Perhehotellit - Helsinki, Uusimaa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohde Helsinki on perheloman kannalta?
Helsinki on hyvä valinta, jos harkitset lähteväsi lomalle yhdessä lapsien kanssa. Saarimaisemat, museot sekä festivaalit ovat vain pari esimerkkiä siitä, mikä tekee tästä paikasta kiehtovan perhelomakohteen. Sinun kannattaa lentää lentokentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa), joka sijaitsee 16,8 km:n päässä kohteen Helsinki keskustasta.
Mikä on paras hotelli perheen kanssa vietettävää lomaa varten kohteessa Helsinki?
Scandic Park Helsinki on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Break Sokos Hotel Flamingo on toinen vaihtoehto lasten kanssa vietettävälle lomalle.
Kuinka monta perheystävällistä hotellia kohteesta Helsinki? oikein löytyy?
Expedialla on tarjottavanaan 74 kohteessa Helsinki sijaitsevaa hotellia, jotka sopivat loistavasti perheille.
Millainen sää on kohteessa Helsinki?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 15 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat helmikuu ja tammikuu, joiden keskilämpötila on -5 °C. Kohteen Helsinki keskimääräinen vuotuinen sadanta on 688 mm.
Mitä tekemistä ja nähtävää Helsinki tarjoaa perheille?
Kun sinä ja perheesi olette matkalla kohteessa Helsinki, teidän kannattaa varata aikaa vieraillaksenne sellaisissa kiehtovissa kohteissa kuten Viihdekeskus Flamingo ja Stockmannin tavaratalo. Kannattaa varmistaa, että sinulla on rutkasti aikaa vierailla alueen nähtävyyksissä, joihin kuuluvat esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko, Finlandia-talo ja Länsiterminaali.
Mikä on paras tapa liikkua kohteessa Helsinki?
Voit nousta metroon asemilta Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki, Rautatieaseman raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Rautatientorin metroasema, Helsinki. Jos haluat tutustua muihinkin lähialueisiin, voit harkita auton vuokraamista matkallesi.