Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Via Marsala

Rooman päärautatieasema Roma Terminin itäpuolta kulkeva Via Marsalan katu vie sinut monille kaupungin historiallisille nähtävyyksille ja parhaille ostosalueille.

Via Marsalan vartta pitkin kävellessäsi löydät tiesi pienelle, 1800-luvun lopulla rakennettu basilikalle. Kadun varrella voit myös shoppailla korkealaatuisia tuliaisia, vaatteita ja kosmetiikkatuotteita Rooman päärautatieaseman ostoskeskuksessa Il Forum Terminissä. Vieraile Museo Nazionale Romanon kansallismuseossa ihastelemassa antiikin aikaisia taideteoksia vain lyhyen kävelymatkan päässä Via Marsalalta. Tämä katu sijaitsee kätevästi ostosalueiden, perinteisten italialaisten pizzerioiden, viinibaarien ja useiden kuuluisien historiallisten rakennusten lähellä.

Käy katsomassa Castro Pretorion Sacro Cuore di Gesùn roomalaiskatolilaista kirkkoa, Via Marsalan pääkirkkoa. Kirkon uusrenessanssinen arkkitehtuuri on ehdottoman aistikasta ja sen sisätilojen komeat alabasteripylväät ja marmorinen alttari ovat näkemisen arvoiset. Kirkko vihittiin käyttöön 1800-lvulla ja se sai pienemmän basilikan arvon 1900-luvun alkupuolella.

Via Marsala on vain kivenheiton päässä Palazzo Massimo alle Termen palatsissa sijaitsevalta Rooman kansallismuseolta. Varaa yksityinen opas tai ryhmäkierros ja käy katsomassa tämän museon upean kokoelman antiikkisia taideteoksia, kuten Hellenistisen prinssin ja Haavoittuneen niobidin patsaita. Piipahda tässä mahtavassa uusrenessanssityylisessä rakennuksessa katsomassa yhtä maailman parhaista klassisen taiteen kokoelmista.

Vieraile Santa Maria degli Angeli e dei Martirin vaikuttavalla pääbasilikalla, joka sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Via Marsalalta. Tämä kirkko rakennettiin 1500-luvulla ja se on silmiä hivelevä julkisivu on malliesimerkki barokkityylisestä arkkitehtuurista. Osallistu opastetulle kierrokselle ja katsele kauniita uskontoaiheisia veistoksia, kuten kirkon ristiinnaulitsemista kuvaavaa alttariteosta.

Via Marsalalta löydät lukuisia majoitusvaihtoehtoja aina luksushotelleista edullisempiin huoneistomajoituksiin. Via Marsala täydellinen majoituskohde etenkin, jos kiertelet ympäri Italiaa junan kyydissä, sillä se sijaitsee Roma Terminin päärautatieaseman kupeessa. Metrolla pääset Via Marsalalle jäämällä pois Terminin metroasemalla.

Kävele Via Marsalalta Rione Montin kaupunginosaan nauttimaan tyylikkäistä viinibaareista ja Rooman muodikkaimmista ravintoloista.


Alueen Via Marsala opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 326 majoitusliikettä kohteen Via Marsala lähellä
Hotel Quirinale 83 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Domus Del Corso Spagna 45 €
  Domus Del Corso Spagna

  Domus Del Corso Spagna

  24 Via del Corso, Rooma
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Hive Hotel 63 €
   The Hive Hotel

   The Hive Hotel

   Via Torino 6, Rooma, Roma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    iQ Hotel Roma 110 €
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Nord Nuova Roma 83 €
     Hotel Nord Nuova Roma

     Hotel Nord Nuova Roma

     Via Giovanni Amendola, 3, Rooma, RM
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Via Veneto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema ja Rooman Terminin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Artemide 99 €
      Hotel Artemide

      Hotel Artemide

      Via Nazionale 22, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Morgana 71 €
       Hotel Morgana

       Hotel Morgana

       Via Filippo Turati 31 33 35, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Santa Prassede (kirkko), Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Nazionale-katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Rooman oopperatalo ja Via Marsala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lazialin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 190 €
        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

        NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

        Piazza Dei Cinquecento, 90, Rooma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Circus Maximusin areena on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.