COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Lounais-Suomi 2021

Suunnittele kohteen Lounais-Suomi lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Lounais-Suomi. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Lounais-Suomi

Hotel Kakola
Hotel Kakola
3.5 out of 5
Kakolankatu 14, Turku
Hinta on 98 € per yö ajalle 2. toukok. viiva 3. toukok.
4.5/5Wonderful! (40 arvostelua)
Yötä vankilassa

"Olimme yhden yön Kakolassa minireissulla. Hotelli oli hieno ja historia mielenkiintoinen. Olisi ollut hienoa jos yksi selli olisi jätetty jonkun aikakauden vankila tilaan. Olimme yötä parihuoneessa joten teema ei ollut niin voimakkaasti läsnä kuin kerrossänkyhuoneessa olisi ollut, mutta hyvällä tavalla ..."…"

Arvosteltu 3.1.2021

Hotel Kakola
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
4 out of 5
Linnankatu 32, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 122 € per yö ajalle 16. huhtik. viiva 17. huhtik.
4.4/5Excellent! (987 arvostelua)
Luksusta arkeen

"Huone siisti,mukava. Mielestäni erittäin tyylikäs moderni hotelli. Sijanti loistava ja joen rannalla. Meidän huoneen näkymä joelle, mikä oli paras valinta. Respan palvelu ystävällinen."…"

Arvosteltu 2.1.2021

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Holiday Club Caribia
Holiday Club Caribia
3.5 out of 5
Kongressikuja 1, Turku
Hinta on 108 € per yö ajalle 9. toukok. viiva 10. toukok.
3.7/5Good! (673 arvostelua)
Uusi vuosi 2021

"Vaikka elettin rajoitusten tiukasti säätelemää aikaa 31.12.2020, niin henkilökunta oli todella palvelualtis ja ystävällinen, niin infossa kuin ravintolassakin. Huoneessa ja yleisissä tiloissa alkoi jo ajan hampaan jättämä jälki näkyä."…"

Arvosteltu 12.1.2021

Holiday Club Caribia
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.