Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Seurasaaren ulkomuseo

Perehdy eri aikakausien suomalaisten elämäntapoihin ja perinteisiin tässä kiehtovassa museossa, jonka historiallisten rakennusten pihamaa sijaitsee kauniilla saarella metsien ja uimarantojen ympäröimänä.

Seurasaaren ulkomuseossa pääset näkemään useita erilaisia arkkitehtuurisia tyylejä ja elämäntapoja joka puolelta Suomea. Museoalueella on yhteensä 87 erilaista rakennusta, jotka on kuljetettu Seurasaareen Suomen eri osista. Ne edustavat 1700–1900-lukujen Suomen maaseutuelämää ja -kulttuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle museon kirkkoihin, maatiloille ja kartanoihin saadaksesi käsityksen menneiden aikojen menosta.

Vieraile Karunan vanhalla kirkolla, museon vanhimmalla rakennuksella. Kirkko on rakennettu vuonna 1685, ja se kuljetettiin museolle vuonna 1912. Tämän vapaaherran yksityiskäyttöön aikanaan rakennetun kirkon esineistöä ja sisätiloja pääsee nykyään vapaasti ihailemaan.

Tutustu suomalaisten maalaistilojen perinteiseen pohjasuunnitelmaan Antin, Ivarsin ja Kurssin taloilla sekä Niemelän torpalla. Näistä viimeksi mainitun Niemelän torpan rakennukset tuotiin museolle vuonna 1909, jolloin koko Seurasaaren museo sai alkunsa. Piipahda Kahiluodon kartanolla katselemassa sen punaista julkisivua ja aikalaista sisustusta sekä tutustumassa sen aristokraattiseen historiaan.

Nautiskele metsämaisemista, jotka sulkevat nämä ihastuttavat rakennukset sisäänsä. Seurasaaressa kannattaa piipahtaa myös talvella, jolloin sen hurmaavat puutalot saavat kauniin lumipeitteen. Saaren pienillä uimarannoilla ja laajoilla nurmialueilla on mukava pysähtyä piknikille.

Museon perusti aikanaan professori Axel Olai Heikel vuonna 1909. Seurasaaressa on myös myymälä, josta voit ostaa lahja- ja muistoesineitä. Kiertele saaren vihreillä nurmilla ja kauniissa metsissä. Herkuttele Ravintola Seurasaaressa tai Antin Kaffelitterin kahvilassa.

Museo on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Museoalueelle on sisäänpääsymaksu, josta nuoret ja perheet saavat alennusta. Huomaathan, että liput ovat halvempia talvella ja opastetut kierrokset ovat saatavilla vain lisämaksusta. Voit myös vierailla museolla aukioloaikojen ulkopuolella lisämaksusta.

Löydät Seurasaaren ulkomuseon sen nimikkosaarelta Helsingin länsirannikolta. Kaupungin keskustasta pääsee museolle alle puolessa tunnissa. Pääset saarelle myös omalla autolla tai taksilla Seurasaaren siltaa pitkin. Jätä autosi sillan vieressä sijaitsevalle parkkipaikalle tai ilmaiselle pysäköintialueelle Meilahden urheilukentän vierelle.


Alueen Seurasaaren ulkomuseo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 988 majoitusliikettä kohteen Seurasaaren ulkomuseo lähellä
Clarion Hotel Helsinki 119 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Park Helsinki 86 €
  Scandic Park Helsinki

  Scandic Park Helsinki

  Mannerheimintie 46-48, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Suomen kansallisooppera ja Finlandia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Helsingin jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Hesperian puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Töölöntorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 88 €
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hietalahden kirpputori ja Länsiterminaali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Meilahti 83 €
    Scandic Meilahti

    Scandic Meilahti

    Tukholmankatu 2, Helsinki
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sonera Stadium, Helsingin jäähalli ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Linnanmäen huvipuisto ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Töölöntullin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Meilahden sairaalan raitiovaunupysäkki, Helsinki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marski by Scandic 70 €
     Marski by Scandic

     Marski by Scandic

     Mannerheimintie 10, Helsinki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Erottajan raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Helsinki Kalastajatorppa 112 €
      Hilton Helsinki Kalastajatorppa

      Hilton Helsinki Kalastajatorppa

      Kalastajatorpantie 1, Helsinki
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Seurasaaren ulkomuseo, Helsingin jäähalli ja Olympiastadion ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Hartwall-areena ja Linnanmäen huvipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Saunalahdentien raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Tiilimäen raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Pasila
       Scandic Pasila

       Scandic Pasila

       Maistraatinportti 3, Helsinki
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hartwall-areena ja Helsingin messukeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin jäähalli ja Linnanmäen huvipuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Maistraatinportin raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kyllikinportin raitiovaunupysäkki, Helsinki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apartment Sunshine
        Apartment Sunshine

        Apartment Sunshine

        Solnantie 32 A 12, Helsinki
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Seurasaaren ulkomuseo on 1,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Helsingin jäähalli ja Hartwall-areena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Olympiastadion ja Helsingin messukeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Laajalahden aukion raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Munkkiniemen puistotien raitiovaunupysäkki, Helsinki 5 minuutin kävelymatkan päässä.