Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Via Marsala

Rooman päärautatieasema Roma Terminin itäpuolta kulkeva Via Marsalan katu vie sinut monille kaupungin historiallisille nähtävyyksille ja parhaille ostosalueille.

Via Marsalan vartta pitkin kävellessäsi löydät tiesi pienelle, 1800-luvun lopulla rakennettu basilikalle. Kadun varrella voit myös shoppailla korkealaatuisia tuliaisia, vaatteita ja kosmetiikkatuotteita Rooman päärautatieaseman ostoskeskuksessa Il Forum Terminissä. Vieraile Museo Nazionale Romanon kansallismuseossa ihastelemassa antiikin aikaisia taideteoksia vain lyhyen kävelymatkan päässä Via Marsalalta. Tämä katu sijaitsee kätevästi ostosalueiden, perinteisten italialaisten pizzerioiden, viinibaarien ja useiden kuuluisien historiallisten rakennusten lähellä.

Käy katsomassa Castro Pretorion Sacro Cuore di Gesùn roomalaiskatolilaista kirkkoa, Via Marsalan pääkirkkoa. Kirkon uusrenessanssinen arkkitehtuuri on ehdottoman aistikasta ja sen sisätilojen komeat alabasteripylväät ja marmorinen alttari ovat näkemisen arvoiset. Kirkko vihittiin käyttöön 1800-lvulla ja se sai pienemmän basilikan arvon 1900-luvun alkupuolella.

Via Marsala on vain kivenheiton päässä Palazzo Massimo alle Termen palatsissa sijaitsevalta Rooman kansallismuseolta. Varaa yksityinen opas tai ryhmäkierros ja käy katsomassa tämän museon upean kokoelman antiikkisia taideteoksia, kuten Hellenistisen prinssin ja Haavoittuneen niobidin patsaita. Piipahda tässä mahtavassa uusrenessanssityylisessä rakennuksessa katsomassa yhtä maailman parhaista klassisen taiteen kokoelmista.

Vieraile Santa Maria degli Angeli e dei Martirin vaikuttavalla pääbasilikalla, joka sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Via Marsalalta. Tämä kirkko rakennettiin 1500-luvulla ja se on silmiä hivelevä julkisivu on malliesimerkki barokkityylisestä arkkitehtuurista. Osallistu opastetulle kierrokselle ja katsele kauniita uskontoaiheisia veistoksia, kuten kirkon ristiinnaulitsemista kuvaavaa alttariteosta.

Via Marsalalta löydät lukuisia majoitusvaihtoehtoja aina luksushotelleista edullisempiin huoneistomajoituksiin. Via Marsala täydellinen majoituskohde etenkin, jos kiertelet ympäri Italiaa junan kyydissä, sillä se sijaitsee Roma Terminin päärautatieaseman kupeessa. Metrolla pääset Via Marsalalle jäämällä pois Terminin metroasemalla.

Kävele Via Marsalalta Rione Montin kaupunginosaan nauttimaan tyylikkäistä viinibaareista ja Rooman muodikkaimmista ravintoloista.


Alueen Via Marsala opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 709 majoitusliikettä kohteen Via Marsala lähellä
Hotel Quirinale 90 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  iQ Hotel Roma 77 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Plus Hotel Universo 80 €
   Best Western Plus Hotel Universo

   Best Western Plus Hotel Universo

   Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 114 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Hive Hotel 66 €
     The Hive Hotel

     The Hive Hotel

     Via Torino 6, Rooma, Roma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 181 €
      NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

      NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

      Piazza Dei Cinquecento, 90, Rooma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Circus Maximusin areena on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       UNAHOTELS Decò Roma 129 €
       UNAHOTELS Decò Roma

       UNAHOTELS Decò Roma

       Via Giovanni Amendola, 57, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nazionale-katu, Rooman oopperatalo ja Piazza della Repubblica sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Via Marsala ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Napoleon Hotel 79 €
        Napoleon Hotel

        Napoleon Hotel

        Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Santa Prassede (kirkko) ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Basilica di San Giovanni in Laterano ja Neron kultainen talo (Domus Aurea) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vittorio Emanuelen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Manzoni - Museo della Liberazionen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.