Charlottenburg-Wilmersdorf

Berliini
Charlottenburgin joka esittää syöminen ulkona ja katunäkymät sekä pieni ryhmä ihmisiä

Entisen Länsi-Berliinin loistokas keskusta on edelleen yksi Berliinin halutuimmista asuinseuduista ja kaupungin tärkein ostosalue.

Charlottenburg oli itsenäinen kaupunki 1920-luvulle asti, minkä jälkeen siitä kehkeytyi Berliinin ydin. Kylmän sodan aikana Charlottenburgista tuli Länsi-Berliinin keskus ja se on säilynyt merkittävänä liiketoiminnan, kulttuurin ja kaupankäynnin keskuksena myös Saksojen yhdistymisen jälkeen. Vietä päivä tutkien Berliinin merkittävimmän kadun, Kurfürstendammin, varrella olevia luksusliikkeitä. Käy museoissa ja gallerioissa, jotka ovat tehneet Charlottenburgista suositun kohteen.

Aloita Charlottenburgin tutkiminen saapumalla junalla Bahnhof Zoolle. Nimestä huolimatta kyseessä ei ole eläintarha, vaan yksi Berliinin tärkeimmistä liikenteen solmukohdista. Monet kaupungin maanpäällisistä ja maanalaisista raidejärjestelmistä kulkevat Charlottenburgin kautta. Myös kaksikerroksisten bussien verkosto on hyvä tapa tutustua alueeseen.

Käy Charlottenburgin linnassa ihailemassa barokki- ja rokokooarkkitehtuuria ja kävelemässä linnan maisemoidussa puutarhassa. 1600-luvulla rakennettu linna on Berliinin suurin palatsi ja alueen tärkein nähtävyys. Ylittämällä tien pääset tutustumaan kaupungin tärkeimpiin taidekokoelmiin. Berggruen Museumissa on esillä Picasson, Kleen ja Matissen modernia taidetta, ja Bröhan Museumissa näet upeita jugend- ja art deco -tyyliä edustavia taideteoksia.

Tee kierros myös kaupungin tärkeimmässä valokuvamuseossa C/O Berlinissä. Museo sijaitsee entisessä Amerikka-talossa, joka jo itsessään on täynnä historiaa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä pohjoisessa pääset katselemaan Helmut Newton Foundationissa esillä olevia Saksan kuuluisimpien muotivalokuvaajien töitä.

Vie lapset historialliseen Berliinin eläintarhaan, joka sijaitsee moneen suuntaan rönsyilevässä Tiergartenin puistossa. Saavu eläintarhaan Leijonaportin tai Elefanttiportin kautta. Yli 18 000 eläimen lisäksi eläintarhassa on opettavaisia näyttelyitä.

Charlottenburg on yhtä lailla kulinaarinen kuin kulttuurinenkin kohde. Nauti perinteisen saksalaisen keittiön antimista tai poikkea Berliinin epäviralliseen Chinatowniin Kantstraßelle maistelemaan taiwanilaisia nuudeleita ja paistettua ankkaa. Alueella on runsaasti myös kneipeja (perinteisiä baareja), joissa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Käy myös Charlottenburg-Wilmersdorfin alueeseen kuuluvassa Wilmersdorfissa.


Suositut vierailukohteet – Charlottenburg-Wilmersdorf


Huippuhotellit kohteessa Charlottenburg-Wilmersdorf

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg
3 out of 5
Knesebeckstr. 8-9, Berlin, BE, 10623
Hinta on 62 € per yö ajalle 29. toukok. viiva 30. toukok.
Yövy tässä 3 tähden hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat ...
4,1/5 Very Good! (960 arvostelua)
"Hyvä sijainti ja siisti hotelli. Mukava henkilökunta."

Arvosteltu 15.10.2021

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg
Scandic Berlin Kurfürstendamm
Scandic Berlin Kurfürstendamm
4 out of 5
Augsburger Str. 5, Berlin, BE, 10789
Hinta on 104 € per yö ajalle 12. kesäk. viiva 13. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja kuntokeskuksesta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Excellent! (935 arvostelua)
"Awesome breakfast! And minibar!"

Arvosteltu 8.12.2021

Scandic Berlin Kurfürstendamm
Hyperion Hotel Berlin
Hyperion Hotel Berlin
4.5 out of 5
Prager Straße 12, Berlin, BE, 10779
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 94 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 23. toukok.
Yövy tässä 4,5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,5/5 Wonderful! (258 arvostelua)
"Nice place , near ewerything"

Arvosteltu 27.7.2021

Hyperion Hotel Berlin
Dorint Kurfürstendamm Berlin
Dorint Kurfürstendamm Berlin
Augsburger Str. 41, Berlin, BE, 10789
Hinta on 132 € per yö ajalle 6. kesäk. viiva 7. kesäk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,6/5 Wonderful! (990 arvostelua)
Hieno hotelli
"Hotellin sijainti on hyvä. Metropysäkki ja ostosmahdollisuudet vieressä. Aamupala loistava."

Arvosteltu 9.10.2021

Dorint Kurfürstendamm Berlin
H10 Berlin Ku'damm
H10 Berlin Ku'damm
4 out of 5
Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, BE, 10719
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 90 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 23. toukok.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
4,3/5 Excellent! (981 arvostelua)
A great hotel
"The hotel is great and I have stayed there a number of times. Unfortunately this time there were some small stains on the towels. Otherwise, nothing to complain."

Arvosteltu 25.10.2021

H10 Berlin Ku'damm
Hotel Zoo Berlin
Hotel Zoo Berlin
5 out of 5
Kurfürstendamm 25, Berlin, BE, 10719
Hinta on 244 € per yö ajalle 22. toukok. viiva 23. toukok.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Berliini. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,5/5 Wonderful! (480 arvostelua)
Tyylikäs laatuhotelli Kudammilla
"Hotelli oli persoonallinen ja tyylikäs. Henkilökunta palvelualtista ja ystävällistä. Huone oli kaunis ja tilava, oivaltavasti sisustettu. Aamiainen runsas, joskin todella kallis. Pieni miinus vähäisestä kalusteiden kuluneisuudesta, lämpimästä minibaarista jota ei oleskelun aikana saatu korjattua ..."

Arvosteltu 11.1.2018

Hotel Zoo Berlin
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muita kaupunginosia kohteessa Charlottenburg-WilmersdorfCharlottenburg-Wilmersdorf

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: