Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Holland Park

Ihastele japanilaistyylistä puutarhaa, kulje rauhallisen metsän halki tai istahda katselemaan ulkoilmateatteria tai -oopperaa kesäiltana tässä kauniissa julkisessa puistossa.

Holland Park on kaunis puisto upeiden viktoriaanisten talojen keskellä vehreässä Länsi-Lontoossa. Kulje suuren metsän halki, bongaile ruokaa etsiviä oravia sekä vapaana kulkevia riikinkukkoja. Seuraa kriketti- ja tenniskentillä pelattavia pelejä, suuntaa lasten kanssa puiston leikkikentälle tai pistä pitkäksesi pehmeälle nurmelle.

Holland Park on jäänne Holland Housen komeasta kartanosta, joka rakennettiin alueella alun perin 1600-luvulla. Rakennus oli tärkeä sosiaalisen elämän keskus Lontoon aristokraateille ja kirjailijoille 1800-luvulla, ja siellä ovat vierailleet monet kuuluisat nimet, kuten Lord Byron ja Charles Dickens. Kartano tuhoutui korjaamattomaksi toisen maailmansodan pommituksissa, mutta sen raunioita pääsee tutkiskelemaan.

Ihastele upeaa, kivestä ja lasista rakennettua Orangery Gallerya, jossa kartanon Lord ja Lady Holland vastaanottivat ja viihdyttivät vieraitaan järjestämissään iltamissa. Tässä kauniissa tilassa järjestetään nykyään taidenäyttelyjä ja yksityistilaisuuksia. Gallerian ulkopuolella sijaitsee upea ruusupuutarha.

Muista käydä tutustumassa puiston japanilaistyyliseen Kioto-puutarhaan, jonka Kioton kauppakamari lahjoitti puistolle vuonna 1991. Tässä kauniissa puutarhassa vallitsee japanilainen rauhallisuus, jota kaunis silta, vesielementit ja koikarpit koristavat. Vuonna 2012 Kioto-puutarhan yhteyteen lisättiin Fukushiman muistopuutarha, joka on osoitus Britannian tuesta vuoden 2011 Fukushiman katastrofissa.

Ota eväät mukaan ja vietä piknik puiston nurmella, tai suuntaa puiston pienelle kahvilalle nauttimaan kahvikupillinen leivosten kera. Varaa pöytä lounaaksi tai illalliseksi puiston korkeatasoisessa ravintolassa, joka sijaitsee 1600-luvun aikaisessa tanssisalissa. Holland Parkissa järjestetään kesäisin usein myös ulkoilmaoopperoita ja -teatteriesityksiä, mutta niiden aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen ennen matkaa.

Holland Park sijaitsee Kensingtonin ja Chelsean kaupunginosassa Lontoon länsipuolella. Pääset paikan päälle bussilla tai metrolla jäämällä pois Holland Parkin asemalla. Holland Park tarjoaa urheilualueineen ja kauniine japanilaisine puutarhoineen täydellisen paikan päiväretkelle.


Alueen Holland Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 307 majoitusliikettä kohteen Holland Park lähellä
Safestay London Kensington Holland Park 20 €
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Point A Kensington Olympia 75 €
  Point A Kensington Olympia

  Point A Kensington Olympia

  42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Copthorne Tara Hotel London Kensington 119 €
   Copthorne Tara Hotel London Kensington

   Copthorne Tara Hotel London Kensington

   Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    88 Studios Kensington 69 €
    88 Studios Kensington

    88 Studios Kensington

    88 Holland Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street, Westfield London ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kensingtonin palatsi ja Eventim Apollo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Central Park Hotel 83 €
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Kensington 118 €
      Hilton London Kensington

      Hilton London Kensington

      179-199 Holland Park Avenue, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Westfield London ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 5 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema ja Shepherd's Bushin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton London Olympia 98 €
       Hilton London Olympia

       Hilton London Olympia

       380 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington High Street, Eventim Apollo ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Westfield London ovat myös 3 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Kensington Gardens 112 €
        Thistle Kensington Gardens

        Thistle Kensington Gardens

        104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.