Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Westminster Bridge (silta)

Historiallinen Westminster Bridge yhdistää Thamesin pohjoispuolella sijaitsevan Westminsterin ja joen eteläpuolella sijaitsevan Lambethin alueet.

Westminster Bridge on yksi vanhimmista Thamesin ylittävistä Lontoon silloista. Ylitä silta ja ihaile Lontoon kauniita maisemia ja muun muassa legendaarista South Bank Lionin leijonaveistosta.

Vuonna 1862 rakennettu Westminster Bridge on yksi vanhimmista Thamesin ylittävistä silloista. Paikalla sijainnut ensimmäinen silta rakennettiin vuonna 1738 kuningas Yrjö II:n valtakaudella. Perimätiedon mukaan se heilui jatkuvasti ja alkoi upota jo alle kymmenen vuoden päästä sen rakentamisesta. Nykyinen silta on 252 metriä pitkä, ja siinä on seitsemän holvikaarta.

Sillan väri viittaa sillan Westminsterin puoleisessa päässä sijaitsevan parlamentin alahuoneen vihreisiin nahkapenkkeihin. Sillan valurautakoristeet ovat Charles Barryn käsialaa: hän suunnitteli myös parlamenttitalon.

Voit ihailla sitä ylittäessäsi siltaa. Yläjuoksulla näet Lambeth Bridgen sillan, jonka punainen väri taas viittaa parlamentin ylähuoneen penkkeihin. Alajuoksulla puolestaan näet Hungerfordin rautatiesillan sekä London Eye ‑maailmanpyörän. 

Iltaisin näkymät ovat erityisen upeita, kun alueen monet maamerkit valaistaan kauniisti. Maisemia on kuvannut ikimuistoisesti William Wordsworth sonetissaan Upon Westminster Bridge.

Sillan lounaiskulmassa näet South Bank Lionin leijonaveistoksen. William F. Woodingtonin vuonna 1837 suunnittelema leijona on yksi kolmesta leijonasta, jotka aikoinaan suojelivat Old Lion Breweryn panimon sisäänkäyntiä. Leijona painaa 13 tonnia, ja se on valmistettu erittäin kestävästä keraamisesta kivimateriaalista, joka tunnetaan kreikankielisellä nimellä Lithodipyra. Kun panimo purettiin vuonna 1949, leijona siirrettiin Waterloon asemalle. Sillan kupeeseen se puolestaan siirrettiin vuonna 1966.

Westminster Bridge yhdistää Thamesin pohjoispuolella olevan Westminsterin palatsin ja joen eteläpuolella olevan County Hallin. Lähin metroasema on Thamesin pohjoisrannalla sijaitseva Westminster. Sillalle ei ole pääsymaksua. 


Alueen Westminster Bridge opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 893 majoitusliikettä kohteen Westminster Bridge lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 147 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

   30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marlin Waterloo 135 €
    Marlin Waterloo

    Marlin Waterloo

    111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     St. Thomas' Hospital, Westminster Bridge ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Westminster Abbey ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza County Hall London 163 €
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clayton Hotel City of London 110 €
      Clayton Hotel City of London

      Clayton Hotel City of London

      10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Zedwell Piccadilly
       Zedwell Piccadilly

       Zedwell Piccadilly

       Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza London Riverbank 135 €
        Park Plaza London Riverbank

        Park Plaza London Riverbank

        18 Albert Embankment, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         St. Thomas' Hospital ja Parlamenttitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Westminster Abbey ja Coca-Cola London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lambeth Northin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.