Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hagan linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hagan linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hagan linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hagan linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hagan linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hagan linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hagan linna lähellä kohdetta Hagan linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hagan linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 578 majoitusliikettä kohteen Hagan linna lähellä
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm 82 €
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Frösundaviks Allé 15, P.O. Box 4026, Solna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mall of Scandinavia on 1,9 kilometrin ja Friends Arena on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 15 kilometrin päässä. Solnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Birger Jarl 83 €
  Hotel Birger Jarl

  Hotel Birger Jarl

  Tulegatan 8, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Blique by Nobis 79 €
   Blique by Nobis

   Blique by Nobis

   Gävlegatan 18, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Elite Palace Hotel 90 €
     Elite Palace Hotel

     Elite Palace Hotel

     St Eriksgatan 115, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sankt Eriksplan, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel C Stockholm
      Hotel C Stockholm

      Hotel C Stockholm

      Vasaplan 4, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Stallmästaregården Hotel 145 €
       Stallmästaregården Hotel

       Stallmästaregården Hotel

       Norrtull, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Karoliininen yliopistosairaala, Tukholman olympiastadion ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Odenplanin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Inn by Radisson Stockholm Solna 70 €
        Park Inn by Radisson Stockholm Solna

        Park Inn by Radisson Stockholm Solna

        Hotellgatan 11, Solna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.