Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

KeskustaRiika

Ota seuraavaksi lomakohteeksesi romanttinen Keskusta ja koe sen kirkot, ruokakulttuuri, historialliset kohteet sekä monet muut nähtävyydet!

Tämän romanttisen kirkoistaan ja katedraalistaan tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Latvian taidemuseo ja Vapauden muistomerkki.

Huippuhotellit kohteessa Keskusta

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Tallink Hotel Riga
Tallink Hotel Riga
4 out of 5
Elizabetes 24, Riika
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 53 € per yö

Riian keskustori, Latvian kansallisooppera ja Vapauden muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden ...

4.3/5Excellent! (994 arvostelua)

"Kaikki oli OK ! Siisteys oli OK ! Aamiainen oli OK !"…"

Arvosteltu 8.3.2020

Tallink Hotel Riga
Hotel Valdemars
Hotel Valdemars
3 out of 5
K. Valdemara iela 23, Riika

Latvian taidemuseo ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Esplanāden puisto ja Kristuksen syntymän katedraali ovat myös 10 minuutin ...

4.3/5Excellent! (263 arvostelua)

"Mahtava hotelli. Todella hyvä palvelu. Ravintola ja muut tilat todella hyvällä maulla sisustettu. Aamiainen, päiväkahvi leivonnaisineen ja iltaruokabuffet sisältyy hintaan. Täyskymppi!!!"…"

Arvosteltu 4.2.2020

Hotel Valdemars
Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
4 out of 5
40A Krisjana Barona Street, Riika
Hinta on 64 € per yö

Palladium ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Berg's Bazaar ja Kristuksen syntymän ...

4.7/5Exceptional! (130 arvostelua)
Ei toista kertaa ikävä kyllä

"Aika vaatimaton aamupala ravintolassa.Yleensä Radisson ketjussa on tosi monipuolinen mutta ei tässä.Ei huonepalvelua.Pieniä puutteita varustuksessa esim. Ei kylpytakkeja...Vuode vähän turhan kova ja tosi korkeat tyynyt.Ei niskoille hyvä nukkua Studio hintaan nöhden liian vaatimaton Siitä iso plussa ..."…"

Arvosteltu 4.10.2019

Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
Monika Centrum Hotels
Monika Centrum Hotels
4 out of 5
21 Elizabetes Street, Riika
Hinta on 48 € per yö

Alberta iela -katu ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallisteatteri ja Latvian taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan ...

4.4/5Excellent! (656 arvostelua)

"We really loved to stay here. We spend 3 nights in Monica Hotel. Breakfast was awesome (waffels!!!), room was big, beauty and clean. One hour sauna use included in hotel price, it was very nice. Nothing bad to say!"…"

Arvosteltu 18.12.2019

Monika Centrum Hotels
Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga
Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga
4.5 out of 5
55 Elizabetes Street, Riika
Hinta on 67 € per yö

Kristuksen syntymän katedraali ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Esplanāden puisto ja Latvian taidemuseo ovat ...

4.3/5Excellent! (994 arvostelua)

"Hankala kulku kylpyläosastolle, läpi luentosalin taukotilan."…"

Arvosteltu 8.11.2019

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga
AC Hotel by Marriott Riga
AC Hotel by Marriott Riga
4 out of 5
33 Dzirnavu iela, Riika
Hinta on 59 € per yö

Skonto-stadion on 0,4 kilometrin ja Riian keskustori on 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Latvian taidemuseo ja Esplanāden puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan ...

4.5/5Wonderful! (48 arvostelua)

"Tilat olivat todella hyvässä kunnossa ja asiakaspalvelija osasi hyvin englantia ja oli todella mukava. Pieni miinus käytävältä kuuluvasta metelistä."…"

Arvosteltu 19.8.2019

AC Hotel by Marriott Riga

Suositut vierailukohteet – Keskusta

Vapauden muistomerkki
Kuva majoitusliikkeestä Vapauden muistomerkki

Vapauden muistomerkki

4/5(297 arvostelua)

Riian vanhan kaupungin läheisyydessä sijaitseva suuri, historiallinen monumentti on äärimmäisen tärkeä kansallinen symboli, jonka juurella järjestetään monia virallisia seremonioita.

Latvian taidemuseo
Kuva majoitusliikkeestä Latvian taidemuseo

Latvian taidemuseo

4/5(31 arvostelua)

Kuuluisan taideinstituution laajat maalaus-, keramiikka- ja veistoskokoelmat tarjoavat mahdollisuuden tutustua Latvian monipuoliseen taideperintöön.

Kristuksen syntymän katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Kristuksen syntymän katedraali

Kristuksen syntymän katedraali

4/5(33 arvostelua)

Vieraile suuressa kirkossa, joka aikoinaan toimi planetaariona ja nykyään tunnetaan arkkitehtuuristaan ja runsaasta ikonikokoelmastaan.

Alberta iela -katu
Kuva majoitusliikkeestä Alberta iela -katu

Alberta iela -katu

Ota selvää kohteen Riika paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Alberta iela -katu. Käy tutustumassa tämän romanttisesta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Vansun silta
Kuva majoitusliikkeestä Vansun silta

Vansun silta

Ota selvää kohteen Riika paikallisesta historiasta, kun piipahdat kohteessa Vansun silta. Vieraile tämän kulttuuristaan tunnetun alueen kaupoissa ja vaikuttavassa katedraalissa.

Linnakukkula
Kuva majoitusliikkeestä Linnakukkula

Linnakukkula

Tutki luontoa kohteessa Riika sijaitsevalla ihastuttavalla viheralueella Linnakukkula. Vieraile tämän kulttuuristaan tunnetun alueen vaikuttavassa katedraalissa ja kaupoissa.

Muut kaupunginosat kohteessa Riika

Vanhakaupunki featuring katunäkymät ja vanha arkkitehtuuri

Vanhakaupunki

4.5/5Wonderful!(516 aluearvostelua)

Vanhakaupunki tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja voit myös vierailla muissa alueen kohteissa, joihin kuuluu Riian keskustori ja Suuri kiltatalo.

Vanhakaupunki
Riian keskustori joka esittää ostokset ja sisäkuvat

Maskavas Forštate

Historiallisista kohteista, baareista ja ostosmahdollisuuksista tunnettu Maskavas Forštate tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Riian keskustori ja Latvian tiedeakatemia.

Maskavas Forštate
Riika johon kuuluu vanha arkkitehtuuri

Vidzemen lähiö

3/5(3 aluearvostelua)

Vidzemen lähiö tunnetaan ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Riga-areena ja Olympialaisurheilukeskus.

Vidzemen lähiö
Zemgalen lähiö, Riika, Latvia
Dace Kundrāte troverissa

Zemgalen lähiö

3.5/5Good!(13 aluearvostelua)

Zemgalen lähiö tunnetaan historiallisista kohteista ja joenrantanäkymistä. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu SPICE ja Latvian rautatiehistorian museo.

Zemgalen lähiö
Riian keskustori joka esittää ostokset ja sisäkuvat

Latgalen lähiö

2.5/5(7 aluearvostelua)

Latgalen lähiö tunnetaan erityisesti kirkoista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten Riian keskustori ja Latvian tiedeakatemia.

Latgalen lähiö
Ziemeļu rajons, Riika, Latvia
Dace Kundrāte troverissa

Ziemeļu rajons

3.5/5Good!(2 aluearvostelua)

Ziemeļu rajons tunnetaan puistoista ja ranta-alueesta. Riian eläintarha tai Mezapark (puisto) ovat myös vierailun arvoisia.

Ziemeļu rajons