Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Millesgården

Tutustu yhden Ruotsin kuuluisimpiin lukeutuvan taideperheen entiseen kotiin. Näe huoneet, joissa taiteilijat työskentelivät, ja kuljeskele taloa ympäröivän puutarhan veistospuistossa.

Millesgården on taidemuseo ja puisto, joka sijaitsee Tukholmaan kuuluvan Lidingön saaren kallioilla. Se on ansioituneen ruotsalaisen kuvanveistäjän Carl Millesin ja tämän vaimon Olga Millesin, muotokuvataiteilijan, entinen koti. Vieraile huoneissa, joissa pariskunta työskenteli, kävele veistospuistossa ja näe monien muiden kuuluisien taiteilijoiden töitä. 

Aloita kierros taiteilijan kodista. Carl ja Olga Milles asuivat ja työskentelivät täällä 1910- ja 1920-luvuilla. Siirry punaiseen huoneeseen, jossa on joitakin Carl Millesin suosituimpia veistoksia. Niiden joukossa on esimerkiksi Solglitter (”Auringon kimallus”), jonka mytologinen hahmo kuvaa delfiinillä ratsastavaa nymfiä. Musiikkihuoneessa näet Donatellolle omistetun marmoriveistoksen sekä saksalaisia ja itävaltalaisia puuveistoksia. Munkinkammiossa sijaitsee studio, jossa Olga Milles työskenteli.

Lisää veistoksia, altaita ja suihkulähteitä on museon terassipuutarhassa. Yläterassin kohokohtia ovat Carl Millesin miespuolista merenneitoa esittävä Lilla Tritonen -veistos ja tanssivia naisia esittävä Danserskor-veistos. Muista myös puutarhan ”Pikku-Itävalta”-osio, jossa on kasvillisuutta Alpeilta ja Pohjoismaista. Carl Milles loi tämän puutarhan yllätyssyntymäpäivälahjaksi vaimolleen. Suurelta alaterassilta on loistavat näkymät Tukholman keskustaan. Siellä on myös suihkulähde nimeltä Europa och tjuren (”Europa ja härkä”), joka perustuu tarinaan kreikkalaisesta jumalasta Zeuksesta.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Vastikään museossa järjestettiin esimerkiksi Normandian maalareita esittelevä näyttely, joka esitteli ranskalaisten taidemaalareiden Monet'n ja Renoirin töitä.

Lidingön saarella sijaitsevaan Millesgårdeniin linnaan on Tukholman keskustasta 15 minuutin ajomatka. Museon sisäänkäyntiä vastapäätä on ilmainen pysäköintialue, mutta se täyttyy nopeasti. Voit myös matkustaa bussilla Torsvikin torille ja kävellä sieltä lyhyen matkan museolle.

Museo on kesäisin avoinna joka päivä ja talvella kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin. Museo on suljettu jouluaattona ja joulupäivänä. Alle 19-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Heinäkuussa museossa järjestetään opastettuja kierroksia. Englanninkielisestä opastuksesta veloitetaan lisämaksu. Tarkista tiedot museon virallisilta verkkosivuilta.


Alueen Millesgårdenin taidekeskus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 590 majoitusliikettä kohteen Millesgårdenin taidekeskus lähellä
Scandic Foresta 99 €
Scandic Foresta

Scandic Foresta

Herserudsvägen 22, Box 1023, Lidingö
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Millesgårdenin taidekeskus, Värtahamnenin satama ja Tukholman olympiastadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman Frihamnen-terminaali ja Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (Kungliga Tekniska högskolan) ovat myös 5 kilometrin päässä. Torsvikin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Baggebyn raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Ariadne 88 €
   Scandic Ariadne

   Scandic Ariadne

   Södra Kajen 37, Tukholma
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Värtahamnenin satama ja Tukholman olympiastadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vasa-museo ja Gröna Lundin huvipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Gärdetin T-Bana-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlaplanin metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 147 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Lidingö Arena Hotell 71 €
     Lidingö Arena Hotell

     Lidingö Arena Hotell

     Stockholmsvägen 35, Lidingö
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Millesgårdenin taidekeskus, Värtahamnenin satama ja Tukholman olympiastadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (Kungliga Tekniska högskolan) ja Tukholman Frihamnen-terminaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Torsvikin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Baggebyn raitiovaunupysäkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 113 €
      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

      Vasagatan 1, Tukholma
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Biz Apartment Gärdet 67 €
       Biz Apartment Gärdet

       Biz Apartment Gärdet

       Sandhamnsgatan 67, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tekniska Museet, Vasa-museo ja ABBA-museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Tukholman olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Gärdetin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlaplanin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 120 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.