Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Afrikan ja Intian valtameren halvat matkat

Aikoinaan tuntemattomana mustana mantereena pidetty Afrikka tarjoaa uskomattoman monipuolisen valikoiman matkailijoille kaikkialta maailmasta. Varaa siis oma lomasi jo tänään.

Nykyaikainen Afrikka houkuttelee seikkailijoita, valokuvaajia, metsästäjiä, historian ystäviä sekä aivan tavallisia ihmisiä. Näe Afrikan-lomallasi ylväitä eläimiä, kulttuurin ihmeitä, kaakaoplantaaseja, upeita maisemia ja rantoja sekä kiehtovia kaupunkeja.

Sisämaan savanneilla voit bongata Afrikan viisi suurta: norsun, sarvikuonon, puhvelin, leijonan ja leopardin. Botswanassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa sekä muissa maissa järjestettävillä laillisilla metsästyssafareilla pääset jahtaamaan suurriistaa. Jos metsästys ei ole mieleesi, tietysti voit tähdätä eläimiä myös kamerallasi. Voit kuvata esimerkiksi kirahveja, seeproja, kauriita ja monia muita kiehtovia eläimiä, joita muilla mantereilla näet vain eläintarhoissa.

Tansaniassa voit ihastella majesteettista vuorta, joka innoitti muun muassa Ernest Hemingwayta menestysteoksessaan Kilimandšaron lumet. Jos taitosi riittävät, voit tehdä lomastasi ikimuistoisen nousemalla huipulle. Jos vuoret eivät ole sinun juttusi, tutustu Etelä-Afrikan Wild Coastiin tai Namibian Fish River Canyoniin.

Marokossa voit ihastella kaunista Hassan II:n moskeijaa Casablancassa sekä tutustua maan kauniisiin arabikaupunkeihin sekä toreihin ja kauppahalleihin. Lähde Marrakechista kaupunkilomallasi myös maasturiajelulle Atlasvuorille tai kameliretkelle Saharan autiomaahan, jossa voit yöpyä keitaalla tähtitaivaan alla.

Afrikka tuottaa suurimman osan maailman kaakaopavuista. Norsunluurannikon, Ghanan ja monien muiden maiden kaakaoplantaasit ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia lomallasi. Näiden ranskankielisten ja ranskalaisvaikutteisten kehittyvien maiden kulttuuri tekee varmasti vaikutuksen.

Ison-Britannian entinen siirtomaa Etelä-Afrikka on pullollaan länsimaisia vaikutteita. Maa on ylpeä apartheidin kukistamisesta – ja nykyään erityisen ylpeä brittiläisiä ja alkuperäiskulttuurien vaikutteita yhdistelevästä omalaatuisesta kulttuuristaan. Etelä-Afrikassa et voi välttyä Nelson Mandelan kunniaksi nimetyiltä paikoilta. Vuosikausia vangittuna olleen ja maan presidenttinä toimineen suurmiehen tavoitteena olivat yhtäläiset kansalaisoikeudet kaikille. Kaupunkilomalla Kapkaupungissa voit nauttia upeista meri- ja kaupunkinäkymistä Pöytävuorella.

Madagaskar on Afrikan itärannikolla sijaitseva saari. Kun lähdet halvalle lomalle sinne, voit nauttia monista kiehtovista eläimistä, esimerkiksi lepakoista, tanrekeistä ja yli kymmenestä puoliapinalajista. Ehdottomasti kokemisen arvoinen on myös Tsingy Rougen punasävyinen kalliomuodostelma. Nosy Bessä voit snorklailla ja sukeltaa Intian valtameressä.

Monilta muilta Intian valtameren saarilta löytyy runsaasti lomakeskuksia. Lähde matkalle Malediiveille, jossa voit nauttia valkoisista hiekoista ja kirkkaista vesistä. Seychellien yli sadalta saarelta puolestaan löydät varmasti syrjäisen rannan itsellesi. Nauti Mauritiuksen kauniista rannoista ja patikoi saaren sisäosissa upeiden luonnonsuojelualueiden ja kasvitieteellisten puutarhojen maisemissa.

Vanhassa kansantarussa kerrotaan, miten kolme sokeaa miestä kuvailee norsua. Yksi koskee sen kärsää ja sanoo sen olevan puun oksa. Toinen koskee sen jalkaa ja luulee sitä pylvääksi, kun taas kolmas, häntään tarttunut mies, luulee sitä köydeksi. Afrikka on kuin tarinan norsu: tämä uskomaton manner tarjoaa todella monipuolisia lomaelämyksiä. Räätälöi ensimmäinen Afrikan-lomasi kiinnostavimman kohteesi mukaan. Seuraavilla lomillasi voit sitten siirtyä seuraavan kiinnostavan kohteen pariin.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Afrikka ja Intian valtameri
80 €
Sarova Panafric

Sarova Panafric

Junction of Kenyatta Ave and Valley Rd, Nairobi
4,0
/ 5 (224 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Keskuspuisto, Nairobi Gallery -museo ja Uhuru Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Teleposta Towers ja Kenya Railway Golf Club ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

89 €
InterContinental Nairobi

InterContinental Nairobi

City Hall Way, Nairobi
4,1
/ 5 (142 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kenyatta Mausoleum, Nairobi Gallery -museo ja Parlamenttirakennus ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaupungintalo ja City Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

100 €
Protea Hotel Fire & Ice by Marriott Cape Town

Protea Hotel Fire & Ice by Marriott Cape Town

New Church & Victoria Street, Cape Town
4,0
/ 5 (295 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Company's Garden, South African National Gallery ja Greenmarket Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hyvän toivon linna ja Cape Town International Convention Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

98 €
Cape Heritage Hotel

Cape Heritage Hotel

90 Bree Street, Cape Town
4,8
/ 5 (141 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Christian Barnard Hospital ja Greenmarket Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Hyvän toivon linna ja Cape Town International Convention Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

45 €
Riad Utopia Suites & Spa

Riad Utopia Suites & Spa

280 Derb Sidi Bouamar, Riad Laarouss, Marrakech
4,4
/ 5 (67 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dar el Bacha Palace, Ben Youssefin moskeija ja Almoravid Koubba sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan riadista. Djemaa el-Fna ja Marrakeshin museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

69 €
Novotel Cairo El Borg

Novotel Cairo El Borg

3 Saraya El Gezira street, Cairo
4,0
/ 5 (379 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kairon torni ja Egyptiläinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Koptilainen museo ja Islamilaisen taiteen museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

73 €
Cape Town Lodge Hotel

Cape Town Lodge Hotel

101 Buitengracht Street, Cape Town
4,1
/ 5 (569 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Bo Kaapin museo ja Greenmarket Square ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. South African National Gallery ja Hyvän toivon linna ovat myös 2 kilometrin päässä.

205 €
Taj Cape Town

Taj Cape Town

1 Wale Street, Cape Town
4,7
/ 5 (423 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Pyhän Yrjön katedraali ja Greenmarket Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. South African National Gallery ja Hyvän toivon linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.