COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

L'Hospitalet de Llobregat
Matkaopas

Hospitalet de Llobregat on Barcelonan naapurikaupunki, jolla on tarjottavanaan niin historiaa ja arkkitehtuuria kuin upeita luontokokemuksiakin.

Varaa loma Hospitalet de Llobregatissa ja tutustu tähän Suur-Barcelonan kiehtovaan kaupunkiin. Kaupunki saa nimensä pienestä sairaalasta, joka rakennettiin alueelle 1100-luvun loppupuolella. Sairaala toimi myös majatalona, jossa monet illalla saapuvat matkailijat yöpyivät pelätessään jäävänsä Barcelonan lukittujen muurien ulkopuolelle. Sairaalan merkitys pysähdyspaikkana oli niin suuri, että vuonna 1985 kuvanveistäjä Arranz Bravo rakensi tämän historian muistoksi L'Acollidora-nimisen teoksen, joka toivottaa nykypäivän vieraat tervetulleiksi heidän saapuessaan kaupunkiin.

Matkat Hospitalet de Llobregatiin ovat myös historian ystävien mieleen. Opit tuntemaan kaupungin historian, nykypäivän ja tulevaisuuden Hospitaletin historiamuseossa, joka toimii 1500-luvulla rakennetussa Casa Españassa. Museossa on myös hieno kokoelma nykytaidetta, renessanssiajan alttaritauluja ja jopa esimerkkejä tekniikasta, joka auttoi tekemään Hospitalet de Llobregatista nykyaikaisen teollisuuskaupungin. Älä unohda Hospitalet de Llobregatin kaupunkilomalla myöskään Casa La Armoníaa, 1500-luvun lopulla rakennettua renessanssikartanoa, ja Atalayaa, vartiotornia, joka pystytettiin vuonna 1587 suojelemaan kaupunkia piraateilta ja merirosvoilta. Atalaya sijaitsee kauniissa Can Boixeresin puistossa, jonka vehreiden puiden varjossa voit pitää pienen hengähdystauon ennen kaupunkikierroksen jatkamista.

Hospitalet de Llobregatin matka antaa myös hyvän syyn käydä Collserolan vuorella. Vain tunnin bussimatkan päässä olevaa vuorta ympäröi yli 8 000 hehtaarin laajuinen luonnonpuisto. Täällä voit tutustua paikallisiin kasveihin ja eläimiin, harrastaa urheilua tai vain ihailla näköalaa Barcelonaan.

Kuten näet, Katalonia on paljon muutakin kuin pelkkä Barcelona. Alueella on useita vähemmän tunnettuja kaupunkeja, jotka ovat ansainneet paikkansa turistikohteena, ja Hospitalet de Llobregat on yksi niistä. Tule katsomaan itse!

Discover neighborhoods in L'Hospitalet de Llobregat

Hotel Fira Congress
Hotel Fira Congress
4 out of 5
C/ de Jose Agustín Goytisolo, 9-11, L'Hospitalet de Llobregat
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 67 € per yö ajalle 2. heinäk. viiva 2. heinäk.
Fira Barcelona (messukeskus) on 0,3 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Camp Noun stadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Plaça de Catalunya ...
4/5Very Good! (951 arvostelua)
Ok, good location
"Super location for Fira events, & very convenient access to/from airport. Bit expensive for the quality. Nice room, but bit weary and some broken parts in shower. Some noise in one night - you can hear party in next rooms. Basic breakfast but not super-wide for 4 star / room price. Very fast wifi. ..."

Arvosteltu 16.11.2018

Hotel Fira Congress
Hotel SB Plaza Europa
Hotel SB Plaza Europa
4 out of 5
Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat
Hinta on 80 € per yö ajalle 24. kesäk. viiva 24. kesäk.
Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ja Plaza ...
4.2/5Very Good! (1,114 arvostelua)
"Sijainti ei paras mahdollinen. Aamupala tyydyttävä."

Arvosteltu 15.10.2019

Hotel SB Plaza Europa
Hotel Porta Fira
Hotel Porta Fira
4.5 out of 5
Plaza Europa 45, L'Hospitalet de Llobregat
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 75 € per yö ajalle 2. heinäk. viiva 2. heinäk.
Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ja Plaza ...
4.5/5Wonderful! (986 arvostelua)
Port Fira - neljä yötä
"Hotelli oli siisti ja mukava. Ilmainen wifi oli 2/2Mb, mutta riitti videonkin katseluun. Aamiainen oli monipuolinen ja maittava. Saunakin löytyi gymistä, mutta löylyä ei siellä voinut heittää. Maisemat ovat hienot, jos huone on tarpeeksi ylhäällä. Lähialueet olivat hieman kolkot, mutta metrolla pääsi ..."

Arvosteltu 25.8.2018

Hotel Porta Fira
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Click&Flat Europa Fira Apartments
Click&Flat Europa Fira Apartments
3.5 out of 5
Enric Morera , 5, L'Hospitalet de Llobregat
Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Camp Noun stadion ja Poble Espanyol ...
4/5Very Good! (41 arvostelua)
Nice apartment in a nice neighbourhood
"The overall rating for our stay is very good. The apartment is in a nice neighbourhood with big supermarkets, nice restaurants and metro station nearby. The apartment has three bed rooms which served our needs as we are a family of four. Kitchen is well furnished even for Asian cooking. Plus point ..."

Arvosteltu 22.11.2019

Click&Flat Europa Fira Apartments
Ona Living Barcelona
Ona Living Barcelona
3.5 out of 5
Castelao 206-208, L'Hospitalet de Llobregat
Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ...
4.2/5Very Good! (374 arvostelua)
Remontti
"Hotellin ilmoitettuolevan 1,5 km keskustasta, ei todellakaan. Metroasema kuitenkin lähellä. Ensimmäinen yö rauhaton yläkerran huoneeessa tehtiin remonttia ainakin kolmeen asti aamuyöllä. Ilmoitin asian aamulla vastaanotossa, eivät kieltäneetkään, vaihtohuonetta ei ollut. Jatkossa ei remonttiääniä ..."

Arvosteltu 28.1.2019

Ona Living Barcelona
Castel Apartments
Castel Apartments
3 out of 5
Various Addresses, L'Hospitalet de Llobregat
Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Camp Noun stadion ja Poble Espanyol ...
3.8/5Good! (4 arvostelua)
STAY AWAY
"WARNING! The description DOES NOT include the need to CALL the "front desk" AHEAD of time so they can assign you a location...We drove to BCN, looked for two hours, asked locals, and no where to be found. Found it the next day, different address than listed on site, "manager" handles multiple properties, ..."

Arvosteltu 9.8.2018

Castel Apartments
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – L'Hospitalet de Llobregat

Kohteen L'Hospitalet de Llobregat lähellä sijaitsevat kaupungit