Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Holland Park

Ihastele japanilaistyylistä puutarhaa, kulje rauhallisen metsän halki tai istahda katselemaan ulkoilmateatteria tai -oopperaa kesäiltana tässä kauniissa julkisessa puistossa.

Holland Park on kaunis puisto upeiden viktoriaanisten talojen keskellä vehreässä Länsi-Lontoossa. Kulje suuren metsän halki, bongaile ruokaa etsiviä oravia sekä vapaana kulkevia riikinkukkoja. Seuraa kriketti- ja tenniskentillä pelattavia pelejä, suuntaa lasten kanssa puiston leikkikentälle tai pistä pitkäksesi pehmeälle nurmelle.

Holland Park on jäänne Holland Housen komeasta kartanosta, joka rakennettiin alueella alun perin 1600-luvulla. Rakennus oli tärkeä sosiaalisen elämän keskus Lontoon aristokraateille ja kirjailijoille 1800-luvulla, ja siellä ovat vierailleet monet kuuluisat nimet, kuten Lord Byron ja Charles Dickens. Kartano tuhoutui korjaamattomaksi toisen maailmansodan pommituksissa, mutta sen raunioita pääsee tutkiskelemaan.

Ihastele upeaa, kivestä ja lasista rakennettua Orangery Gallerya, jossa kartanon Lord ja Lady Holland vastaanottivat ja viihdyttivät vieraitaan järjestämissään iltamissa. Tässä kauniissa tilassa järjestetään nykyään taidenäyttelyjä ja yksityistilaisuuksia. Gallerian ulkopuolella sijaitsee upea ruusupuutarha.

Muista käydä tutustumassa puiston japanilaistyyliseen Kioto-puutarhaan, jonka Kioton kauppakamari lahjoitti puistolle vuonna 1991. Tässä kauniissa puutarhassa vallitsee japanilainen rauhallisuus, jota kaunis silta, vesielementit ja koikarpit koristavat. Vuonna 2012 Kioto-puutarhan yhteyteen lisättiin Fukushiman muistopuutarha, joka on osoitus Britannian tuesta vuoden 2011 Fukushiman katastrofissa.

Ota eväät mukaan ja vietä piknik puiston nurmella, tai suuntaa puiston pienelle kahvilalle nauttimaan kahvikupillinen leivosten kera. Varaa pöytä lounaaksi tai illalliseksi puiston korkeatasoisessa ravintolassa, joka sijaitsee 1600-luvun aikaisessa tanssisalissa. Holland Parkissa järjestetään kesäisin usein myös ulkoilmaoopperoita ja -teatteriesityksiä, mutta niiden aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen ennen matkaa.

Holland Park sijaitsee Kensingtonin ja Chelsean kaupunginosassa Lontoon länsipuolella. Pääset paikan päälle bussilla tai metrolla jäämällä pois Holland Parkin asemalla. Holland Park tarjoaa urheilualueineen ja kauniine japanilaisine puutarhoineen täydellisen paikan päiväretkelle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 925 majoitusliikettä kohteen Holland Park lähellä
88 Studios Kensington 50 €
88 Studios Kensington

88 Studios Kensington

88 Holland Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street ja Cromwell Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Grand Paddington Court 88 €
  Park Grand Paddington Court

  Park Grand Paddington Court

  27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Copthorne Tara Hotel London Kensington 135 €
   Copthorne Tara Hotel London Kensington

   Copthorne Tara Hotel London Kensington

   Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Safestay London Kensington Holland Park 43 €
    Safestay London Kensington Holland Park

    Safestay London Kensington Holland Park

    Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     K West Hotel & Spa
     K West Hotel & Spa

     K West Hotel & Spa

     Richmond Way, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Westfield London ja Kensington High Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Eventim Apollo ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goldhawk Roadin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Kensington
      Hilton London Kensington

      Hilton London Kensington

      179-199 Holland Park Avenue, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Westfield London ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 5 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema ja Shepherd's Bushin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Residence Inn by Marriott London Kensington
       Residence Inn by Marriott London Kensington

       Residence Inn by Marriott London Kensington

       181-183 Warwick Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Natural History Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton London Olympia 247 €
        Hilton London Olympia

        Hilton London Olympia

        380 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street ja Cromwell Road ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.