Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Historiaa, shoppailua, hyvä viinejä ja unohtumattomia elämyksiä Lombardian lomalla

Pohjois-Italian Lombardiassa voit tehdä löytöjä keskiaikaisissa kaupungeissa, tutustua uusimpiin muotiluomuksiin ja rentoutua kauniissa järvimaisemassa.

Lombardia on monipuolinen alue, jossa on metsiä, lumihuippuisia vuoria, järviä ja maalauksellisia kaupunkeja. Maasto soveltuu monenlaisiin ulkoilmaseikkailuihin, kun taas kaupungit ovat täynnä kulttuuriaarteita ja historiallisia maamerkkejä. Shoppaile huippumuotia yhdessä maailman muotipääkaupungeista, kiertele keskiaikaisissa kortteleissa, laskettele Alpeilla ja lomaile Italian suurien järvien lähellä.

Vietä tyylikäs kaupunkiloma Lombardian pääkaupungissa Milanossa, joka on yksi maailman huippumuodin keskuksista. Shoppaile merkkivaatteita Quadrilatero d'Oron alueen putiikeissa ja lasikattoisessa Galleria Vittorio Emanuele II:n kauppakeskuksessa. Pue sitten uusi, muodikas asu yllesi ja lähde viettämään tyylikästä iltaa La Scalan oopperatalossa. Käy myös tutustumassa muihin kaupungin kuuluisiin nähtävyyksiin. Yksi niistä on Leonardo Da Vincin mestariteos Viimeinen ehtoollinen, joka sijaitsee Santa Maria delle Grazien luostarin ruokasalissa. Ihaile näköalaa goottilaisen Milanon katedraalin (Duomon) suippenevalta katolta.

Aja tai matkusta junalla Mantovaan, joka sijaitsee 155 kilometriä Milanosta kaakkoon. Tässä renessanssikaupungissa on runsain mitoin arkkitehtuurin helmiä, kuten mahtava Palazzo Ducale ja 1300-luvun loppupuolella rakennettu katedraali. Jos et ole vielä saanut kylliksesi historiallisista rakennuksista, jatka Lombardian matkaasi Paviaan, joka tunnettiin keskiajalla sadan tornin kaupunkina. Noihin aikoihin varakkaat asukkaat kilpailivat keskenään ja rakensivat toinen toistaan korkeampia rakennuksia. Jäljellä olevat tornit ovat nykyään enimmäkseen tyhjillään.

Nauti myös Lombardian monenlaisista luonnonmaastoista. Laskettele Bormion ja Livignon talvilomakohteissa. Kulje viinireittiä pitkin Franciacortan vehreiden kukkuloiden yli ja maistele Italian kuohuviinejä.

Jos haluat viettää rauhallisen loman Lombardiassa, suuntaa pohjoisen järvialueelle, jossa Comojärvi, Maggiorejärvi ja Gardajärvi odottavat sinua. Purjehdi, purjelautaile ja melo kanootilla näillä laajoilla vesialueilla. Kiertele järvien rannoilla olevissa kaupungeissa ja kylissä. Bellagion satoja vuosia vanhat kirkot ja huvilat reunustavat Comojärven rantoja. Tutustu myös Gardajärven etelärannalle olevaan Scaligerin linnaan.

Pääset Lombardiaan lentämällä Milanon kansainväliselle lentokentälle. Liiku alueella vuokra-autolla, junalla tai bussilla ja koe Pohjois-Italian maisemat, kulttuuri ja historia.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 13 284 majoitusliikettä kohteessa Lombardia
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 111 €
Arvosteltu 11.10.2019
Katso tiedot
 
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

S.S. 336, Ferno, VA
   
  4,3/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hyvää palvelua ja jos aikainen lento, niin helppoa.

  Hotel Da Vinci 49 €
  Arvosteltu 9.8.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel Da Vinci

  Hotel Da Vinci

  Via Senigallia 6, Milano, MI
    
   4,0/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Siisti kokoushotelli kaupungin laidalla, jossa ei ole juuri muita palveluja. Hotellin vieressä on kaksi aavemaisen autiota kerrostaloa. Hotellilla on suuri pysäköintialue ja nopeat yhteydet keskustaan.

   Uptown Palace 128 €
   Arvosteltu 17.9.2019
   Katso tiedot
    
   Uptown Palace

   Uptown Palace

   Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
     
    4,4/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    I think this hotel have good value for the price you pay. All is clean and nice. Staff is kind. Not luxury, but everything works really well.

    ibis Milano Centro 89 €
    Arvosteltu 8.7.2019
    Katso tiedot
     
    ibis Milano Centro

    ibis Milano Centro

    Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
      
     3,8/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     The frontdesk officers are friedly but all takes a lot of time.

     Armani Hotel Milano 604 €
     Arvosteltu 5.10.2019
     Katso tiedot
      
     Armani Hotel Milano

     Armani Hotel Milano

     Via Manzoni 31, Milano, MI
       
      4,6/5
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Just a amazing hotel. Everything was perfect.

      NH Milano Touring 166 €
      Arvosteltu 5.9.2019
      Katso tiedot
       
      NH Milano Touring

      NH Milano Touring

      Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
        
       4,2/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Erinomainen aamiainen ja hyvä Wi-Fi. Huoneluokan korotus ja tervetulomalja mukavia yllätyksiä. Siisti hotelli. Avulias henkilökunta.

       Idea Hotel Milano Malpensa Airport 54 €
       Arvosteltu 3.9.2019
       Katso tiedot
        
       Idea Hotel Milano Malpensa Airport

       Idea Hotel Milano Malpensa Airport

       Via Della Chiesa, 27, Somma Lombardo, VA
         
        3,6/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sijainti lentokentän lähellä tarkoituksenmukainen. Lähialueella ei ollut minkäänlaista kauppaa, ravintola onneksi. Hotellihuoneen oli siisti ja sänky hyvä. Kokonaiskokemuksen pilasi check in, jossa edellämme oli kaksi asiakasta, joiden kirjaaminen kesti yli 30 min. Sitten deskille tuli toinen henkilö, ...

        iQ Hotel Milano 79 €
        Arvosteltu 13.1.2020
        Katso tiedot
         
        iQ Hotel Milano

        iQ Hotel Milano

        via Giovanni Battista Pirelli 5, Milano
          
         4,7/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         De kamer is schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden. Badkamer ook perfect met regendouche en zeer goed schoon gehouden. Ontbijt is geweldig gevarieerd en wordt goed aangevuld. De zitplaatsen zijn wat krap in de ontbijtzaal. Het 'zwembad' is mini. Was ook out of order. Voor de ...

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset