Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiastadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Olympiastadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Olympiastadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Olympiastadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Olympiastadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Olympiastadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Olympiastadion lähellä kohdetta Olympiastadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Olympiastadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 936 majoitusliikettä kohteen Olympiastadion lähellä
Hotel Barcelona Universal 55 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Barceló Raval 81 €
  Barceló Raval

  Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   TRYP Barcelona Apolo Hotel 85 €
   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelona Arts on Stage -teatteri ja Sala Apolon konserttisali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Merihistoriallinen museo ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema ja Parc de Montjuïcin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arc la Rambla 58 €
    Arc la Rambla

    Arc la Rambla

    La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Crowne Plaza Barcelona - Fira Center 116 €
     Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

     Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

     Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Barcelona
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Montjuïcin maaginen suihkulähde, Caixaforum (taidegalleria) ja Barcelona-paviljonki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mercat de les Flors (teatteri) ja Katalonian arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Poble Secin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Espanyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Eurostars Grand Marina 114 €
      Eurostars Grand Marina

      Eurostars Grand Marina

      Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Rambla ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Expo Hotel Barcelona 76 €
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Parc Joan Miró (taidepuisto) ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Sants Estación asema ja Tarragonan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Aparthotel BCN Montjuic 55 €
        Aparthotel BCN Montjuic

        Aparthotel BCN Montjuic

        Carrer de Sant Fructuos, 64-74, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Camp Noun stadion ja La Rambla ovat myös 5 kilometrin päässä. Magòria-La Campanan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Plaça Espanyan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.