Filippiinit

Matkaopas
Aklan johon kuuluu uinti, trooppiset näkymät ja yleiset rantanäkymät

Tutustu Kaakkois-Aasian saariston kaupunkeihin, sademetsiin, vuoristoihin, trooppisiin rantoihin ja koralliriuttoihin matkalla Filippiineille.

Filippiinit on Filippiinienmerelle ja Etelä-Kiinan merelle levittäytyvä saaristovaltio. Useista saarista koostuvassa valtiossa voi loman aikana nauttia henkeäsalpaavan kauniista luonnosta, trooppisen lämpimistä uimavesistä, moderneista kaupungeista, historiallisista kirkoista ja Espanjan siirtomaa-ajalta peräisin olevasta arkkitehtuurista. Tee löytöretki viidakkoon, luolastoihin tai tulivuorelle, sukella tutkimaan toisen maailmansodan aikaisten laivojen hylkyjä ja nauti kiehtovasta taiteesta ja kulttuurista.

Suurin osa Filippiinien väestöstä asuu vain murto-osalla saaristovaltion yli 7 000 saaresta. Matkalla näiden saarien halki löydät useita vesi-aktiviteetteja, joista on mahdotonta olla nauttimatta trooppisessa ilmastossa.

Kokeile snorklausta Boracay Islandin koralliriutoilla. Sukella tutkimaan japanilaisten sotalaivojen hylkyjä Palawanin rannikolla. Sukella ja snorklaa yhdellä maailman suurimmista yhtenäisistä koralliriutoista Apo Reefin luonnonpuistossa. Kesytä Balerin rantojen laineet surffilautasi alle Auroran provinssissa.

Maalla monipuolinen luonto tarjoaa kiinnostavia ja jännittäviä kohteita. Vaella trooppisten sademetsien läpi Boholissa ja Mindanaossa. Tarkkaile kakaduja ja kummituseläimiä viidakossa. Tutki maanalaisia luolia Sohoton puistossa Samarin provinssissa. Kulje matkallasi vesiputousten, vuoristojärvien ja metsien läpi Mt Apon luonnonpuistoon Filippiinien korkeimmalle vuorenhuipulle. Vaikka tätä tulivuorta pidetään yhä aktiivisena, sen viimeisimmästä purkauksesta ei ole merkintää koko tunnetussa historiassa.

Nauti kaupunkilomasta Filippiinien kaupungeissa. Manila on vilkas pääkaupunki, jossa on yli 10 miljoonaa asukasta. Käyskentele Intramurosin vanhan espanjalaisen kaupunginosan kaduilla ja tutustu Espanjan siirtomaa-ajan aikaisiin rakennuksiin, kuten Santiagon linnakkeeseen ja Manilan katedraaliin. Näe filippiiniläismestarien töitä kansallisessa taidegalleriassa. Manilan eläintarha ja Manilan Ocean Park -puisto ovat mainioita koko perheen matkakohteita.

Jos matkasuunnitelmasi sallii, vieraile myös muissa kaupungeissa. Yövy Cebun rantojen luksuslomakeskuksissa ja tee ostoksia sen valtavissa ostoskeskuksissa. Matkalla Baguion vuoristokaupunkiin voit tutustua uudelleenrakennettuun alkuperäisasukaskylään ja rentoutua luonnon kuumissa lähteissä.

Matkusta Filippiineille lentämällä Manilan Ninoy Aquinon kansainväliselle lentokentälle tai Mactan Cebun kansainväliselle lentokentälle. Tule ja nauti luonnosta, rannoista, kulttuurista ja historiasta.

Suositut kaupungit kohteessa Filippiinit

Cebu joka esittää trooppiset näkymät ja yleiset rantanäkymät
Cebu
Ruokailu, Shoppailu ja Festivaalit
Ota suunnaksi Cebu ja koe sen katedraali, ruokakulttuuri sekä saarimaisemat.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Ayala Center -ostoskeskus
  • Cebun historian muistomerkki
  • Filippiinien taolainen temppeli
Baywalk johon kuuluu veneily, kaupunki ja lahti tai satama
Manila
Shoppailu, Kulttuuriaktiviteetit ja Katedraalit
Filippiinien pääkaupunki on kiihkeä ja kiireinen suurkaupunki pullollaan kulttuurin ja historian aarteita vanhoista raunioista kansallismuseoihin ja vilkkaisiin kävelykatuihin.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Baywalkin rantapromenadi
El Nido
El Nido
Näkymä rannalle, Saaret ja Veneily
Koe saarimaisemistaan, rannoistaan ja telttailumahdollisuuksistaan tunnettu El Nido!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Bacuit-lahti
Davao
Davao
Shoppailu, Rentouttava ja Uinti
Nauti Davao Cityn turvallisesta ja ystävällisestä ilmapiiristä ja tee retkiä ympäristön luonnonpuistoihin, luonnonsuojelualueille ja trooppisille saarille.
Puerto Princesa
Puerto Princesa
Kierrokset, Näkymä joelle ja Saaret
Ota suunnaksesi jokirannastaan, vaijeriliukumismahdollisuuksistaan ja ekomatkailumahdollisuuksistaan tunnettu rentouttava Puerto Princesa.
Baguio
Baguio
Kahvi, Leirintä ja Kylpylät
Ota suunnaksi Baguio ja koe sen nähtävyyskierrokset, telttailumahdollisuudet sekä ratsastusmahdollisuudet.

Suositut vierailukohteet – Filippiinit

Filippiinit

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: