El Prat de Llobregat matkavinkit

Matkaopas
Kuva: Dominik Gehl
Barcelonan kyljessä sijaitsevassa El Prat de Llobregatissa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

El Prat de Llobregatissa on tunnettujen arkkitehtien suunnittelemia rakennuksia, luonnonpuistoja, eläinkannaltaan kiinnostava jokisuisto ja runsaasti muita nähtävyyksiä kaikenikäisille vierailijoille. Älä kuitenkaan usko meihin sokeasti, vaan varaa loma El Prat de Llobregatissa ja koe kaikki tämä itse!

El Prat de Llobregat on Suur-Barcelonan alueeseen kuuluva kaupunki. Barcelonan lentokenttä sijaitsee itse asiassa juuri täällä, ja lentokentältä keskustaan on alle 25minuutin bussimatka. Lentokentän lähellä on myös oiva lentokoneiden katselupaikka, jossa voit loikoilla maassa ja katsella, miten koneet kiitävät ylitsesi aivan lähietäisyydellä.

El Prat de Llobregatin kaupunkilomalla riittää nähtävää. Aloita vierailusi vaikkapa Marconin lennätinrakennuksesta, joka oli yksi alueen ensimmäisistä langattomista tietoliikennekeskuksista. Vuonna1911 pystytetyn rakennuksen suunnitteli Josep Puig i Cadafalch, ja se on myös arkkitehtonisesti kiinnostava.

Jos kaipaat luonnon helmaan, matka El Prat de Llobregatiin tarjoaa elämyksiä, jollaisia et saa kotimaassa. Lähde opastetulle kierrokselle Baix Llobregatin maatalouspuistoon, joka sijaitsee yhdellä maan vanhimmista ja hedelmällisimmistä maanviljelyalueista. Vierailun päätteeksi voit ostaa paikallisia tuotteita suoraan viljelijöiltä. Älä unohda myöskään Llobregatin suistoa, vaan lähde ehdottomasti tutustumaan sen kauniiseen luontoon, bongaamaan lintuja ja nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta.

El Prat de Llobregatin loma ei petä myöskään uinnin ystäviä. Yli viiden kilometrin pituisella El Pratin rannalla aallokko on hyvin rauhallinen, joten se sopii hyvin myös lapsiperheille.

Tämä viehättävä kaupunki aivan Barcelonan vieressä toivottaa kävijät lämpimästi tervetulleiksi.

Leonardo Royal Hotel Barcelona Fira
Leonardo Royal Hotel Barcelona Fira
4 out of 5
Carrer dels Alts Forns, 40, Barcelona, 8038
Hinta on 134 € per yö ajalle 2. heinäk. viiva 3. heinäk.
134 €
per yö
2. heinäk.–3. heinäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Barcelona. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja aamiaisesta. Lähellä ...
8,8/10 Excellent! (198 arvostelua)
"Rooms were super nice and staff was friendly! The pool area is amazing"

Arvosteltu 23.5.2023

Leonardo Royal Hotel Barcelona Fira
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, 08820
Hinta on 184 € per yö ajalle 5. kesäk. viiva 6. kesäk.
184 €
per yö
5. kesäk.–6. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa El Prat de Llobregat. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja 2 ravintolasta. ...
8,6/10 Excellent! (1 784 arvostelua)
"Shuttle bus service was great. I would have expected to have take-away breakfast before 6AM."

Arvosteltu 22.5.2023

Barcelona Airport Hotel
Hotel Colón Barcelona
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
Avenida Catedral, 7, Barcelona, 08002
Hinta on 310 € per yö ajalle 4. kesäk. viiva 5. kesäk.
310 €
per yö
4. kesäk.–5. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Barcelona. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ulkouima-altaasta ja kattoterassista. ...
9,4/10 Exceptional! (1 054 arvostelua)
"Great location, absolutely wonderful staff, good breakfast. High recommendation!"

Arvosteltu 5.6.2022

Hotel Colón Barcelona
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Capri by Fraser Barcelona
Capri by Fraser Barcelona
4 out of 5
Sancho de Avila 32-34, Barcelona, 8018
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Barcelona. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. ...
8,8/10 Excellent! (1 013 arvostelua)
Clean, quiet apartment, beaches 20 min walk
"Clean, quiet apartment, beaches 20 min, also Sagrada Familia 20 min walking distance. Changing towels every day is nice "luxury" but wouldn't be nececcery if in the bathroom would be place to dry the towels. Would be more ecological. Building is quiet, beds were good. Washing machine and dryer free ..."

Arvosteltu 5.8.2019

Capri by Fraser Barcelona
Camping 3 Estrellas
Camping 3 Estrellas
2 out of 5
C-31, km 186, Gava, Barcelona, 08850
Yövy tässä rannalla sijaitsevassa leirintäalueessa kohteessa Gava. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ulkouima-altaasta. Asiakkaamme ...
7,6/10 Good! (657 arvostelua)
Hieno rantainen lomakylä edulliseen hintaan
"Sijainti hieno rannalla ja lyhyt matka lentokentälle. Nousevien koneiden ääni vähän häiritsi ensimmäisenä iltana mutta niihin tottuu nopeasti. Bussit kulki keskustaan tiheään, vaikkakin vähän joutui kävelemään pysäkille. Omaan makuun matka keskustaan turhan pitkä julkisilla, noin 45min. Taxilla pääsi ..."

Arvosteltu 4.5.2023

Camping 3 Estrellas
Duquesa Suites
Duquesa Suites
4 out of 5
Plaça Antonio López, 5, Barcelona, 08002
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Barcelona. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ympäri vuorokauden auki olevasta ...
9,4/10 Exceptional! (704 arvostelua)
Mukava hotelli
"Hyvä hotelli, hyvä sijainti"

Arvosteltu 8.7.2022

Duquesa Suites
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit

Kohteen El Prat de Llobregat lähellä sijaitsevat kaupungit