Latviassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Kuva: Dace Kundrāte

Historialliset hotellit - Ziemeļu rajons, Riika

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suosituimmat Historialliset hotellit - Ziemeļu rajons

Hotel ibis Styles Riga
3 out of 5
27 Katrinas Dambis, Riika
Hae hinnat
4.1/5Very Good! (160 arvostelua)

"Ravintolan tarjoamat ruoat olivat pääosin erinomaiset. Aamupalat ei ihan aina parhaat."…"

Arvosteltu 27.2.2020

Hotel ibis Styles Riga
Jurnieks
3 out of 5
SOFIJAS STREET, 8, Riika, RIX
Hae hinnat
3.5/5Good! (49 arvostelua)
ihmettelyä

"Slummialue mitä kuvista ei selvinnyt. Ruokaa oli vaikea saada...vaikka lopulta saatiinkin.vaikkakin turhan suppea menu.(pastaa 8 erimuodossa 16 ruokalajista) lähiruokakuppilassa ei ollut tarvikkeita kun salaattii.Lähialue kunnon slummi kulkukissoineen ja rehevineen nurmikoineen...kauppa suht ..."…"

Arvosteltu 20.5.2018

Jurnieks
Hotel Keizarmezs
3.5 out of 5
Ezermalas Iela 30, Riika
Hae hinnat
3.5/5Good! (55 arvostelua)

"Pettymys oli lapsilla melkoinen, kun meille ilmoitettiin että uima-allas on suljettu. Se oli pääsyy tämän paikan varaamiselle. Onneksi lähellä oli järvi, jonka rantaravintolasta sai hyvää ruokaa. Huoneessa ei ollut ilmastointia, mutta saimme pari tuuletinta pitämään helteen loitolla. Osa pistorasioista ..."…"

Arvosteltu 5.8.2018

Hotel Keizarmezs
Etkö löydä etsimääsi?
Historialliset hotellit – meillä on lisää vaihtoehtoja. Löydä itsellesi sopivin!
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea kohteessa Ziemeļu rajons yöpyvä, historiasta kiinnostunut matkailija voi vierailultaan odottaa?
Kohteen Ziemeļu rajons merkittävät historialliset paikat kuuluvat luultavasti matkasuunnitelmiisi. Sinun kannattaa myös käydä tutustumassa alueen lukuisiin nähtävyyksiin, kuten golfkenttiin ja satamaan.
Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Ziemeļu rajons, jos haluaa yöpyä lähellä historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Hotel Keizarmezs on loistava 3,5 tähden hotelli, joka on historiafanien varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy ravintola sekä sisäuima-allas. Latvian kansallisooppera sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Muita historiallisten kohteiden lähellä sijaitsevia vaihtoehtoja ovat Rija Port Hotel Riga ja Jurnieks.
Kuinka monta historiallisesti merkittävää hotellia kohteesta Ziemeļu rajons oikein löytyy?
Kohteesta Ziemeļu rajons löytyy 9 hotellia ja muuta majoitusta, jotka ovat varattavissa Expedian kautta. Niihin sisältyy 3 historialliseksi määritettyä tai historiallisten paikkojen läheisyydessä sijaitsevaa hotellia.
Mitkä ovat kohteen Ziemeļu rajons pakollisiin vierailukohteisiin kuuluvat historialliset paikat ja muut nähtävyydet?
Kaupungin suosikkinähtävyyksiin kuuluvat Riian eläintarha, Mezapark (puisto) ja Riikan laivaterminaali. Alueella sijaitsevat myös Riian keskustori ja Jūrmalan ranta.
Millaisia historialliset hotellit ovat kohteessa Ziemeļu rajons?
Historiallisen hotellin valitsevat asiakkaat saavat tilaisuuden viettää yönsä rakennuksessa, joka on määritetty virallisesti kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Historialliset hotellit ympäri maailman saattavat olla esimerkiksi kartanoita, palatseja tai jopa lomamajoja, vanhoja poliisiasemia tai pilvenpiirtäjiä – millaisia rakennuksia tahansa, kunhan niitä pidetään erityisen tärkeinä kohteina. Tälläisten kohteessa Ziemeļu rajons sijaitsevien hotellien julkisissa tiloissa tai huoneissa on monesti säilytetty autenttisia elementtejä, kuten perinteistä arkkitehtuuria tai rakennusajan aikakaudelle tyypillisiä ominaisuuksia.
Mitä eroa on historiallisella hotellilla ja perinnehotellilla?
Nämä kaksi hotellityyppiä ovat hyvin samankaltaisia. Termiä “historiallinen hotelli” käytetään yleensä Yhdysvalloissa, kun taas Euroopassa ja Aasiassa suositaan termiä “perinnehotelli”. Historialliset hotellit tapaavat korostaa enemmän itse rakennusta ja arkkitehtuuria. Perinnehotellissa kaikkein merkityksellisintä on sen kulttuuriarvo ja se, millainen vaikutus paikalla oli paikalliseen yhteisöön.
Onko kohteen Ziemeļu rajons historiallisissa hotelleissa modernit tilat?
Kyllä. Rakennuksen arvokkaat perinteet ja historiallinen ulkomuoto on pyritty säilyttämään mahdollisimman pitkälle, mutta hotellin sisätiloista löytyy modernit palvelut ja mukavuudet sekä turvallisuusominaisuudet. Vierailijoilla on käytössään kaikki hotellien tavanomaiset mukavuudet, kuten Wi-Fi, lämmitys ja ilmastointi sekä modernit kylpyhuoneet. Kun varaat historiallisen hotellin kohteesta Ziemeļu rajons, se ei tarkoita sitä, että olet valikoimassa itsellesi ränsistynyttä tai epämukavaa majapaikkaa.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle