Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiastadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Olympiastadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Olympiastadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Olympiastadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Olympiastadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Olympiastadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Olympiastadion lähellä kohdetta Olympiastadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Olympiastadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 784 majoitusliikettä kohteen Olympiastadion lähellä
Hotel Barcelona Universal 130 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Barceló Raval 149 €
  Barceló Raval

  Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel SB Plaza Europa 110 €
   Hotel SB Plaza Europa

   Hotel SB Plaza Europa

   Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Barceló Sants 120 €
    Barceló Sants

    Barceló Sants

    Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fira de Barcelona Montjuïcin kokouskeskus ja Torres Venecianesin tornit sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sants Estación asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barcelona-Santsin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     B-Hotel 146 €
     B-Hotel

     B-Hotel

     Gran Via 389, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Arenas de Barcelona ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Espanyan asema ja Plaça Espanyan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center 159 €
      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

      Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Montjuïcin maaginen suihkulähde, Caixaforum (taidegalleria) ja Barcelona-paviljonki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mercat de les Flors (teatteri) ja Katalonian arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Poble Secin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Espanyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Concordia 105 €
       Hotel Concordia

       Hotel Concordia

       Avenida Paralelo 115, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sant Antonin markkinat, Plaza de Espana (aukio) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ja La Rambla ovat myös 2 kilometrin päässä. Poble Secin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paral·lelin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parallel 101 €
        Parallel

        Parallel

        Poeta Cabanyes 5-7, Barcelona, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Victoria Theatre (teatteri), La Rambla ja Güellin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.