Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Westminster Bridge (silta)

Historiallinen Westminster Bridge yhdistää Thamesin pohjoispuolella sijaitsevan Westminsterin ja joen eteläpuolella sijaitsevan Lambethin alueet.

Westminster Bridge on yksi vanhimmista Thamesin ylittävistä Lontoon silloista. Ylitä silta ja ihaile Lontoon kauniita maisemia ja muun muassa legendaarista South Bank Lionin leijonaveistosta.

Vuonna 1862 rakennettu Westminster Bridge on yksi vanhimmista Thamesin ylittävistä silloista. Paikalla sijainnut ensimmäinen silta rakennettiin vuonna 1738 kuningas Yrjö II:n valtakaudella. Perimätiedon mukaan se heilui jatkuvasti ja alkoi upota jo alle kymmenen vuoden päästä sen rakentamisesta. Nykyinen silta on 252 metriä pitkä, ja siinä on seitsemän holvikaarta.

Sillan väri viittaa sillan Westminsterin puoleisessa päässä sijaitsevan parlamentin alahuoneen vihreisiin nahkapenkkeihin. Sillan valurautakoristeet ovat Charles Barryn käsialaa: hän suunnitteli myös parlamenttitalon.

Voit ihailla sitä ylittäessäsi siltaa. Yläjuoksulla näet Lambeth Bridgen sillan, jonka punainen väri taas viittaa parlamentin ylähuoneen penkkeihin. Alajuoksulla puolestaan näet Hungerfordin rautatiesillan sekä London Eye ‑maailmanpyörän. 

Iltaisin näkymät ovat erityisen upeita, kun alueen monet maamerkit valaistaan kauniisti. Maisemia on kuvannut ikimuistoisesti William Wordsworth sonetissaan Upon Westminster Bridge.

Sillan lounaiskulmassa näet South Bank Lionin leijonaveistoksen. William F. Woodingtonin vuonna 1837 suunnittelema leijona on yksi kolmesta leijonasta, jotka aikoinaan suojelivat Old Lion Breweryn panimon sisäänkäyntiä. Leijona painaa 13 tonnia, ja se on valmistettu erittäin kestävästä keraamisesta kivimateriaalista, joka tunnetaan kreikankielisellä nimellä Lithodipyra. Kun panimo purettiin vuonna 1949, leijona siirrettiin Waterloon asemalle. Sillan kupeeseen se puolestaan siirrettiin vuonna 1966.

Westminster Bridge yhdistää Thamesin pohjoispuolella olevan Westminsterin palatsin ja joen eteläpuolella olevan County Hallin. Lähin metroasema on Thamesin pohjoisrannalla sijaitseva Westminster. Sillalle ei ole pääsymaksua. 


Alueen Westminster Bridge opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 364 majoitusliikettä kohteen Westminster Bridge lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 249 €
  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

  The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

  2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   ME London 248 €
   ME London

   ME London

   336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 147 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza County Hall London 150 €
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      London Marriott Hotel County Hall 316 €
      London Marriott Hotel County Hall

      London Marriott Hotel County Hall

      London County Hall, Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       London Eye ja Big Ben sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Westminsterin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Grand at Trafalgar Square 105 €
       The Grand at Trafalgar Square

       The Grand at Trafalgar Square

       8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt 311 €
        Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

        Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

        3-5, Great Scotland Yard, Lontoo, Englanti
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. National Gallery ja Trafalgar Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.