Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Holland Park

Ihastele japanilaistyylistä puutarhaa, kulje rauhallisen metsän halki tai istahda katselemaan ulkoilmateatteria tai -oopperaa kesäiltana tässä kauniissa julkisessa puistossa.

Holland Park on kaunis puisto upeiden viktoriaanisten talojen keskellä vehreässä Länsi-Lontoossa. Kulje suuren metsän halki, bongaile ruokaa etsiviä oravia sekä vapaana kulkevia riikinkukkoja. Seuraa kriketti- ja tenniskentillä pelattavia pelejä, suuntaa lasten kanssa puiston leikkikentälle tai pistä pitkäksesi pehmeälle nurmelle.

Holland Park on jäänne Holland Housen komeasta kartanosta, joka rakennettiin alueella alun perin 1600-luvulla. Rakennus oli tärkeä sosiaalisen elämän keskus Lontoon aristokraateille ja kirjailijoille 1800-luvulla, ja siellä ovat vierailleet monet kuuluisat nimet, kuten Lord Byron ja Charles Dickens. Kartano tuhoutui korjaamattomaksi toisen maailmansodan pommituksissa, mutta sen raunioita pääsee tutkiskelemaan.

Ihastele upeaa, kivestä ja lasista rakennettua Orangery Gallerya, jossa kartanon Lord ja Lady Holland vastaanottivat ja viihdyttivät vieraitaan järjestämissään iltamissa. Tässä kauniissa tilassa järjestetään nykyään taidenäyttelyjä ja yksityistilaisuuksia. Gallerian ulkopuolella sijaitsee upea ruusupuutarha.

Muista käydä tutustumassa puiston japanilaistyyliseen Kioto-puutarhaan, jonka Kioton kauppakamari lahjoitti puistolle vuonna 1991. Tässä kauniissa puutarhassa vallitsee japanilainen rauhallisuus, jota kaunis silta, vesielementit ja koikarpit koristavat. Vuonna 2012 Kioto-puutarhan yhteyteen lisättiin Fukushiman muistopuutarha, joka on osoitus Britannian tuesta vuoden 2011 Fukushiman katastrofissa.

Ota eväät mukaan ja vietä piknik puiston nurmella, tai suuntaa puiston pienelle kahvilalle nauttimaan kahvikupillinen leivosten kera. Varaa pöytä lounaaksi tai illalliseksi puiston korkeatasoisessa ravintolassa, joka sijaitsee 1600-luvun aikaisessa tanssisalissa. Holland Parkissa järjestetään kesäisin usein myös ulkoilmaoopperoita ja -teatteriesityksiä, mutta niiden aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen ennen matkaa.

Holland Park sijaitsee Kensingtonin ja Chelsean kaupunginosassa Lontoon länsipuolella. Pääset paikan päälle bussilla tai metrolla jäämällä pois Holland Parkin asemalla. Holland Park tarjoaa urheilualueineen ja kauniine japanilaisine puutarhoineen täydellisen paikan päiväretkelle.


Alueen Holland Park opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 372 majoitusliikettä kohteen Holland Park lähellä
Brit Hotels London Court 57 €
Brit Hotels London Court

Brit Hotels London Court

194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Safestay London Kensington Holland Park
  Safestay London Kensington Holland Park

  Safestay London Kensington Holland Park

  Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Queensway ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   88 Studios Kensington 72 €
   88 Studios Kensington

   88 Studios Kensington

   88 Holland Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Shepherd's Bushin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holland Park Mews II by Onefinestay
    Holland Park Mews II by Onefinestay

    Holland Park Mews II by Onefinestay

    41 Holland Park Mews, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street ja Portobello Roadin markkinat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensington Gardens ja Queensway ovat myös 2 kilometrin päässä. Holland Parkin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shepherd's Bushin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ihana 2 Makuuhuoneen Paritalohuoneisto Lähellä Holland Parkia
     Ihana 2 Makuuhuoneen Paritalohuoneisto Lähellä Holland Parkia

     Ihana 2 Makuuhuoneen Paritalohuoneisto Lähellä Holland Parkia

     26 Abbotsbury Close, Lontoo, ENG
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington High Street ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta lomakodista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Holland Parkin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja High Street Kensingtonin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holland Park Classicism
      Holland Park Classicism

      Holland Park Classicism

      Doman - 77 Holland Park, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Portobello Roadin markkinat, Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Queensway ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Holland Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Notting Hill Gaten metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Spacious & Tasteful 4-bed House in Holland Park
       Spacious & Tasteful 4-bed House in Holland Park

       Spacious & Tasteful 4-bed House in Holland Park

       123 Woodsford Square, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington High Street ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä mökistä. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Aubrey Lodge
        Aubrey Lodge

        Aubrey Lodge

        Aubrey Road, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Portobello Roadin markkinat, Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Kensingtonin palatsi ja Queensway ovat myös 2 kilometrin päässä. Holland Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Notting Hill Gaten metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.