Luokitus perustuu 16 tarkistettuun arvosteluun

3,7 / 5
67 % asiakkaista suosittelee
3,9 Huoneen siisteys
3,8 Palvelu ja henkilökunta
3,6 Huoneen mukavuus
3,4 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
3/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Suomi

Työreissu

Lisätty 1.7.2018
Hyvät puolet: löysin Forssan esitteen, jossa oli kartta.
Huonot puolet: Ikkunoihin kunnon verhot estämään valoa.
Sijainti: .....
Hotellissa vain nukkumassa - ei sen kummempaa, hinta yläkanttiin tasoon nähden. Tokiossa yöpyy palveluhotellissa edullisemmin.
4/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Hyvä hotelli lähellä keskustaa

Lisätty 11.12.2017 Ebookersn sivustolla
Hyvät puolet: Erittäin hyvällä paikalla. Lähellä keskustaa, mutta siltä hyvin rauhallista. Suosittelen kaikille, jotka haluavat nukkua rauhassa.
Erittäin hyvällä paikalla. Lähellä keskustaa, mutta siltä hyvin rauhallista. Suosittelen kaikille, jotka haluavat nukkua rauhassa.
3/5
Sopii parhaiten
– Kaikki
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Rovaniemi

Lisätty 13.9.2017 Ebookersn sivustolla
Hyvät puolet: Voisitte uusia tekstiilit=verhot ,päiväpeitteet Finlaysonin tuotteilla, koska se on paikallinen ja tunnettu merkki.Ollaanhan tyykikylässä!
Huonot puolet: Nuhruista ja esim. käyttämässämme huoneessa nro 24 sälekaihtimet osittain rikki..antaa kuvan välinpitämättömyydestä..Samoin kursittu aluslakana!!!!!!
Sijainti: Sijainti hyvä, jokivarsi kaunis vanhoine taloineen
Rauhaisaa,aamiainen hyvä paikallisessa leipomossa. Mukava kun voi itsekin keittää vaikka kahvia/teetä tai jopa laittaa ruokaa
5/5
Konsta

Edullinen ja kotoisa hotelli

Lisätty 17.4.2017 Hotelsn sivustolla
+ Todellista asiakaspalvelua + Erinomainen aamiainen läheisessä konditoriossa + Rajaton saunan käyttö + Yhteistä keittiötä sai käyttää mielensä mukaan ja kahvia sai keitellä aina kun huvitti. Jääkaappiin mahtui hyvin omat eväät + Hyvä sijainti + Rauhallinen + Edullinen! Tässä hotellissa voi kirjaimellisesti olla kuin kotonaan, ja ainakin oman yöpymiseni aikaan oli rauhallista. Myös koirani oli tervetullut taloon. Ainoa mitä olisin toivonut huoneeseen, oli vaatekoukku/naulakko seinällä, muuten pelkkää plussaa sanottavana. Suosittelen!
4/5
Vahvistettu matkustaja

Kotoisa hotelli.

Lisätty 23.11.2016 Hotelsn sivustolla
Edullinen majoitus keskeisellä sijainnilla, mahdollisuus keittiön käyttöön, joka tekee hotellista kotoisan.
5/5
Maija lähtöpaikka: Helsinki

Ihastuttava, persoonallinen hotelli

Lisätty 17.5.2016 Hotelsn sivustolla
Ensikertalaisena,muut hotellit läpikäyneenä, tässä hotellissa vierailleena ihastuin siihen oitis: Ihastuttava, persoonallinen vanhempi rakennus, modernin puolen kanssa sulassa sovussa. Saunasta aivan mahtavat löylyt. Rauhallinen, mukava henkilökunta, itsepalvelukeittiö hieno juttu. Keskeisellä paikalla. Liikuntaesteiselle ei sopiva, mutta jos vähemmän rajoitteinen ja portaita pystyy kävelemään, korkeitakin, ihan passeli.
3/5
Vahvistettu matkustaja

Hyvä perushotelli

Lisätty 21.12.2015 Hotelsn sivustolla
Joustava palvelu, kodikas pieni hotelli.
4/5
Not Provided

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 9.12.2015 Hotelsn sivustolla
2/5
Not Provided

Maakuntamatkailua Hotelli Maakunnassa:)

Lisätty 20.10.2015 Hotelsn sivustolla
Hotellissa ei vakinaista vastaanottoa, soitettava etukäteen saapumisajasta, jolloin työntekijä paikalla. Tärkeää, että asiakkaalle tulevassa infossa on oikea puhelinnumero, nyt 2 eri numeroa, joista toinen toimi. Aamiainen viereisessä kahvilassa, jossa palvelu ja tarjoilu kivan kotoista ja ystävällistä. Huoneessa ei juomalaseja, niitä kaipasi. Iso ongelma, ettei suihkusta tullut lämmintä vettä, ei hanastakaan. Kylmä suihku aamulla ei houkutellut. Pyydetty hotellia tutkimaan asia ennen seuraavia vieraita.
4/5
Matti lähtöpaikka: hämeenlinna

kelpaa yöpymiseen

Lisätty 17.9.2015 Hotelsn sivustolla
Yöpyminen