Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hae hotelleja kohteesta Skotlanti

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Skotlanti – hotellit

Hilton Garden Inn Glasgow City Centre
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 75 € per yö
4.3/5Excellent! (992 arvostelua)
Hyvä hotelli

"Hyvä sijainti joen rannalla, siisti hotelli ja ystävällinen palvelu. Tarjolla tuhti aamiainen. Ravintolan ruokakin hyvää. Erinomainen sänky. Twinroomissa vaatekaappi hassusti huoneen perällä, muttei haitannut menoa"…"

Arvosteltu 17.9.2015

Hilton Garden Inn Glasgow City Centre
Hampton by Hilton Edinburgh Airport
3.5 out of 5
Almond Avenue, Ingliston, Newbridge, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 82 € per yö
4.4/5Wonderful! (969 arvostelua)

"I really liked the nearness of the hotel to the airport. Go out the front door, cross the street and walk straight to the terminal. Very convenient. The big purple tower at night was very helpful."…"

Arvosteltu 23.3.2020

Hampton by Hilton Edinburgh Airport
Hilton Edinburgh Carlton
4 out of 5
19 North Bridge, Edinburgh, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 68 € per yö
4.3/5Excellent! (1,000 arvostelua)
Loistava hotelli

"Loistava paikka, hyvä henkilökunta, siistiä ja vierailun aikana hyvä siivous, ostimme erikseen aamiaisen, jossa oli muutama vaihtoehto josta jokainen löytää itselleen sopivan, ruoan laatu oli erinomainen."…"

Arvosteltu 18.10.2019

Hilton Edinburgh Carlton
Auchrannie Resort
4 out of 5
Auchrannie Road, Brodick, Isle of Arran, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 142 € per yö
4.5/5Wonderful! (136 arvostelua)
Fantastic Food

"Loved the accommodation but the highlight of my stay was dinner at Brambles Restaurant. Service was excellent and the food was outstanding. Can’t recommend highly enough."…"

Arvosteltu 9.3.2020

Auchrannie Resort
Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile
3.5 out of 5
231 Canongate, Edinburgh, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 63 € per yö
4.5/5Wonderful! (1,011 arvostelua)

"Queit and clean hotel in a convenient location. No complaints, would visit again."…"

Arvosteltu 3.3.2020

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile
Park Inn by Radisson Glasgow City Centre
4.2/5Very Good! (996 arvostelua)

"Erinomainen sijanti, siisti hotelli."…"

Arvosteltu 16.3.2020

Park Inn by Radisson Glasgow City Centre
The Balmoral Hotel
5 out of 5
1 Princes Street, Edinburgh, Skotlanti
Hinta on 310 € per yö
4.7/5Exceptional! (997 arvostelua)

"Hotellin sijainti vanhankaupungin ja uuden kaupungin rajalla on erinomainen. Huoneet ja muut tilat ovat erittäin siistit ja palvelutaso ensiluokkainen. Aamiainen on runsas ja monipuolinen."…"

Arvosteltu 10.12.2018

The Balmoral Hotel
Columba Hotel Inverness by Compass Hospitality
4 out of 5
7 Ness Walk, Inverness, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 77 € per yö
3.7/5Good! (991 arvostelua)
Hyvä sijainti Nessin varrella

"Toinen käyntimme hotellissa vastasi entistä hyvää kokemusta. Mukavasti vanhahtava hotelli, jossa hyvä henkilökunta-"…"

Arvosteltu 4.5.2017

Columba Hotel Inverness by Compass Hospitality
Mode Edinburgh
3.5 out of 5
74 - 77 Queen Street, Edinburgh, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 89 € per yö
4.8/5Exceptional! (527 arvostelua)
Vahva suositus

"Hyvä sijainti, huoneistossa hyvä varustelutaso (keittiötarvikeet), sekä tilat moitteettomassa kunnossa. Suosittelen👍"…"

Arvosteltu 22.2.2020

Mode Edinburgh
YOTEL Edinburgh
4 out of 5
Erskine House, Queen Street, Edinburgh, Skotlanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 61 € per yö
4.4/5Wonderful! (388 arvostelua)

"Corridor light reaches the room from umder the door."…"

Arvosteltu 28.2.2020

YOTEL Edinburgh
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Skotlanti
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Taskuopas: Skotlanti

Hotellit Skotlannissa: Skotlanti sijaitsee Ison-Britannian saaren pohjoisosassa ja muodostaa saaresta kolmasosan. Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kuuluvan alueen pääkaupunki on viehättävä Edinburgh, ja monet hotellit Skotlannissa sijaitsevat siellä. Kaupunkien luksushotellien sekä edullisempien hostellien lisäksi yöpyminen Skotlannissa onnistuu myös esimerkiksi linnassa tai viehättävän maalaiskylän majatalossa. Loma Skotlannissa onnistuukin helposti ainakin majoituspaikan suhteen.

