Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kauppatori (Salutorget)

Kauppatorin kuuluisalta torilta voit ostaa paikallisia käsitöitä, korkealuokkaista kotimaista ruokaa, matkamuistoja ja monia muita hauskoja esineitä aivan Helsingin ytimessä.

Kauppatori (Salutorget) on julkinen markkinapaikka, joka sijaitsee Helsingin Eteläsataman tuntumassa. Herkuttele tuoreella, perinteisellä suomalaisella ruoalla, olit sitten makeanhimon tai suuremman nälän kourissa. Kauppatori sijaitsee Esplanadin puiston, Helsingin kaupungintalon sekä monien muiden kaupungin nähtävyyksien lähistöllä.

Jos vierailet kauppatorin vilinässä minkä tahansa kesäkuukauden ensimmäisenä perjantaina, saat nähdä pitkän rivin amerikanrautoja saapuvan torille. Vaikka tämän perinteen alkuperä on jo päässyt unohtumaan, siitä on joka tapauksessa kehittynyt mahtava tilaisuus, jossa sekä paikalliset että matkailijat pääsevät näkemään komeita klassikkoautoja ja tapaamaan niiden omistajia.

Silakkamarkkinat pidetään Helsingissä joka vuoden lokakuussa. Tällöin kauppatori muuttaa muotoaan kiireiseksi meriteemaiseksi tapahtumapaikaksi. Markkinoilla pääset herkuttelemaan useilla eri tavoilla valmistettua silakkaa aina savustetusta, raa'asta ja paistetusta säilöttyihin ja fermentoituihin silleihin.

Talvisin torilla on lämmitetty kahviteltta, jossa pääset nauttimaan kupillisen kuumaa makeiden herkkujen kyytipojaksi. Kesäisin puolestaan löydät Kauppatorilta laajan valikoiman herkullisia marjoja, värikkäitä kukkia ja ihania jäätelöitä. Kauppatorilla on hauska piipahtaa Helsingin muiden nähtävyyksien välillä, esimerkiksi Helsingin kaupunginmuseolla tai Tuomiokirkolla vierailemisen jälkeen.

Kauppatorin vieressä sijaitsee Helsingin Vanha kauppahalli, jossa pääset nauttimaan kaupungin herkullisimmista meren antimista. Tämä kaunis ja kutsuva kauppahalli avattiin 1800-luvun lopulla, ja siellä myydään hienoja juustoja, tuoretta kalaa ja äyriäisiä sekä perinteisiä kakkuja ja mausteita. Vanhasta kauppahallista voit käydä hakemassa kahvia ja pikkupurtavaa vieraillessasi historiallisella Kauppatorilla.

Myös Helsingin kaupungintalo sijaitsee aivan Kauppatorin laidalla. Kaupungintalon rakennuksessa on galleria, jonka ilmaiset näyttelyt esittelevät suomalaisten taiteilijoiden teoksia. Pistäydy tämän upean uusklassisen rakennuksen ilmaisissa tapahtumissa tai levähdä kaupungintalon aulaan suunnittelemaan Helsinki-lomasi muita aktiviteetteja.

Kauppatorin löydät Esplanadin itäpäästä, noin kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta. Tämä suosittu markkinapaikka on auki ympäri vuoden, mutta aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan.

Vieraile Kauppatorilla kokemassa kulttuuria ja Helsingin parasta laatua niin ruoassa, herkuissa kuin käsitöissäkin.


Alueen Kauppatori opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 980 majoitusliikettä kohteen Kauppatori lähellä
Marski by Scandic 70 €
Marski by Scandic

Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, Helsinki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Helsinki 119 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   GLO Hotel Helsinki Kluuvi 113 €
   GLO Hotel Helsinki Kluuvi

   GLO Hotel Helsinki Kluuvi

   Kluuvikatu 4, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Presidentinlinna ja Amos Rexin taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 89 €
    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Ruoholahdenranta 3, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Grand Marina 97 €
     Scandic Grand Marina

     Scandic Grand Marina

     Katajanokanlaituri 7, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Allas Sea Pool -merikylpylä, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Kauppiaankadun asema ja Katajanokan puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel F6 151 €
      Hotel F6

      Hotel F6

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Esplanadi ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kauppatorin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Etelärannan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Kaisaniemi 113 €
       Scandic Kaisaniemi

       Scandic Kaisaniemi

       Kaisaniemenkatu 7, Helsinki
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Helsingin tuomiokirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsapuistikon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kaisaniemen metroasema, Helsinki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Park Helsinki 89 €
        Scandic Park Helsinki

        Scandic Park Helsinki

        Mannerheimintie 46-48, Helsinki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.