Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Holland Park

Ihastele japanilaistyylistä puutarhaa, kulje rauhallisen metsän halki tai istahda katselemaan ulkoilmateatteria tai -oopperaa kesäiltana tässä kauniissa julkisessa puistossa.

Holland Park on kaunis puisto upeiden viktoriaanisten talojen keskellä vehreässä Länsi-Lontoossa. Kulje suuren metsän halki, bongaile ruokaa etsiviä oravia sekä vapaana kulkevia riikinkukkoja. Seuraa kriketti- ja tenniskentillä pelattavia pelejä, suuntaa lasten kanssa puiston leikkikentälle tai pistä pitkäksesi pehmeälle nurmelle.

Holland Park on jäänne Holland Housen komeasta kartanosta, joka rakennettiin alueella alun perin 1600-luvulla. Rakennus oli tärkeä sosiaalisen elämän keskus Lontoon aristokraateille ja kirjailijoille 1800-luvulla, ja siellä ovat vierailleet monet kuuluisat nimet, kuten Lord Byron ja Charles Dickens. Kartano tuhoutui korjaamattomaksi toisen maailmansodan pommituksissa, mutta sen raunioita pääsee tutkiskelemaan.

Ihastele upeaa, kivestä ja lasista rakennettua Orangery Gallerya, jossa kartanon Lord ja Lady Holland vastaanottivat ja viihdyttivät vieraitaan järjestämissään iltamissa. Tässä kauniissa tilassa järjestetään nykyään taidenäyttelyjä ja yksityistilaisuuksia. Gallerian ulkopuolella sijaitsee upea ruusupuutarha.

Muista käydä tutustumassa puiston japanilaistyyliseen Kioto-puutarhaan, jonka Kioton kauppakamari lahjoitti puistolle vuonna 1991. Tässä kauniissa puutarhassa vallitsee japanilainen rauhallisuus, jota kaunis silta, vesielementit ja koikarpit koristavat. Vuonna 2012 Kioto-puutarhan yhteyteen lisättiin Fukushiman muistopuutarha, joka on osoitus Britannian tuesta vuoden 2011 Fukushiman katastrofissa.

Ota eväät mukaan ja vietä piknik puiston nurmella, tai suuntaa puiston pienelle kahvilalle nauttimaan kahvikupillinen leivosten kera. Varaa pöytä lounaaksi tai illalliseksi puiston korkeatasoisessa ravintolassa, joka sijaitsee 1600-luvun aikaisessa tanssisalissa. Holland Parkissa järjestetään kesäisin usein myös ulkoilmaoopperoita ja -teatteriesityksiä, mutta niiden aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen ennen matkaa.

Holland Park sijaitsee Kensingtonin ja Chelsean kaupunginosassa Lontoon länsipuolella. Pääset paikan päälle bussilla tai metrolla jäämällä pois Holland Parkin asemalla. Holland Park tarjoaa urheilualueineen ja kauniine japanilaisine puutarhoineen täydellisen paikan päiväretkelle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 333 majoitusliikettä kohteen Holland Park lähellä
Thistle Kensington Gardens 116 €
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Tara Hotel London Kensington 102 €
  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Safestay London Kensington Holland Park 30 €
   Safestay London Kensington Holland Park

   Safestay London Kensington Holland Park

   Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    88 Studios Kensington 71 €
    88 Studios Kensington

    88 Studios Kensington

    88 Holland Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street ja Cromwell Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     K West Hotel & Spa 118 €
     K West Hotel & Spa

     K West Hotel & Spa

     Richmond Way, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Westfield London ja Kensington High Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Eventim Apollo ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goldhawk Roadin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Kensington 112 €
      Hilton London Kensington

      Hilton London Kensington

      179-199 Holland Park Avenue, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Westfield London ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 5 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema ja Shepherd's Bushin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Kensington Olympia 70 €
       Point A Kensington Olympia

       Point A Kensington Olympia

       42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Cromwell Road ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Natural History Museum ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hyde Park Executive Apartments 70 €
        Hyde Park Executive Apartments

        Hyde Park Executive Apartments

        8-18 Inverness Terrace, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema ja Bayswaterin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.