

Domus Del Corso Spagna

24 Via del Corso, Rooma
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Quirinale 100 €
  Hotel Quirinale

  Hotel Quirinale

  Via Nazionale 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Domus Del Corso Flaminio 50 €
   Domus Del Corso Flaminio

   Domus Del Corso Flaminio

   Piazzale Flaminio 19, Rooma
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    iQ Hotel Roma 106 €
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Hive Hotel 118 €
     The Hive Hotel

     The Hive Hotel

     Via Torino 6, Rooma, Roma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Artemide 139 €
      Hotel Artemide

      Hotel Artemide

      Via Nazionale 22, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Nazionale 160 €
       Hotel Nazionale

       Hotel Nazionale

       Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Condotti 76 €
        Hotel Condotti

        Hotel Condotti

        Via Mario Dè Fiori 37, Rooma, RM
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.