Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Hartwall-areena

Tänä iltana 26.5. - 27.5.
Tänä viikonloppuna 31.5. - 2.6.
Ensi viikonloppuna 7.6. - 9.6.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Hartwall-areena

Näytä kaikki 708 majoitusliikettä kohteessa Hartwall-areena

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Original Sokos Hotel Pasila
Original Sokos Hotel Pasila
3.5 kautta 5.00,7 km kohteesta Hartwall-areena
3,9/5 (446 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Very helpful personnel. They go good sense of humor

Arvosteltu 5.5.2019
Holiday Inn Helsinki - Expo
Holiday Inn Helsinki - Expo
4.0 kautta 5.00,8 km kohteesta Hartwall-areena
4,1/5 (728 arvostelua)
92 € per yö 2 hengelle

Ystävällinen henkilökunta. Siistit huoneet. Keskeinen sijainti.

Arvosteltu 18.5.2019
Scandic Meilahti
Scandic Meilahti
3.5 kautta 5.02,3 km kohteesta Hartwall-areena
4,3/5 (273 arvostelua)
85 € per yö 2 hengelle

Siisti ja simppeli hotelli,hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvosteltu 20.5.2019
Hiisi Homes Helsinki Pasila
Hiisi Homes Helsinki Pasila
3.5 kautta 5.00,6 km kohteesta Hartwall-areena
4,6/5 (5 arvostelua)
209 € per yö 2 hengelle

Muuten huippu paikka, mutta jäin kaipaamaan väliovea ulko-oven kaveriksi. Pitäisi äänet molemmin puolin paremmin ja tietyllä tavalla loisi enemmän turvaa...

Arvosteltu 12.2.2019
Scandic Park Helsinki
Scandic Park Helsinki
4.0 kautta 5.02,9 km kohteesta Hartwall-areena
4,0/5 (3 168 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Huone oli hy in siisti ja näköala moeleinen. Hotellim sijainti oli keskeinen

Arvosteltu 15.5.2019
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Maistraatinkatu 7
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Maistraatinkatu 7
3.0 kautta 5.00,8 km kohteesta Hartwall-areena
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Opastinsilta 1
Two Bedroom Apartment in Helsinki, Opastinsilta 1
3.0 kautta 5.01,5 km kohteesta Hartwall-areena
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
4.5 kautta 5.04 km kohteesta Hartwall-areena
Ilmainen peruutusoikeus
4,5/5 (3 052 arvostelua)
515 € per yö 2 hengelle

Hämärät käytävät, lattiaan projisoidut huonenumerot kyllä tyylikkäät, mutta oven lukkoa saa etsiä käsikopelolla.

Arvosteltu 18.2.2019
Hotel Arthur
Hotel Arthur
3.0 kautta 5.04 km kohteesta Hartwall-areena
3,6/5 (3 345 arvostelua)
93 € per yö 2 hengelle

Loistava sijainti, nopea palvelu ja siistit huoneet, hieman vanhasta ulkonäöstä huolimatta.

Arvosteltu 16.5.2019
Kartta

Hotellit Hartwall Areenan lähellä: Tästä Pasilassa sijaitsevasta, 20 vuotta sitten valmistuneesta monitoimihallista on kasvanut Euroopan mittakaavassakin merkittävä viihdekeskus. Siellä järjestetään vuoden ympäri monenlaisia konsertteja, oopperoita, musikaaleja, tanssiesityksiä, sekä tietenkin huipputason jääkiekko- ja muita urheilutapahtumia. Varaa nyt halvat hotellit Hartwall Arenan lähellä jännittämään jääkiekko-otteluun tai nauttimaan suosikkiyhtyeestäsi tai hallin muusta kulttuuritarjonnasta!

Yöpyminen Hartwall Areenan lähellä

Yöpyminen Hartwall Areenan lähellä onnistuu monenlaisissa majoitusliikkeissä. Voit valita majoituksen niin suurten ketjujen hotelleista, kuin kooltaan pienemmistä hotelleista tai kaupunkihuoneistoista. Hotellit Hartwall Arenan lähellä tarjoavat myös edullisempaa yöpymistä vaikkapa hostellissa tai aamiaismajoituksessa. Nämäkin majoitukset ovat yleensä hyvälaatuisia, joten ne sopivat yhtä hyvin jääkiekkoa pääkaupunkiin katsomaan tulevalle kaveriporukalle kuin pienellä budjetilla liikkeellä olevalle, hyvän musiikin ystävälle.

