Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

London Eye

Tästä näköalapyörästä näet kaupungin parhaat maisemat yli koko Lontoon.

Näe Lontoo lintuperspektiivistä London Eye -maailmanpyörästä, josta hahmotat helposti alapuolellasi olevan kaupungin. Näet alapuolellasi kuhisevan metropolin ja kaupungin halki mutkittelevan Thamesin. Kirkkaana päivänä voit nähdä jopa 40 kilometrin päässä sijaitsevalle Windsorin linnalle saakka.

London Eyen peruslipulla saat kiertää maailmanpyörässä yhden kierroksen, joka kestää noin puoli tuntia. Koeta kierroksellasi paikantaa kuninkaalliset palatsit sekä parlamenttitalon muurista kohoava Big Ben. Jos ajoitat käyntisi täydellisesti, voit nähdä upean auringonlaskun korkealta London Eyesta.

Yleisölle virallisesti vuonna 2000 avatusta ”The Eyesta” tuli nopeasti yksi Lontoon kuuluisimmista nähtävyyksistä. Se on jo esiintynyt useissa elokuvissa, kuten ”Harry Potter”- ja ”The Fantastic Four” -elokuvissa, mikä on entisestään lisännyt sen suosiota. Sen futuristinen hahmo Thames-joen rannalla tekee siitä erinomaisen ympäristön Lontoon uudenvuoden ilotulitukselle, joka on järjestetty samalla paikalla vuodesta 2005.

Joka vuosi noin 3,5 miljoonaa ihmistä astuu London Eyen ilmastoituun kapseliin, ja se on nykyään koko Britannian suosituin turistinähtävyys. Korkeimmillaan 135 metriä maan pinnan yläpuolelle kohoava ”Silmä” on Euroopan suurin näköalapyörä.

Jubilee Gardensissa Thamesin etelärannalla sijaitsevalle London Eyelle on helppo tulla. Jonot maailmanpyörään voivat olla pitkät, joten harkitse lippujen ostamista verkosta etukäteen.

Voit jatkaa Lontoon-kierrostasi nousemalla johonkin useista Thamesilla liikennöivistä vesibusseista tai kävelemällä joen vartta Big Benille ja parlamenttitalolle.

London Eye on viiden minuutin kävelymatkan päässä Waterloon metroasemasta.


Alueen Coca-Cola London Eye opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 245 majoitusliikettä kohteen Coca-Cola London Eye lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 175 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marlin Waterloo 139 €
   Marlin Waterloo

   Marlin Waterloo

   111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza London Waterloo 149 €
     Park Plaza London Waterloo

     Park Plaza London Waterloo

     6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 158 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton by Hilton London Waterloo 118 €
       Hampton by Hilton London Waterloo

       Hampton by Hilton London Waterloo

       157 Waterloo Road, South Bank, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Coca-Cola London Eye, Big Ben ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. British Museum ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Waterloon rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Assembly Hotel London 105 €
        Assembly Hotel London

        Assembly Hotel London

        27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.