Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Riian linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Riian linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Riian linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Riian linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Riian linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Riian linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Riian linna lähellä kohdetta Riian linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Riian linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 415 majoitusliikettä kohteen Riian linna lähellä
Wellton Centrum Hotel & Spa 54 €
Wellton Centrum Hotel & Spa

Wellton Centrum Hotel & Spa

33 Kaleju Street, Riika
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Johanneksen kirkko ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Latvian kansallisooppera ja Menzendorff-talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga 74 €
  Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

  Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

  55 Elizabetes Street, Riika
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kristuksen syntymän katedraali ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Esplanāden puisto ja Latvian taidemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Collection Hotel Valdemars 52 €
   Clarion Collection Hotel Valdemars

   Clarion Collection Hotel Valdemars

   K. Valdemara iela 23, Riika
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Latvian taidemuseo ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alberta iela -katu ja Esplanāden puisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Metropole Hotel by Semarah 70 €
    Metropole Hotel by Semarah

    Metropole Hotel by Semarah

    Aspazijas Boulevard 36/38, Riika
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Latvian kansallisooppera ja Riian keskustori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Laima-kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wellton Riga Hotel & SPA 50 €
     Wellton Riga Hotel & SPA

     Wellton Riga Hotel & SPA

     Valnu street 49, Riika
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Kempinski Riga 230 €
      Grand Hotel Kempinski Riga

      Grand Hotel Kempinski Riga

      Aspazijas Boulevard 22, Riika
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Latvian kansallisooppera ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Laima-kello ja Vapauden muistomerkki ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Neiburgs Hotel 131 €
       Neiburgs Hotel

       Neiburgs Hotel

       Jauniela 25/27, Riika
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupungintalo ja Riian keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Miehitysmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Old City Boutique Hotel 45 €
        Old City Boutique Hotel

        Old City Boutique Hotel

        10 Teatra Street, Riika
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.