Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

London Eye

Tästä näköalapyörästä näet kaupungin parhaat maisemat yli koko Lontoon.

Näe Lontoo lintuperspektiivistä London Eye -maailmanpyörästä, josta hahmotat helposti alapuolellasi olevan kaupungin. Näet alapuolellasi kuhisevan metropolin ja kaupungin halki mutkittelevan Thamesin. Kirkkaana päivänä voit nähdä jopa 40 kilometrin päässä sijaitsevalle Windsorin linnalle saakka.

London Eyen peruslipulla saat kiertää maailmanpyörässä yhden kierroksen, joka kestää noin puoli tuntia. Koeta kierroksellasi paikantaa kuninkaalliset palatsit sekä parlamenttitalon muurista kohoava Big Ben. Jos ajoitat käyntisi täydellisesti, voit nähdä upean auringonlaskun korkealta London Eyesta.

Yleisölle virallisesti vuonna 2000 avatusta ”The Eyesta” tuli nopeasti yksi Lontoon kuuluisimmista nähtävyyksistä. Se on jo esiintynyt useissa elokuvissa, kuten ”Harry Potter”- ja ”The Fantastic Four” -elokuvissa, mikä on entisestään lisännyt sen suosiota. Sen futuristinen hahmo Thames-joen rannalla tekee siitä erinomaisen ympäristön Lontoon uudenvuoden ilotulitukselle, joka on järjestetty samalla paikalla vuodesta 2005.

Joka vuosi noin 3,5 miljoonaa ihmistä astuu London Eyen ilmastoituun kapseliin, ja se on nykyään koko Britannian suosituin turistinähtävyys. Korkeimmillaan 135 metriä maan pinnan yläpuolelle kohoava ”Silmä” on Euroopan suurin näköalapyörä.

Jubilee Gardensissa Thamesin etelärannalla sijaitsevalle London Eyelle on helppo tulla. Jonot maailmanpyörään voivat olla pitkät, joten harkitse lippujen ostamista verkosta etukäteen.

Voit jatkaa Lontoon-kierrostasi nousemalla johonkin useista Thamesilla liikennöivistä vesibusseista tai kävelemällä joen vartta Big Benille ja parlamenttitalolle.

London Eye on viiden minuutin kävelymatkan päässä Waterloon metroasemasta.


Alueen London Eye opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 288 majoitusliikettä kohteen London Eye lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 153 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  ME London 216 €
  ME London

  ME London

  336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London St Paul’s 107 €
   Leonardo Royal London St Paul’s

   Leonardo Royal London St Paul’s

   10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Grand at Trafalgar Square 92 €
    The Grand at Trafalgar Square

    The Grand at Trafalgar Square

    8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza County Hall London 149 €
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      SACO Fitzrovia 131 €
      SACO Fitzrovia

      SACO Fitzrovia

      21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 247 €
       The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

       The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

       2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Point A Hotel - Westminster, London 55 €
        Point A Hotel - Westminster, London

        Point A Hotel - Westminster, London

        118 - 120 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Imperial War Museum (museo), Sea Life London Aquarium ja London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Parlamenttitalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.