Munroja valloittamaan

Skotlanti on tunnettu patikointipaikka ja suosittu vaeltajien keskuudessa. Suosittuja kohteita ovat munrot, jotka ovat yli 3 000 jalan eli 914,14 metrin korkuisia vuorenhuippuja. Kukkulat on nimetty Sir Hugh Munron mukaan, joka teki ensimmäisenä kattavan listauksen kaikista Skotlannin munroista. Munrot ovat patikoijille haastavia kohteita, mutta monen tavoitteena on silti kiivetä kaikille Skotlannin lähes 300 munrosta. Monet ovatkin jo päässeet tähän tavoitteeseen. Tunnetuin munro on Ben Nevis, joka on koko Britannian korkein vuori.

Autoilemaan ylämaille

Skotlantiin on Suomesta hyvät yhteydet. Lentoja voi etsiä sen pääkaupunkiin Edinburghiin tai Skotlannin suurimpaan kaupunkiin Glasgow’hun. Halpoja lentoja Skotlantiin on saatavana ympäri vuoden. Vilkkain matkailusesonki on kuitenkin kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun. Erityisesti alkusyksystä Edinburghin festivaalien aikaan kaupunki on täynnä ihmisiä ja myös lennot saattavat olla kalliimpia. Skotlantiin on myös hyvät junayhteydet muista Ison-Britannian osista, ja junalla matkustaminen onkin usein nopein ja edullisin tapa kulkea paikasta toiseen alueella. Vuokraa auto Skotlannissa ja voit tutustua siihen paremmin myös suurten kaupunkien ulkopuolella. Automatkalla pääset lähelle hienoja vuoristomaisemia ja ylämaita sekä viehättäviä pikkukyliä. Varaa kuitenkin matkaan riittävästi aikaa, sillä vuoristoinen maasto tuo mukanaan omat haasteensa. Muun Yhdistyneen kuningaskunnan tavoin myös Skotlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Mannermaan lisäksi Skotlanti koostuu useista saariryhmistä. Useimmille suurimmille saarille on hyvät lauttayhteydet, joten myös kauniisiin saariin voi tutustua helposti. Skotlannin ilmasto on viileämpi kuin muualla Britanniassa, mutta Atlantilta tuleva Golfvirta kuitenkin lämmittää aluetta. Lämpimimmät kuukaudet ovat yleensä heinä- ja elokuu.

Skotlannin upeat linnat

Skotlannin esihistoria ulottuu yli 10 000 vuoden päähän. Alueella voi tutustua suureen määrään arkeologisia löytöjä. Skotlannissa voi vierailla esimerkiksi Skara Braen myöhäiskivikautisessa kylässä sekä käydä katsomassa Stonehengen kaltaisia kivirakennelmia. Alueella asui pitkään erillisiä heimoja, jotka kuitenkin yhdistyivät yhdeksi kuningaskunnaksi jo 800-luvulla. Skotlannin ajoittain myrskyisään ja valtakamppailujen täyttämään historiaan voi tutustua esimerkiksi Edinburghin, Glasgow’n ja Aberdeenin museoissa sekä vierailemalla monissa skottilaisissa linnoissa ja linnoituksissa. Yksi tunnetuimmista linnoista sijaitsee Edinburghissa, kaupungin korkeimmalla kohdalla. Erinomaisessa kunnossa oleva linna on ollut yhtäjaksoisessa käytössä jo tuhannen vuoden ajan. Skotlannissa on linnoja runsain määrin myös suurimpien kaupunkien ulkopuolella, kuten saarilla. Monet linnat ovat myös muuntautuneet majoituspaikoiksi, jotka tarjoavat hienon miljöön yöpymiselle.

Linnojen ja luonnon lisäksi Skotlanti tunnetaan viskistään. Jos aihe kiinnostaa, voit Skotlannin vierailusi aikana käydä yhdessä Skotlannin viskitislaamoista, joissa järjestetään myös opastettuja kierroksia. Viskit ovat luonnollisesti myös suosittuja tuliaisia. Toinen matkailijoiden suosima tuliainen on skottilaisten miesten käyttämä kiltti, tosin aidot kiltit voivat maksaa monta sataa puntaa. Skotlannin ruokakulttuuri on viime vuosina muuttunut paljon, ja varsinkin suurissa kaupungeissa on lukuisia etnisiä ravintoloita. Skotlannin perinneruokaa haggista saa silti edelleen monista paikoista. Vaikka lampaan mahalaukussa kypsennetty ruoka ei ehkä kuulosta kovin herkulliselta, haggista kannattaa ehdottomasti maistaa Skotlannin vierailun aikana. Yleisesti ottaen skotlantilaisessa keittiössä käytetään paljon lihaa ja rasvaa, mutta toisaalta saatavilla on myös huippuluokan kala- ja äyriäisruokia. Väitetäänpä myös, että Skotlannissa tarjottava fish and chips päihittää englantilaisen vastineensa mennen tullen juuri kalan erinomaisen laadun vuoksi. Sanomalehteen käärityn annoksen nauttiminen meren rannalla voikin olla unohtumaton kokemus.

Hotellivaraus Skotlannissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Skotlannissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Skotlannissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Skotlannissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Skotlannissa haluaminasi päivinä.