Hotellit - Havanna

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Havanna – hotellit

Four Points by Sheraton Havana
3.5 out of 5
Avenida 5ta A 76 - 80, Miramar District, Havanna
105 €
per night
Feb 18 - Feb 19
3.5/5Good! (97 arvostelua)

"El edificio tiene un buen aspecto así como también los cuartos, lo malo es que parece que los cuartos tienen paredes de tablaroca porque se puede escuchar al cuarto contiguo. El personal no asiste al turista, si necesitas direcciónes o números telefónicos para comunicarte a un establecimiento, te ..."…"

Arvosteltu 4.1.2020

Four Points by Sheraton Havana
CasavanaCuba Boutique Hotel
3.5 out of 5
301 Avenue of the Presidents Floor 11, entre 13 y 15, Vedado, Havanna
69 €
per night
Jan 22 - Jan 23
4.7/5Exceptional! (424 arvostelua)

"Henkilökunta erittäin ystävällistä ja aamupala hyvä."…"

Arvosteltu 31.12.2018

CasavanaCuba Boutique Hotel
Hotel Atlantico - All Inclusive
3.5 out of 5
Ave. Las Terrazas, Santa María del Mar, Havanna, La Habana
123 €
per night
Jan 26 - Jan 27
3.5/5Good! (56 arvostelua)

"Perfecto solo que deberían limpiar mas la piscina"…"

Arvosteltu 6.11.2019

Hotel Atlantico - All Inclusive
Hotel Saratoga
4.5 out of 5
Paseo del Prado 603, Esquina Dragones, Havanna
302 €
per night
Jan 24 - Jan 25
4.3/5Excellent! (181 arvostelua)

"Excellent location. Hotel was nice and staff was friendly. Shower in our room had good pressure but no hot water, other guests that we talk to had different thing, no pressure but boiling hot water. Good short walking distance from old Havanna."…"

Arvosteltu 21.8.2019

Hotel Saratoga
Hotel Sevilla
3.5 out of 5
Trocadero No 55, Old Havana, Havanna, Havana
123 €
per night
Jan 26 - Jan 27
3.6/5Good! (449 arvostelua)
Old beautiful hotel that needs rewamp

"Hotel Sevilla is a Havana landmark with hidtoty dating back to beginning of 1900’s. Hotel is shabby and needs badly renovation. Things are showing wear&tear a littlebit too much. Restaurants and bar are lacking items (very narrow choice of cigars in the bar and roof-top restaurant is running out ..."…"

Arvosteltu 3.4.2018

Hotel Sevilla
Loft Habana
4 out of 5
Oficios 402, Entre Luz y Acosta, Havanna
139 €
per night
Jan 21 - Jan 22
4.2/5Excellent! (175 arvostelua)

"Hyvä sijainti lähellä risteilysatamaa, vaikka taksilla olikin vähän vaikeuksia löytää perille. Hotellin ulkopuolella ei näkynyt mainosta. Huone oli toisessa rakennuksessa kuin varsinainen hotelli, mutta siisti valoisa huone. Hyvä kylpyhuone suihkulla. Hyvä aamiainen tarjottiin kattoterassilla, missä ..."…"

Arvosteltu 24.3.2019

Loft Habana
Hotel Deauville
2.5 out of 5
Galiano, 1 E, Malecón y S. Lázaro, Havanna, Havana
63 €
per night
Jan 31 - Feb 1
2.7/5 (312 arvostelua)
Hyvätasoinen keskustahotelli

"Saavuimme myöhään illalla 22.2.2019 Hotelli Neauvilleen, jossa kerrottiin heti, että varauksemme oli siirretty Hotelli Inglaterraan Havannan keskusaukiolle. Hotelli oli erityisen hyvällä paikalla Havannan sydämessä. Siisti, perinteinen, hyvä palvelu tervetuliais drinkkien kanssa. Aamiainen oli hyvä ..."…"