Jos tulet katsomaan mieliyhtyeesi konserttia ystävän kanssa, voit etsiä hotelleja Hartwall Areenan lähellä ja olet kävelymatkan päässä konserttipaikasta! Alueen majoitusliikkeet sopivat hyvin myös perhelomaa suunnittelevalle, sillä Pasilasta on hyvät liikenneyhteydet muualle Helsinkiin. Lisäksi ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseva majoitus tulee isollekin perheelle luultavasti hieman edullisemmaksi. Varaa halvat matkat Hartwall Arenan lähellä perhelomalle!

Hotellit Hartwall Areenan lähellä

Voit etsiä halpoja hotelleja Hartwall Areenan lähellä, jos haluat yhdistää konsertti- tai pelimatkaan myös ostoksia tai bailausta pääkaupungissa. Sen lisäksi että kaikki kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa, pääset liikkumaan alueelta käsin sekä paikallisjunalla että bussilla niin ydinkeskustaan kuin kaikkialle muualle pääkaupunkiin ja sen ympäristöön. Varaa halpa hotelli Hartwall Arenan lähellä tutustuen uuteen, monipuoliseen ja trendikkääseen Pasilaan!

Jos puolestaan tulet pääkaupunkiin messu- tai työmatkalle, hotellit Hartwall Arenan lähellä sijaitsevat pääkaupungin tärkeimpien messukeskusten lähistöllä. Jos sinulla on käytössäsi vuokra-auto Hartwall Areenan lähellä, alueen majoitusliikkeet tarjoavat useimmiten omatoimisen pysäköinnin. Jos haluat varata pysäköinnin paikan päältä, muista aina varmistaa se hotellista etukäteen. Hektisten messupäivien tai kiireisen työviikon päätteeksi viikonloppu hotellissa Hartwall Arenan lähellä tarjoaa ehkä kaipaamasi, hyvin ansaitun irtioton arjesta.

Hotellit Hartwall Arenan lähellä tarjoavat yleensä ilmaisen langattoman internetyhteyden ja LCD-television. Huoneet voivat olla äänieristetyt, niissä on yleensä minibaari ja vieraiden käytössä voi olla myös huonepalvelu. Majoitusliike saattaa tarjota ilmaisen buffetaamiaisen, kuntoilutilat ja saunan. Liikematkailija saattaa arvostaa hotellin mahdollisesti tarjoamaa kokoushuonetta, työpöytää tai kongressitiloja. Jos puolestaan tarvitset esteettömyyspalveluita, saattaa hotellihuone Hartwall Arenan lähellä sisältää esteettömän kylpyhuoneen ja suihkun sekä huoneessa liikkumista helpottavat välineet. Muista kuitenkin ilmoittaa niistä huonetta varatessasi.

Tekemistä, kun sinulla on hotelli Hartwall Arenan lähellä

Jos tulet pääkaupunkiin koko perheen kanssa, voit tehdä hotellivaraukset Hartwall Areenan lähellä. Sen lisäksi että olet loistavien yhteyksien päässä ydinkeskustasta ja kaikkia lapsia kiinnostavista nähtävyyksistä, myös koko Pasilan alueen shoppailupaikat, ravintolat ja huvittelupaikat ovat aivan käden ulottuvilla! Varaa hotellihuone Hartwall Areenan lähellä perheystävällisestä majoitusliikkeestä, joissa lapset voivat usein yöpyä ilmaiseksi, jos he käyttävät huoneessa jo olevia vuoteita. Nämä hotellit tarjoavat usein myös vauvansängyt ilmaiseksi ja varavuodekin saattaa olla ilmainen tai saatavilla lisämaksusta. Nämä hotellit tarjoavat yleensä myös buffetaamiaisen joko ilmaiseksi tai lisämaksusta.

Hartwall Arena on toiminut jääkiekkojoukkue Jokereiden kotihallina vuodesta 1997 lähtien. Siellä on jännitetty jo neljät jääkiekon MM-kisat ja useita NHL Premiere -otteluja. Hallin tapahtumissa on käynyt yli 15 miljoonaa katsojaa ja tapahtumia hallissa järjestetään viikoittain. Hotelli Hartwall Arenan lähellä viikonloppuna voi tarjota upean mahdollisuuden nauttia sekä pelistä tai konsertista, että muista mielenkiintoisista tapahtumista, museoista, näyttelyistä tai ostosten teosta pääkaupungin alueella.