Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Frascatin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Frascatin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Frascatin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Frascatin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Frascatin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Frascatin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frascatin katedraali lähellä kohdetta Frascatin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Frascatin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 847 majoitusliikettä kohteen Frascatin katedraali lähellä
Hotel Colonna 90 €
Hotel Colonna

Hotel Colonna

Piazza Del Gesù, 12, Frascati, RM
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fontana Candida (suihkulähde) sijaitsee 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Anagnina Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. La Romaninan ostoskeskus ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

  B&B Galleria Frascati 60 €
  B&B Galleria Frascati

  B&B Galleria Frascati

  Via Galleria Emanuele II, 21, Frascati, RM
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fontana Candida (suihkulähde) on 3,6 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja La Romaninan ostoskeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

   Bellavista 75 €
   Bellavista

   Bellavista

   Piazza Roma 2, Frascati, RM
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fontana Candida (suihkulähde) on 3,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Anagnina Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. La Romaninan ostoskeskus ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cacciani Hotel 74 €
    Cacciani Hotel

    Cacciani Hotel

    Via A. Diaz, 13, Frascati, RM
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fontana Candida (suihkulähde) on 3,8 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Anagnina Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. La Romaninan ostoskeskus ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marilynin House 2 - Omakotitalo Loma
     Marilynin House 2 - Omakotitalo Loma

     Marilynin House 2 - Omakotitalo Loma

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fontana Candida (suihkulähde) on 3,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja La Romaninan ostoskeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marilynin House 1 - Omakotitalo Loma
      Marilynin House 1 - Omakotitalo Loma

      Marilynin House 1 - Omakotitalo Loma

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fontana Candida (suihkulähde) on 3,9 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja La Romaninan ostoskeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       B&B il Cucù 57 €
       B&B il Cucù

       B&B il Cucù

       VIA SANTA LUCIA FILIPPINI 6, Frascati, FRASCATI
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fontana Candida (suihkulähde) on 3,8 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Albanojärvi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tor Vergatan asema 28 minuutin kävelymatkan päässä.

        B&b Al Borgo
        B&b Al Borgo

        B&b Al Borgo

        Via dell'olmo 17, Frascati, RM
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fontana Candida (suihkulähde) on 3,6 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Anagnina Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. La Romaninan ostoskeskus ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tor Vergatan asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.