Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Matkat – Lahti

Aiemmin puusepistään ja huonekalutehtaistaan, nykyään muotoilusta ja urheilusta tunnettu Lahden kaupunki houkuttelee matkailijoita niin kesäisin kuin talvisinkin.

Päijät-Hämeessä, Vesijärven etelärannalla sijaitseva Lahti saavutti kaupungin aseman vasta 1905, mutta on lyhyestä historiastaan huolimatta vakiinnuttanut asemansa muotoilun ja urheilun saralla. Lahti tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä kaupunkiympäristössä että Päijänteen järviluonnossa. Tutustu Lahden liikuntamahdollisuuksiin, musiikki- ja urheilutarjontaan sekä muotoiluun ja arkkitehtuuriin. Vaikka Lahden alueella on tutkimusten mukaan ollut asutusta jo 9 000 vuotta sitten, sen varsinainen kehitys kaupungiksi alkoi Riihimäki–Pietari-rautatien rakentamisen myötä 1860-luvun lopussa. Alun perin teollisuuskaupunkina asemansa vakiinnuttanut Lahti tunnetaan nykyään innovatiivisena, energisenä ja luontoystävällisenä kulttuurikaupunkina.

Lahti on todellinen arkkitehtuurin aarreaitta, joka sisältää niin Suomen tunnetuimpien arkkitehtien klassikkoluomuksia kuin modernia, kansainvälistä huippua edustavia puuarkkitehtuurin taidonnäytteitäkin. Lahden mahdollisesti tunnetuin arkkitehtuurikohde, Hannu Tikan ja Kimmo Lintulan suunnittelema Sibeliustalo (2000), on konsertti- ja kongressikeskus, jossa yhdistyvät vanha, tiilinen teollisuusrakennus sekä modernit, puurakenteiset osat. Lahden moderni puuarkkitehtuuri keskittyy pääasiassa Matkustajasataman ja Sibeliustalon ympäristöön. Alueella sijaitsee myös Lahden puuarkkitehtuuripuisto, jonka kauniit rakennukset ovat tunnettujen Richard Lepastrierin, Gert Windgårdhin sekä Herman Kaufmannin käsialaa. Muihin merkittäviin arkkitehtuurikohteisiin lukeutuvat esimerkiksi Eliel Saarisen suunnittelema, Helsingin rautatieaseman muotokieltä mukaileva Lahden kaupungintalo (1912) sekä Alvar Aallon käsialaa oleva Ristinkirkko (1978).

Lahden seutu tarjoaa myös viehättäviä historiallisia kohteita. Vanhan Vääksyn kanavamiljöö houkuttelee vierailijoita nauttimaan kanavapuiston ja Vääksynjoen idyllisestä ympäristöstä. Lahden läheisyydessä sijaitsee myös vuonna 1510 valmistunut Hollolan keskiaikainen kivikirkko ja kirkonkylä.

Lahden seudun kulttuuriperimää täydentävät myös Suomen kulttuurihistorian kannalta merkittävä, empiretyylinen Pyhäniemen Kartano, designhotellina toimiva Mukkulan Kartano sekä Messilän urheilukeskuksen kupeessa sijaitseva Messilän Kartano.

Maalauksellinen kaupunki -projekti värittää Lahden katuja paikallisten taiteilijoiden teoksilla piristäen kaupunkikuvaa ja houkutellen vierailijoita kaupungin museoihin, kuten Lahden Taidemuseoon ja Hiihtomuseoon. Kesällä vierailijat voivat myös nauttia upeista Päijänteen maisemista nousemalla Suurmäen näkötorniin. Lahden Urheilukeskus tarjoaa myös liikuntamahdollisuuksia maauimalan ja lenkkipolkujen muodossa aivan keskustan kupeessa.

Lahteen pääsee esimerkiksi Helsingistä alle tunnissa, mikä tekee kaupungista erinomaisen viikonloppulomakohteen. Myös Tampere, Hämeenlinna ja Kouvola sijaitsevat lähellä Lahtea. Lahden keskustasta ja sen läheisyydestä löytyy niin tasokkaita hotelleja, huokeita hostelleja kuin tunnelmallista kartanomajoitustakin.

Lahden keskeinen sijainti, sopivan kompakti koko sekä kattava kulttuuri- ja aktiviteettitarjonta tekevät kaupungista sopivan kohteen sekä lyhemmille että pidemmille vierailuille. Lahti ja Päijänteen luonto tarjoavat miellyttävän kaupunkiloman niin kulttuurin, arkkitehtuurin kuin liikunnankin ystäville.


Alueen Lahti opas


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 225 majoitusliikettä kohteessa Lahti
Kauppahotelli Grand
Arvosteltu 2.12.2019
Katso tiedot
 
Kauppahotelli Grand

Kauppahotelli Grand

Hämeenkatu 4, Lahti
   
  3,6/5
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Hintaa nähden oikein hyvä kokemus. Erityisplussat hyvästä palvelusta, runsaasta aamupalasta sekä ilmaisesta pysäköinnistä. Koiraystävällisyydestä erityiset plussapisteet!

  GreenStar Hotel Lahti
  Arvosteltu 2.1.2020
  Katso tiedot
   
  GreenStar Hotel Lahti

  GreenStar Hotel Lahti

  Vesijarvenkatu 1, Lahti
    
   3,7/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kph:n oven kun piti kiinni ja sen kohta avasi tuli silmille kova homeen/viemärin haju. Aamupalalla teepussi "systeemi" todella hölmö!! Ja huoneessa vedenkeitin, mutta ei edes teepussia.

   Forenom Aparthotel Lahti 72 €
   Arvosteltu 17.11.2019
   Katso tiedot
    
   Forenom Aparthotel Lahti

   Forenom Aparthotel Lahti

   Rauhankatu 14, Lahti
     
    3,5/5
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Edullinen ja helppo perusmajoitus, omilla eväillä tietty.

    Scandic Lahti City 129 €
    Arvosteltu 21.12.2019
    Katso tiedot
     
    Scandic Lahti City

    Scandic Lahti City

    Kauppakatu 10, Lahti
      
     3,7/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sain kirjautua sisään aikaisemmin, sain tavarat huoneeseen ennen muuta menoa. Hotelli oli hiljainen, aamiainen oli tosi hyvä ja monipuolinen. Kauppakeskukseen pääsi suoraan hotellista.

     Vierumäki Resort Hotel
     Arvosteltu 27.12.2019
     Katso tiedot
      
     Vierumäki Resort Hotel

     Vierumäki Resort Hotel

     Urheiluopistontie 400, Heinola
       
      4,2/5
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Rantasaunalla huippu palvelu

      Kumpeli Spa
      Arvosteltu 22.8.2019
      Katso tiedot
       
      Kumpeli Spa

      Kumpeli Spa

      Muonamiehenkatu 3, Heinola
        
       3,9/5
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvä ruoka, kaunis näköala vesistölle, viihtyisät värit sisustuksessa, sopivan pehmeät/kovat vuoteet

       Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
       Arvosteltu 27.12.2019
       Katso tiedot
        
       Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

       Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

       Aleksanterinkatu 14, Lahti
         
        4,4/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aivan loistavaa palvelua. Kiitos. Aamupala oli mainio.

        Cronin's Café & Guesthouse 81 €
        Arvosteltu 27.6.2019
        Katso tiedot
         
        Cronin's Café & Guesthouse

        Cronin's Café & Guesthouse

        Kausantie 4, Heinola
          
         3,4/5
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ihan perus yöpymispaikka, siisti ja riittävä aamiainen