Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Afrikan ja Intian valtameren halvat matkat

Aikoinaan tuntemattomana mustana mantereena pidetty Afrikka tarjoaa uskomattoman monipuolisen valikoiman matkailijoille kaikkialta maailmasta. Varaa siis oma lomasi jo tänään.

Nykyaikainen Afrikka houkuttelee seikkailijoita, valokuvaajia, metsästäjiä, historian ystäviä sekä aivan tavallisia ihmisiä. Näe Afrikan-lomallasi ylväitä eläimiä, kulttuurin ihmeitä, kaakaoplantaaseja, upeita maisemia ja rantoja sekä kiehtovia kaupunkeja.

Sisämaan savanneilla voit bongata Afrikan viisi suurta: norsun, sarvikuonon, puhvelin, leijonan ja leopardin. Botswanassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa sekä muissa maissa järjestettävillä laillisilla metsästyssafareilla pääset jahtaamaan suurriistaa. Jos metsästys ei ole mieleesi, tietysti voit tähdätä eläimiä myös kamerallasi. Voit kuvata esimerkiksi kirahveja, seeproja, kauriita ja monia muita kiehtovia eläimiä, joita muilla mantereilla näet vain eläintarhoissa.

Tansaniassa voit ihastella majesteettista vuorta, joka innoitti muun muassa Ernest Hemingwayta menestysteoksessaan Kilimandšaron lumet. Jos taitosi riittävät, voit tehdä lomastasi ikimuistoisen nousemalla huipulle. Jos vuoret eivät ole sinun juttusi, tutustu Etelä-Afrikan Wild Coastiin tai Namibian Fish River Canyoniin.

Marokossa voit ihastella kaunista Hassan II:n moskeijaa Casablancassa sekä tutustua maan kauniisiin arabikaupunkeihin sekä toreihin ja kauppahalleihin. Lähde Marrakechista kaupunkilomallasi myös maasturiajelulle Atlasvuorille tai kameliretkelle Saharan autiomaahan, jossa voit yöpyä keitaalla tähtitaivaan alla.

Afrikka tuottaa suurimman osan maailman kaakaopavuista. Norsunluurannikon, Ghanan ja monien muiden maiden kaakaoplantaasit ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia lomallasi. Näiden ranskankielisten ja ranskalaisvaikutteisten kehittyvien maiden kulttuuri tekee varmasti vaikutuksen.

Ison-Britannian entinen siirtomaa Etelä-Afrikka on pullollaan länsimaisia vaikutteita. Maa on ylpeä apartheidin kukistamisesta – ja nykyään erityisen ylpeä brittiläisiä ja alkuperäiskulttuurien vaikutteita yhdistelevästä omalaatuisesta kulttuuristaan. Etelä-Afrikassa et voi välttyä Nelson Mandelan kunniaksi nimetyiltä paikoilta. Vuosikausia vangittuna olleen ja maan presidenttinä toimineen suurmiehen tavoitteena olivat yhtäläiset kansalaisoikeudet kaikille. Kaupunkilomalla Kapkaupungissa voit nauttia upeista meri- ja kaupunkinäkymistä Pöytävuorella.

Madagaskar on Afrikan itärannikolla sijaitseva saari. Kun lähdet halvalle lomalle sinne, voit nauttia monista kiehtovista eläimistä, esimerkiksi lepakoista, tanrekeistä ja yli kymmenestä puoliapinalajista. Ehdottomasti kokemisen arvoinen on myös Tsingy Rougen punasävyinen kalliomuodostelma. Nosy Bessä voit snorklailla ja sukeltaa Intian valtameressä.

Monilta muilta Intian valtameren saarilta löytyy runsaasti lomakeskuksia. Lähde matkalle Malediiveille, jossa voit nauttia valkoisista hiekoista ja kirkkaista vesistä. Seychellien yli sadalta saarelta puolestaan löydät varmasti syrjäisen rannan itsellesi. Nauti Mauritiuksen kauniista rannoista ja patikoi saaren sisäosissa upeiden luonnonsuojelualueiden ja kasvitieteellisten puutarhojen maisemissa.

Vanhassa kansantarussa kerrotaan, miten kolme sokeaa miestä kuvailee norsua. Yksi koskee sen kärsää ja sanoo sen olevan puun oksa. Toinen koskee sen jalkaa ja luulee sitä pylvääksi, kun taas kolmas, häntään tarttunut mies, luulee sitä köydeksi. Afrikka on kuin tarinan norsu: tämä uskomaton manner tarjoaa todella monipuolisia lomaelämyksiä. Räätälöi ensimmäinen Afrikan-lomasi kiinnostavimman kohteesi mukaan. Seuraavilla lomillasi voit sitten siirtyä seuraavan kiinnostavan kohteen pariin.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 19 224 hotellia kohteessa Afrikka ja Intian valtameri
Hotel On St Georges
Hotel On St Georges

Hotel On St Georges

Cnr Riebeeck and St. Georges Mall, Cape Town
   
  3,8
  / 5 (485 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Africa Centre, Greenmarket Square ja Cape Town International Convention Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyvän toivon linna ja South African National Gallery ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Taj Cape Town
  Taj Cape Town

  Taj Cape Town

  1 Wale Street, Cape Town
    
   4,7
   / 5 (460 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Pyhän Yrjön katedraali ja Greenmarket Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. South African National Gallery ja Hyvän toivon linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Riad Hannah
   Riad Hannah

   Riad Hannah

   Derb Assabane 28, Marrakech
     
    3,0
    / 5 (221 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Le Jardin Secretin puutarha, Ben Youssefin moskeija ja Almoravid Koubba sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä majatalosta. Djemaa el-Fna ja Marrakeshin museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hilton Nairobi
    Hilton Nairobi

    Hilton Nairobi

    Mama Ngina Street, Nairobi
      
     3,6
     / 5 (315 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Kansallisarkisto, Kaupungintalo ja City Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. City Market ja Kenyatta-kokouskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Angsana Riads Collection Morroco
     Angsana Riads Collection Morroco

     Angsana Riads Collection Morroco

     N 1-2-4 Derb Abbes El Fassi, Marrakech
       
      4,3
      / 5 (310 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Dar Si Saidin museo ja Bahian palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta riadista. Djemaa el-Fna ja El Badin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Sarova Stanley
      The Sarova Stanley

      The Sarova Stanley

      Corner of Kenyatta Ave. and Kimathi St., Nairobi
        
       4,3
       / 5 (260 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       City Market, Teleposta Towers ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kansallisarkisto ja City Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Les Jardins De La Koutoubia
       Les Jardins De La Koutoubia

       Les Jardins De La Koutoubia

       26 Rue De La Koutoubia, Marrakech
         
        4,4
        / 5 (339 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Souk El Bahja, Djemaa el-Fna ja Koutoubian minareetti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marrakeshin museo ja Almoravid Koubba ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Le Riad Monceau
        Le Riad Monceau

        Le Riad Monceau

        7/8 Derb Chaabane-Riad Zitoun Lakdim, Marrakech
          
         4,7
         / 5 (323 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Djemaa el-Fna, Bahian palatsi ja Koutoubian minareetti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan riadista. Medersa Ben Youssefin moskeija ja Dar Si Saidin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.