Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

London Eye

Tästä näköalapyörästä näet kaupungin parhaat maisemat yli koko Lontoon.

Näe Lontoo lintuperspektiivistä London Eye -maailmanpyörästä, josta hahmotat helposti alapuolellasi olevan kaupungin. Näet alapuolellasi kuhisevan metropolin ja kaupungin halki mutkittelevan Thamesin. Kirkkaana päivänä voit nähdä jopa 40 kilometrin päässä sijaitsevalle Windsorin linnalle saakka.

London Eyen peruslipulla saat kiertää maailmanpyörässä yhden kierroksen, joka kestää noin puoli tuntia. Koeta kierroksellasi paikantaa kuninkaalliset palatsit sekä parlamenttitalon muurista kohoava Big Ben. Jos ajoitat käyntisi täydellisesti, voit nähdä upean auringonlaskun korkealta London Eyesta.

Yleisölle virallisesti vuonna 2000 avatusta ”The Eyesta” tuli nopeasti yksi Lontoon kuuluisimmista nähtävyyksistä. Se on jo esiintynyt useissa elokuvissa, kuten ”Harry Potter”- ja ”The Fantastic Four” -elokuvissa, mikä on entisestään lisännyt sen suosiota. Sen futuristinen hahmo Thames-joen rannalla tekee siitä erinomaisen ympäristön Lontoon uudenvuoden ilotulitukselle, joka on järjestetty samalla paikalla vuodesta 2005.

Joka vuosi noin 3,5 miljoonaa ihmistä astuu London Eyen ilmastoituun kapseliin, ja se on nykyään koko Britannian suosituin turistinähtävyys. Korkeimmillaan 135 metriä maan pinnan yläpuolelle kohoava ”Silmä” on Euroopan suurin näköalapyörä.

Jubilee Gardensissa Thamesin etelärannalla sijaitsevalle London Eyelle on helppo tulla. Jonot maailmanpyörään voivat olla pitkät, joten harkitse lippujen ostamista verkosta etukäteen.

Voit jatkaa Lontoon-kierrostasi nousemalla johonkin useista Thamesilla liikennöivistä vesibusseista tai kävelemällä joen vartta Big Benille ja parlamenttitalolle.

London Eye on viiden minuutin kävelymatkan päässä Waterloon metroasemasta.


Alueen Coca-Cola London Eye opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 913 majoitusliikettä kohteen Coca-Cola London Eye lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 172 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zedwell Piccadilly
   Zedwell Piccadilly

   Zedwell Piccadilly

   Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 142 €
    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

    DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

    30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 134 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      St. Thomas' Hospital, Westminster Bridge ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Westminster Abbey ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 162 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       St Giles London - A St Giles Hotel 167 €
       St Giles London - A St Giles Hotel

       St Giles London - A St Giles Hotel

       Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza London Waterloo 145 €
        Park Plaza London Waterloo

        Park Plaza London Waterloo

        6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.