Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Riian linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Riian linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Riian linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Riian linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Riian linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Riian linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Riian linna lähellä kohdetta Riian linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Riian linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 380 majoitusliikettä kohteen Riian linna lähellä
Hilton Garden Inn Riga Old Town 51 €
Hilton Garden Inn Riga Old Town

Hilton Garden Inn Riga Old Town

Grecinieku 25 Riga, Riika
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Menzendorff-talo ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Old City Boutique Hotel 36 €
  Old City Boutique Hotel

  Old City Boutique Hotel

  10 Teatra Street, Riika
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wellton Riverside SPA Hotel 57 €
   Wellton Riverside SPA Hotel

   Wellton Riverside SPA Hotel

   11. Novembra Krastmala, 33, Riika
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Menzendorff-talo ja Miehitysmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Collection Hotel Valdemars 52 €
    Clarion Collection Hotel Valdemars

    Clarion Collection Hotel Valdemars

    K. Valdemara iela 23, Riika
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Latvian taidemuseo ja Vapauden muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pulveritorni ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wellton Centrum Hotel & Spa 51 €
     Wellton Centrum Hotel & Spa

     Wellton Centrum Hotel & Spa

     33 Kaleju Street, Riika
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mercure Riga Centre 43 €
      Mercure Riga Centre

      Mercure Riga Centre

      Elizabetes 101, Riika
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Berg's Bazaar ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Riga Passajirskaian asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Justus 56 €
       Hotel Justus

       Hotel Justus

       Jauniela 24, Riika
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cathedral Square (aukio) ja Riian keskustori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupungintalo ja Miehitysmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wellton Riga Hotel & SPA 50 €
        Wellton Riga Hotel & SPA

        Wellton Riga Hotel & SPA

        Valnu street 49, Riika
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.