Hotellit lähellä kohdetta Länsiterminaali

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista Expedia Rewards -ohjelman avulla

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Suositut suodattimet
Asiakasarvosana
Asiakasarvosana
Majoituspaikan taso
Maksutapa
Maksutapa
Majoituspaikan tyyppi
Majoituspaikan tyyppi
Alue
Alue
Suositut kohteet
1
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Esteettömyys
Matkailijakokemus
Matkailijakokemus

Hotellitiedot: Länsiterminaali

Asiakasarvostelujen määrä
Majoitukset
Halvin hinta
Korkein hinta

Hotellit Länsiterminaali - lähellä kohdetta

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohteen Länsiterminaali ympäristö on?

Länsiterminaali sijaitsee alueella, joka tunnetaan huippuluokan museoista, suuresta ostosalueesta ja taide-elämästä. Jos etsit kätevää yöpymispaikkaa, puolentoista kilometrin säteellä sijaitsee 378 hotellia ja muuta majoituspaikkaa.

Mikä on paras hotelli kohteen Länsiterminaali lähellä?

Clarion Hotel Helsinki on yksi suosituimmista majoituspaikoista matkustajatietojemme mukaan, ja tämä 4 tähden hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön 3 baaria ja ilmaisen aamiaisen. Se sijaitsee vain 0,6 kilometrin päässä kohteesta Länsiterminaali. Muihin hyviin lähellä sijaitseviin vaihtoehtoihin sisältyvät Hotel AX ja Scandic Helsinki Hub.

Kuinka monta hotellia kohteen Länsiterminaali lähellä oikein on?

Expedialta löytyy 378 hotellia ja muuta majoitusta, jotka sijaitsevat alle 2 kilometrin päässä kohteesta Länsiterminaali.

Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni lähellä kohdetta Länsiterminaali, saanko siitä hyvityksen?

Kyllä, useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli tyypillisesti 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Lisää päivämäärät, napsauta “Hae“-painiketta ja käytä sitten “Täysin hyvitettävä“ -suodatinta, niin löydät parhaat tarjoukset lähellä kohdetta Länsiterminaali.

Mitä nähtävää ja tekemistä kohteen Länsiterminaali lähellä on?

Design-museo, Luonnontieteellinen keskusmuseo tai Nykytaiteen museo Kiasma ovat hyviä paikkoja viettää hetki tutustuen näyttelyihin. Alueelta löytyy nähtävyyksiä, joita et halua jättää välistä, kuten Johanneksenkirkko, Ateneumin taidemuseo ja Uspenskin katedraali. Teattereissa, kuten Tanssin talo, Finnkino Tennispalatsi ja Bio Rex, voit nähdä paikallisia tähtiä lavalla.

Kuinka pääsen kohteeseen Länsiterminaali?

Kohteen Länsiterminaali lähiseutuun tutustuminen on kätevää useiden joukkoliikennevaihtoehtojen ansiosta. Lähimmät metroasemat ovat Perämiehenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki, Telakkakadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Eiran sairaalan raitiovaunupysäkki, Helsinki. Jos haluat tutustua ympäröivään alueeseen, hyppää junan kyytiin asemalla Köydenpunojankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki, Helsinki (HEC-Helsingin päärautatieasema) tai Helsingin rautatieasema. Voit nousta lautalle perehtyäksesi alueeseen vieläkin tarkemmin.

Hotellit Länsiterminaali - viimeaikaiset arvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut

Suunnittele matkasi sukkelasti sovelluksella

Järjestä lomamatkasi alusta loppuun tai tutki sovellustarjouksia kotoa tai riippumatosta käsin.

Lähetä kätevä latauslinkki puhelimeesi

Antamalla puhelinnumerosi annat luvan lähettää numeroosi kertaluonteisen automaattisen tekstiviestin, joka sisältää linkin sovelluksen lataamiseen. Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun.
QR-koodi