Arvosteltu 6.3.2019

Hotel Deauville
Hotel Lido
2.5 out of 5
CONSULADO 210 ENTRE ANIMAS Y TROCADERO, Havanna, HAVANNA
40 €
per night
Feb 16 - Feb 17
3.1/5 (112 arvostelua)
Lähellä nähtävyyksiä

"Hotellissa pienet huoneet. Kylpyhuone pieni ja suihku ei toiminut kunnolla. Lähellä kuitenkin nähtävyyksiä"…"

Arvosteltu 3.2.2018

Hotel Lido
Habana Riviera by Iberostar
4 out of 5
Paseo y Malecón, Havanna, La Habana
131 €
per night
Jan 26 - Jan 27
3.4/5Good! (65 arvostelua)

"The location was great next to Malecon. Although it's a taxi drive from the Old Town. The staff in the restaurants were extremely slow. Once I ended up going elsewhere for food as the staff gave me no attention. I would however like to thank the hotel manager (?) Who helped me get a taxi to the airport ..."…"

Arvosteltu 25.12.2018

Habana Riviera by Iberostar
Iberostar Parque Central
4.5 out of 5
Neptuno e/ Prado y Zulueta, Habana Vieja, Havanna
221 €
per night
Jan 19 - Jan 20
3.8/5Good! (248 arvostelua)

"Internet palvelu surkeata. Wifi ei toimi huoneissa ja auloissakin yhteys katkeaa jatkuvasti."…"

Arvosteltu 22.3.2019

Iberostar Parque Central
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Havanna
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Havanna, Ciudad de La Habanan maakunta

Hotellit Havannassa: Havanna oli vuosikausia pitkälti eristetty maailmasta ja sillä on nykyisin melko mystinen asema matkailijoiden keskuudessa. Kuuban pääkaupunki on täynnä nähtävää ja pitäessään kiirettä ehtii vielä nähdä infrastruktuurissa vanhuuden tunnusomaiset piirteet, ennen kuin ne katoavat. Yöpyminen Havannassa voi osoittautua kalliiksi, mutta kohteena kaupunki on jokaisen pennin arvoinen ja hotelleja Havannassa on riittävästi vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Kuuban kutsun kuullessaan löytää varmasti sopivan tukikohdan lomalleen.

Ihmeitä ja hotellihuone Havannassa

Havanna oli aikoinaan epäilemättä yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Edelleen kuka tahansa nöyrtyy upean espanjalaisen siirtomaavallan aikaisen arkkitehtuurin muretessa silmiensä edessä. Erityisesti kulttuurin ja estetiikan janoisen kannattaa harkita tekevänsä hotellivaraus Havannassa juuri vanhan kaupungin alueelle. Tämä siirtomaatyylinen nostalginen ympäristö tarjoaa korttelikaupalla vanhoja ränsistyneitä rakennuksia ihmeteltäväksi.

Vanhastakaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Vedado, josta löytyy myös paljon kauppoja sekä yöelämää. Tämän 1900-luvulla rakennetun kaupunginosan leveiden puistokatujen varsille mahtuu monia näyttäviä asuintaloja, hotelleja, kerrostaloja ja toimistorakennuksia. Kaupungin vanhojen rakennusten lisäksi menneistä ajoista muistuttavat edelleen ajossa olevat vanhat amerikanraudat. Havanna on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja kuihtuvaa, sekä uskomatonta uusiutuvaa elinvoimaa. Havanna on todella yksi maailman ihmeellisimmistä kaupungeista – se on aidosti täynnä ihmeitä, jotka käytännössä olivat vuosikymmeniä ulkopuolisen maailman ulottumattomissa.

