Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wall Street – Financial District

Yhdysvaltojen rahoitusmaailman keskus on kiehtova historiallinen retkikohde. Voit käydä myös lähellä sijaitsevalla paikalla, joka on perustettu vuoden 2001 syyskuun 11. päivän traagisissa tapahtumissa menehtyneiden kunniaksi. 

Manhattanin eteläkärjessä sijaitsee New York Cityn Wall Street, joka on yksi maailman vilkkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista liike-elämän keskuksista. Kävele kapeilla kaduilla, joita reunustavissa pilvenpiirtäjissä tehdään monet maailman merkittävimmistä liike-elämää koskevista päätöksistä. Alueella on myös merkittäviä valtion hallintolaitoksia ja kuuluisa kansallinen monumentti. 

Monien vaikutusvaltaisten kansainvälisten organisaatioiden päämajat sijaitsevat Chambers Streetin eteläpuoleisella alueella. Näihin lukeutuu esimerkiksi maailmankuululla Wall Streetillä sijaitseva New York Stock Exchange, jonka suljettujen ovien takana työtahti on valtaisa aamusta iltaan. Vierailijoita rakennukseen ei enää päästetä. Sen sijaan päivän tunnelmat voi lukea rakennuksesta poistuvien työntekijöiden kasvoilta pörssin sulkeuduttua.

Alueella on useita tärkeitä kulttuurinähtävyyksiä. Lower Manhattania suosivat erityisesti matkailijat, joita kiinnostaa alueen historia ja vaikuttava arkkitehtuuri ja jotka haluavat vierailla syyskuun 11. päivän terrori-iskujen uhrien muistoksi perustetulla muistomerkillä.

Lower Manhattanin alueeseen voit perehtyä parhaiten osallistumalla opastetulle kävelykierrokselle. Näe vanha United States Customs House, joka sijaitsee paikalla, jossa George Washington vihittiin Yhdysvaltojen presidentiksi, ja opi samalla lisää Yhdysvaltojen poliittisesta historiasta. Kävele pitkin Wall Streetiä ja näe Trinity Church sekä Federal Reserve, jonka maanalaisessa holvissa säilytetään miljardien dollarien arvosta kultaa. Voit varata ilmaisen kierroksen Federal Reserveen verkosta.

Hiljenny National 9/11 Memorial -muistomerkillä ja Memorial Museumissa, jotka sijaitsevat entisen World Trade Centerin paikalla. Tutustu traagisiin syyskuun 11. päivän tapahtumiin sekä niitä edeltäviin ja niiden jälkeisiin tapahtumiin. Viivähdä hetki toivon ilmapiirissä, joka vallitsee vesiputousten ja kimmeltävien altaiden ympärillä paikassa, joka iskujen jälkeen tunnettiin Ground Zerona. 

Wall Street ja Lower Manhattan sijaitsevat Manhattanilla Chambers Streetin eteläpuolella. Paikalle voi tulla autolla, mutta maksuttomia pysäköintipaikkoja on tarjolla rajoitetusti, ja kadut ovat aina ruuhkaisia. Kätevimmin liikut taksilla tai julkisilla liikennevälineillä. Alueella on useita metroasemia ja bussipysäkkejä. Wall Street ja Lower Manhattan ovat näkemisen arvoisia milloin vain, mutta vilkkainta alueella on toimistoaikoina maanantaista perjantaihin.


Alueen Wall Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 486 majoitusliikettä kohteen Wall Street lähellä
Radisson Hotel New York Wall Street 157 €
Radisson Hotel New York Wall Street

Radisson Hotel New York Wall Street

52 William St, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wall Street ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Wall Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Broad Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center 102 €
  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

  133 Greenwich Street, New York, NY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Wall Street, The Oculus ja One World Trade Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Official NYC Information Center at City Hall ja Brooklyn Bridge ovat myös 2 kilometrin päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Manhattan-Financial District 94 €
   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   99 Washington St, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wall Street ja New Yorkin pörssi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. One World Trade Center ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Four Points By Sheraton New York Downtown 95 €
    Four Points By Sheraton New York Downtown

    Four Points By Sheraton New York Downtown

    6 Platt St, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Wall Street ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Fulton Streetin metroasema (William Street) ja Wall Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Artezen Hotel 105 €
     Artezen Hotel

     Artezen Hotel

     24 John Street, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki), National September 11 Memorial ja Wall Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. New Yorkin pörssi ja One World Trade Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Fulton Streetin metroasema (Nassau Street) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fulton Streetin metroasema (Broadway) 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      World Center Hotel 110 €
      World Center Hotel

      World Center Hotel

      144 Washington St, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wall Street, One World Trade Center ja National September 11 Memorial sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton New York Downtown 110 €
       DoubleTree by Hilton New York Downtown

       DoubleTree by Hilton New York Downtown

       8 Stone St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Battery Park, New Yorkin pörssi ja Wall Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja National September 11 Memorial ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Whitehall Streetin metroasema ja Bowling Greenin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express New York City- Wall Street 96 €
        Holiday Inn Express New York City- Wall Street

        Holiday Inn Express New York City- Wall Street

        126 Water St, New York, NY
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wall Street, Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja New Yorkin pörssi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Battery Park ja National September 11 Memorial ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wall Streetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Broad Streetin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.