Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Etelä-Amerikan-loma – uskomattoman monipuolista luontoa ja kulttuuria

Ota aurinkoa upeilla rannoilla, laskettele, katso taidokasta jalkapalloa ja nauti alkuperäisväestön kiehtovista tavoista.  

Etelä-Amerikka on vastakohtien manner, jossa päiväntasaajan sademetsät kohtaavat lumihuippuiset vuoret ja modernit kaupungit kukoistavat muinaisten kansakuntien raunioiden rinnalla. Etelä-Amerikan-matkalla voit viettää päiviä tai viikkoja monessa eri maassa ja nauttia koko mantereen kulttuurista, kauneudesta ja jännittävistä nähtävyyksistä. 

Ihaile modernia taidetta ja arkkitehtuuria sekä alkuperäisväestön ja eurooppalaisten siirtolaisten historiaa yhdessä maailman hienoimmista kaupungeista, Buenos Airesissa, Argentiinan pääkaupungissa. Harjoittele Etelä-Amerikan-lomalla espanjan kielen taitojasi Argentiinassa, jonka asukkaat ovat keskustelun mestareita, tai katso tangoa, joka ilmentää ajattomalla tavalla tunteita tanssin välityksellä. Nauti jännittävistä ulkoilmalajeista vaeltamalla ja laskettelemalla sekä Argentiinalle että Chilelle kuuluvan Tulimaan ja Patagonian jylhillä vuorilla.

Brasilia kattaa lähes puolet Etelä-Amerikan mantereesta. Brasilian Atlantin valtamerellä sijaitsevia rantoja ovat Rio de Janeiron kuuluisa Ipanema ja vähemmän tunnetut helmet, kuten Baia do Sancho ja Lopes Mendes. Sisämaassa virtaavan mahtavan Amazonjoen alueella voit harrastaa sademetsävaellusta, koskenlaskua ja ekomatkailua. Yllättävän syvällä sademetsässä sijaitsevassa 1800-luvun lopussa rakennetussa Manauksen oopperatalossa esiintyy nykyisin filharmoninen orkesteri. Katso jalkapalloa Pelén, Ronaldon ja muiden mahtavien jalkapalloilijoiden synnyinmaassa.

Tutustu Etelä-Amerikan-matkalla historiaan jesuiittojen entisen lähetysaseman La Santísima Trinidad de Paranán raunioilla Paraguayssa, El Fuerte de Samaipatan esikolumbiaanisilla raunioilla Boliviassa, Cartagenan muurien ympäröimässä siirtomaa-aikaisessa vanhassakaupungissa Kolumbiassa ja inkojen korkealla sijaitsevassa Machu Picchun linnoituksessa Perussa

Etelä-Amerikan-lomalla riittää runsaasti uskomattomia luonnonnähtävyyksiä. Brasilian Chapada Diamantinan kansallispuistossa on vuoria ja vesiputouksia. Titicacajärvi sijaitsee korkealla Andien vuoristossa Perun ja Bolivian välissä. Venezuelan Angelin putoukset ovat uskomattoman korkeat. Ecuadorissa voit seisoa samanaikaisesti päiväntasaajan molemmilla puolilla ja kokeilla, huimaako sinua.

Tutustu ketšuoiden, guaranien ja satojen muiden alkuperäiskansojen kulttuuriin, perinteisiin, musiikkiin, vaatteisiin ja ruokaan eri puolilla manteretta. Etelä-Amerikan erityisherkkuja ovat argentiinalainen naudanliha ja herkullinen jälkiruokavanukas, jonka kanssa nautitaan makeaa dulce de leche ‑siirappia. Brasiliassa voit syödä vatsasi täyteen churrascarioissa, joissa tarjoillaan kymmeniä erilaisia liharuokia. Nauti aterian kanssa sokeriruo’osta valmistetusta väkevästä alkoholijuomasta sekoitettua caipirinhaa. Syö feijoadaa eli brasilialaista mustapapupataa, jota tarjoillaan aina sunnuntaisin.

Historia, luonto ja kulttuuri heräävät eloon Etelä-Amerikassa. Voit nauttia keskusteluista mantereen ystävällisten ihmisten kanssa ympäri vuoden. Keväisin järjestettävä karnevaali on hyvä aika Etelä-Amerikan-matkalle.


Alueen Etelä-Amerikka opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 25 302 hotellia kohteessa Etelä-Amerikka
Rochester Classic
Rochester Classic

Rochester Classic

Esmeralda 542, Buenos Aires
   
  3,7
  / 5 (390 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Gran Rex-teatteri, Teatro Colon ja Obelisco sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buenos Aires Metropolitan Cathedral ja Cabildo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Regal Pacific Buenos Aires
  Regal Pacific Buenos Aires

  Regal Pacific Buenos Aires

  25 De Mayo, 764, Buenos Aires
    
   4,4
   / 5 (895 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Borgesin kulttuurikeskus ja Torre de los Ingleses sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Teatro Colon ja Casa Rosada ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Concorde
   Hotel Concorde

   Hotel Concorde

   25 De Mayo 630, Buenos Aires
     
    3,2
    / 5 (297 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Galerías Pacífico, Teatro Colon ja Plaza San Martin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torre de los Ingleses ja Buenos Aires Metropolitan Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Galerías Hotel
    Galerías Hotel

    Galerías Hotel

    San Antonio 65, Santiago
      
     4,0
     / 5 (223 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     San Franciscon kirkko, Palacio de la Moneda ja Plaza de la Constitucion sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santiagon kaupunginaukio ja National Stadium ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Argentina Tango Hotel
     Argentina Tango Hotel

     Argentina Tango Hotel

     Suipacha 545, Buenos Aires
       
      2,9
      / 5 (659 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Gran Rex-teatteri, Teatro Colon ja Obelisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buenos Aires Metropolitan Cathedral ja Cabildo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Moreno Hotel Buenos Aires
      Moreno Hotel Buenos Aires

      Moreno Hotel Buenos Aires

      Moreno 376, Buenos Aires
        
       4,2
       / 5 (503 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Ethnografinen museo ja Plaza de Mayo ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Casa Rosada ja Cabildo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mercure Santiago Centro
       Mercure Santiago Centro

       Mercure Santiago Centro

       Av. Libertador Bernardo O Higgins, 632, Santiago
         
        4,1
        / 5 (376 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        San Franciscon kirkko ja Museo Colonial de San Francisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pontifical Catholic University of Chile ja Santiagon kaupunginteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Globales Republica
        Globales Republica

        Globales Republica

        Cerrito 370, Buenos Aires
          
         3,7
         / 5 (1 049 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Obelisco ja Teatro Colon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buenos Aires Metropolitan Cathedral ja Cabildo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.