Havanna on Kuuban kulttuurinen keskus ja matkailija voi nauttia museoista, baletista, erilaisista taide- ja musiikkifestivaaleista sekä teknologisista näyttelyistä. Tämä Karibian suurin kaupunki sijaitsee Kuuban luoteisrannikolla matalilla kukkuloilla, joista yhdellä sijaitsevat prinssinlinna ja Havannan yliopisto. Havannaa halkoo Almendaresjoki ja nykyään kaupunki voidaan jakaa kolmeen osaan: vanhakaupunki, 1900-luvulla rakennettu Vedado, sekä uudemmat esikaupunkialueet. Nykyisen miljoonakaupungin perustivat 1500-luvulla espanjalaiset Havannanlahden luonnonsataman rannoille ja miljööseen on jättänyt jälkensä myös yhdysvaltalaiset, joiden vaikutus kaupungissa vahvistui 1800-luvulla. Havannan keskusta, La Habana Vieja, on kaupungin vanhin osa, jolle on ominaista kapeat kadut sekä niiden yli kurottelevat parvekkeet. Täällä kaupunkikuva on saanut säilyttää alkuperäisen ilmeensä, ja se on perinteisesti kaupungin kaupan, teollisuuden ja viihteen keskus.

Vanhakaupunki koostuu viidestä keskeisestä aukiosta, joita reunustavat rakennukset edustavat barokkia ja uusklassismia. Vaikka alue on saanut kokea ajan hampaiden karun kosketuksen, alettiin sitä kuitenkin kunnostaa 1980-luvulla, kun vanhakaupunki lisättiin Unescon maailmanperintöluetteloon. Toisaalta muu Havanna on yhtä lailla ränsistynyt, kadut ovat täynnä kuoppia, eikä ole tavatonta että rakennuksia sortuu. Havannan vanhakaupunki on erinomainen paikka tutustua kirkkoihin ja korjattuihin espanjalaistyylisiin kartanoihin. Lisäksi vanhassakaupungissa ja lahden toisella puolen on monia vanhoja linnoituksia, jotka muistuttavat jylhästi espanjalaisajoista. Havannan kaupunginmuseo puolestaan sijaitsee entisessä presidentinlinnassa, joka rakennettiin viime vuosisadan alussa. Itse näyttely etenee kronologisesti ylimmästä kerroksesta alkaen ja keskittyy paljolti Kuuban vallankumoukseen asianmukaisella propagandalla höystettynä. Täällä pääsee tutustumaan kaupungin historiallisiin malleihin sekä siirtomaa-aikaisiin ja yhdysvaltalaisvaikutuksen ajan esineisiin. Myös Havannan parhaat ravintolat sijaitsevat vanhassakaupungissa, joten kulinaristien kannattaa suunnata ravintolanmetsästykseen näille kapeille kaduille.

Paikallisista sikareista kiinnostuneet haluavat varmasti tehdä kierroksen johonkin monista sikaritehtaista. Kuubalaiset sikarit ovat monelle ensimmäinen asia, mitä maasta tulee mieleen, ja niiden valmistusprosessiin tutustuminen on jännittävä elämys. Lapsiperheet puolestaan voivat kaivata rantalomaa, ja luonnollisesti Havannan lähistön rannat kannattaa kartoittaa – jos hotelli sijaitsee keskustassa, pääsee jopa taksilla perille edullisesti. Tietenkin myös autonvuokraus Havannassa on yksi vaihtoehto, varsinkin jos mielii poistua kaupungista tutustumaan ympäröiviin seutuihin. Vaikka auton vuokraaminen ei muuten ole tarpeen tai suunnitelmissa, voi pieni ajelu vanhalla yhdysvaltalaisella autolla olla täydellinen lisä lomaelämyksiin.

Hotellivaraus Havannassa

Kaupunkiloma Havannassa on varmasti kaupunkilomien aatelia kohteen mystisen persoonallisuuden vuoksi. Joten varaa lentoliput Havannaan, etsi itsellesi sopiva yöpymispaikka ja lähde nauttimaan Karibian värikkäistä soinnuista.

Voit tutustua kohteen Havanna hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Havanna kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Havanna, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Havanna. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Havanna – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Havanna - viimeaikaiset arvostelut