Helsinki-Vantaa (HEL) – Málaga (AGP) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Málaga

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 69 € yhdensuuntaisille lennoille ja 69 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air France
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Air France
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
KLM
Tietoa reitistä Helsinki – Málaga
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäMálaga
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air Europa, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines
Lennon hinta68 €
Välimatka3332 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ Málaga (AGP)

Costa del Solin aurinkorannikolla sijaitseva Málaga on yksi suomalaisten suosikkikohteista, sillä se tarjoaa upeiden hiekkarantojen ja miellyttävän ilmaston lisäksi myös vilkasta kaupunkielämää. Expedian kautta on helppo varata suorat ja halvat lennot Helsingistä Málagaan. Tarjolla on myös kattavasti pakettitarjouksia, jotka sisältävät sekä hotellin että lennot. Lisäksi Expedia.fi-sivustolla voi varata hotellihuoneen myös erikseen.

Sekä Finnair että Norwegian ovat liikennöineet suoria lentoja Helsingistä Málagaan. Sopivan lennon löytäminen käy helposti, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suoria lentoja Málagan kansainväliselle lentoasemalle viikon jokaisena päivänä vuoden ympäri. Kaiken lisäksi lentoja on yleensä useampi kuin vain yksi päivässä. Málagaan voi myös lentää välilaskulla, ja välilaskulliset lennot ovat monesti suoria lentoja edullisempia. Tutustu monipuoliseen lentovalikoimaan sekä tarjouksiin Expedia.fi-sivustolla ja varaa budjettiisi sopiva lento Málagaan vaikkapa jo tänään.

Málagan ilmasto on erittäin suosiollinen turisteille, sillä aurinko paistaa usein eivätkä lämpötilat ikinä laske kovinkaan alas. On kuitenkin hyvä muistaa, että Málagassa on talvella sateisempaa ja viileämpää, joten rantalomailuun se sopii parhaiten kesäkaudella. Málagan kesäkausi alkaa kuitenkin varhain ja loppuu myöhään – monesti rantasäistä voi nauttia huhtikuusta marraskuuhun. Ja jos sadepäivä pääsisi yllättämään, Málagan kaupunki tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa aina maailmanluokan museoista mahtavaan ruokakulttuuriin. Myös Málagan lähiympäristöt ovat vierailun arvoisia, ja paras tapa tutustua niihin on vuokrata auto Málagassa Expedian kautta.

Lento kohteesta Helsinki kohteeseen Málaga

Suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät hieman yli neljä ja puoli tuntia. Jos konetta joutuu vaihtamaan, matka-aika nousee nopeimmillaankin reiluun kuuteen tuntiin, joskin normaali matka-aika on seitsemästä kahdeksaan tuntia. Schengen-alueella matkustettaessa passia ei erikseen tarvitse näyttää, joten Helsinki-Vantaalla lähtöportille voi siirtyä heti turvatarkastuksen jälkeen. Samoin Málagassa lentoasemalta voi jatkaa suoraan hotellille ilman matkustusasiakirjojen näyttämistä.

Lennot Helsingistä Málagan kansainväliselle lentoasemalle

Málagan kansainvälinen lentoasema vastaanottaa lähes 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mikä tekee siitä yhden Espanjan vilkkaimmista lentoasemista. Lentoasemalta on runsaasti lentoyhteyksiä moniin eurooppalaisiin kaupunkeihin, minkä ansiosta Málagan lentoasema on helposti saavutettavissa minä viikonpäivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Myös halpalentoyhtiöt ovat ottaneet Málagan lentoaseman omakseen, mikä lisää lentovaihtoehtojen määrää entisestään. Finnair liikennöi päivittäin suoria lentoja Helsingin ja Málagan välillä, ja lentoaika on noin neljä ja puoli tuntia. Málagasta on suoria lentoja myös muun muassa Lontooseen, Frankfurtiin ja muiden Pohjoismaiden pääkaupunkeihin, minkä ansiosta halvat lennot Helsingistä Málagaan löytyvät helposti ja nopeasti.

Málagan kansainvälinen lentoasema on suunnilleen kahdeksan kilometrin päässä Málagan keskustasta. Se sijaitsee kaupungin keskustasta lounaaseen lähellä Torremolinoksen rantakohdetta. Terminaalin 3 vieressä sijaitsee lentoaseman suuri matkakeskus, jonka kautta voi siirtyä paikallisjuniin ja busseihin. Cercanías de Málaga -yhtiön paikallisjuna on bussia nopeampi vaihtoehto, sillä matka keskustaan kestää vain 12 minuuttia. Lisäksi junavuoroja on niin tiheään, että juna on ilman muuta kätevin tapa siirtyä lentoasemalta kaupunkiin. Lentoasema sijaitsee linjalla C1. Bussi on myös nopea, sillä bussimatka lentoasemalta keskustaan vie vain vartin – ainakin, jos teillä ei ole ruuhkaa.

Taksimatka keskustaan ei ole kovinkaan kallis, sillä välimatka on suhteellisen lyhyt. Myös auton vuokraaminen on mahdollista. Autolla matka Málagaan taittuu nopeasti, ja mikäli oma hotelli sijaitsee hieman etäämmällä juna-asemista tai bussipysäkeistä, taksi tai vuokra-auto on helpoin tapa siirtyä omalle hotellille.

Usein kysytyt kysymykset