Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Etelä-Amerikan-loma – uskomattoman monipuolista luontoa ja kulttuuria

Ota aurinkoa upeilla rannoilla, laskettele, katso taidokasta jalkapalloa ja nauti alkuperäisväestön kiehtovista tavoista.  

Etelä-Amerikka on vastakohtien manner, jossa päiväntasaajan sademetsät kohtaavat lumihuippuiset vuoret ja modernit kaupungit kukoistavat muinaisten kansakuntien raunioiden rinnalla. Etelä-Amerikan-matkalla voit viettää päiviä tai viikkoja monessa eri maassa ja nauttia koko mantereen kulttuurista, kauneudesta ja jännittävistä nähtävyyksistä. 

Ihaile modernia taidetta ja arkkitehtuuria sekä alkuperäisväestön ja eurooppalaisten siirtolaisten historiaa yhdessä maailman hienoimmista kaupungeista, Buenos Airesissa, Argentiinan pääkaupungissa. Harjoittele Etelä-Amerikan-lomalla espanjan kielen taitojasi Argentiinassa, jonka asukkaat ovat keskustelun mestareita, tai katso tangoa, joka ilmentää ajattomalla tavalla tunteita tanssin välityksellä. Nauti jännittävistä ulkoilmalajeista vaeltamalla ja laskettelemalla sekä Argentiinalle että Chilelle kuuluvan Tulimaan ja Patagonian jylhillä vuorilla.

Brasilia kattaa lähes puolet Etelä-Amerikan mantereesta. Brasilian Atlantin valtamerellä sijaitsevia rantoja ovat Rio de Janeiron kuuluisa Ipanema ja vähemmän tunnetut helmet, kuten Baia do Sancho ja Lopes Mendes. Sisämaassa virtaavan mahtavan Amazonjoen alueella voit harrastaa sademetsävaellusta, koskenlaskua ja ekomatkailua. Yllättävän syvällä sademetsässä sijaitsevassa 1800-luvun lopussa rakennetussa Manauksen oopperatalossa esiintyy nykyisin filharmoninen orkesteri. Katso jalkapalloa Pelén, Ronaldon ja muiden mahtavien jalkapalloilijoiden synnyinmaassa.

Tutustu Etelä-Amerikan-matkalla historiaan jesuiittojen entisen lähetysaseman La Santísima Trinidad de Paranán raunioilla Paraguayssa, El Fuerte de Samaipatan esikolumbiaanisilla raunioilla Boliviassa, Cartagenan muurien ympäröimässä siirtomaa-aikaisessa vanhassakaupungissa Kolumbiassa ja inkojen korkealla sijaitsevassa Machu Picchun linnoituksessa Perussa

Etelä-Amerikan-lomalla riittää runsaasti uskomattomia luonnonnähtävyyksiä. Brasilian Chapada Diamantinan kansallispuistossa on vuoria ja vesiputouksia. Titicacajärvi sijaitsee korkealla Andien vuoristossa Perun ja Bolivian välissä. Venezuelan Angelin putoukset ovat uskomattoman korkeat. Ecuadorissa voit seisoa samanaikaisesti päiväntasaajan molemmilla puolilla ja kokeilla, huimaako sinua.

Tutustu ketšuoiden, guaranien ja satojen muiden alkuperäiskansojen kulttuuriin, perinteisiin, musiikkiin, vaatteisiin ja ruokaan eri puolilla manteretta. Etelä-Amerikan erityisherkkuja ovat argentiinalainen naudanliha ja herkullinen jälkiruokavanukas, jonka kanssa nautitaan makeaa dulce de leche ‑siirappia. Brasiliassa voit syödä vatsasi täyteen churrascarioissa, joissa tarjoillaan kymmeniä erilaisia liharuokia. Nauti aterian kanssa sokeriruo’osta valmistetusta väkevästä alkoholijuomasta sekoitettua caipirinhaa. Syö feijoadaa eli brasilialaista mustapapupataa, jota tarjoillaan aina sunnuntaisin.

Historia, luonto ja kulttuuri heräävät eloon Etelä-Amerikassa. Voit nauttia keskusteluista mantereen ystävällisten ihmisten kanssa ympäri vuoden. Keväisin järjestettävä karnevaali on hyvä aika Etelä-Amerikan-matkalle.


Alueen Etelä-Amerikka opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Etelä-Amerikka
198 €
Lastarria Boutique Hotel

Lastarria Boutique Hotel

Coronel Santiago Bueras 188, Santiago
4,6
/ 5 (231 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Museo de Arte Popular Americano ja Santiagon kaupunginaukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Palacio de la Moneda ja Plaza de la Constitucion ovat myös 3 kilometrin päässä.

47 €
Globales Republica

Globales Republica

Cerrito 370, Buenos Aires
3,7
/ 5 (1 015 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Obelisco ja Teatro Colon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buenos Aires Metropolitan Cathedral ja Cabildo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

337 €
Hotel Casa San Agustin

Hotel Casa San Agustin

Centro Calle de la Universidad No.36-44, Cartagena
4,9
/ 5 (122 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Cartagenan yliopisto ja Puerta del Reloj ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Castillo San Felipe de Barajas ja San Pedro Claverin kirkko ja luostari ovat myös 2 kilometrin päässä.

76 €
Amérian Buenos Aires Park Hotel

Amérian Buenos Aires Park Hotel

Reconquista 699, Buenos Aires
4,1
/ 5 (239 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Galerías Pacífico ja Plaza San Martin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Colon ja Torre de los Ingleses ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

133 €
Hilton Buenos Aires

Hilton Buenos Aires

Av Macacha Guemes 351, Buenos Aires
4,4
/ 5 (665 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Uruguayn laivamuseo ja Presidente Sarmiento Frigate Ship Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Rosada ja Plaza de Mayo ovat myös 2 kilometrin päässä.

164 €
The Brick Hotel Buenos Aires - MGallery by Sofitel

The Brick Hotel Buenos Aires - MGallery by Sofitel

Posadas 1232, Recoleta, Buenos Aires
4,6
/ 5 (389 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Patio Bullrich, Plaza San Martin ja Torre de los Ingleses sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Teatro Colon ja Obelisco ovat myös 2 kilometrin päässä.

97 €
Regal Pacific Buenos Aires

Regal Pacific Buenos Aires

25 De Mayo, 764, Buenos Aires
4,4
/ 5 (843 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Borgesin kulttuurikeskus ja Torre de los Ingleses sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Teatro Colon ja Casa Rosada ovat myös 2 kilometrin päässä.

46 €
Windsor Asturias Hotel

Windsor Asturias Hotel

Rua Senador Dantas 14-Cinelandia, Rio de Janeiro
4,2
/ 5 (687 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Cinelandia ja Kansalliskirjasto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arcos da Lapan akvedukti ja Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.