Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Matkat – Beverly Hillsin Rodeo Drive

Tällä pienellä, mutta kuitenkin huipputyylikkäällä alueella yhdistyvät toisiinsa maine, rikkaudet ja muoti. Tämä onkin maailman parhaita ostosalueita.

Luksusshoppailun ja huippumuodin keskus Rodeo Drive on Beverly Hillsin sydämessä, ja se onkin monille suurin syy vierailla Beverly Hillsissä.

Lukuisilla huippusuunnittelijoilla on täällä omat liikkeensä. Tällaisia ovat esimerkiksi Gucci, Giorgio Armani, Prada, Chanel ja Christian Dior, ja lisäksi alueella on jonkin verran pienempiä muotiliikkeitä. Aurinkoiset, palmujen koristamat jalkakäytävät ovat tulvillaan varakkaita shoppailijoita, jotka täyttävät kassinsa merkkituotteilla. Heidän vanavedessään vaeltaa laumoittain turisteja.

Vaikket aikoisikaan täyttää täällä ostoskassejasi, tarjolla on valtavasti ylellistä silmänruokaa, mikä tekee paikasta vierailun arvoisen. Liikkeissä on totuttu näyteikkunaostoksilla oleviin matkailijoihin, joten voit myös astua sisään huoletta. Jotkin liikkeistä ovat kuitenkin avoinna vain tilauksesta.

Tämä korkeatasoinen ostosalue ulottuu vain Wilshiren ja Santa Monican bulevardien väliselle parin korttelin alueelle, joten se on huomattavasti kansainvälistä mainettaan pienempi. Rodeo Driven ja Wilshire Boulevardin kulmasta löytyy ulkoilmakahviloiden ja joidenkin tunnettujen liikkeiden reunustama, mukulakivin päällystetty Two Rodeo. Se on tyyliltään romantisoitu versio vanhoista eurooppalaisista bulevardeista.

Jos haluat bongata kuuluisuuksia, täällä sinua saattaa onnistaa. Rodeo Drive vetää huippunäyttelijöitä puoleensa magneetin tavoin. Suurimmalla todennäköisyydellä voit törmätä julkkiksiin Beverly Hills Wilshire Hotelin sisällä, sillä lempinimensä mukaisesti se on ”tähtien hotelli”.

Kun olet nähnyt maailmankuulujen tähtien ostos- ja rentoutumisalueen, haluat ehkä selvittää, missä he asuvat. Beverly Hills Trolley Tour lähtee liikkeelle Rodeo Driven ja Payton Wayn kulmasta. Se on 40 minuuttia kestävä avoraitiovaunukierros, joka johdattaa matkailijat joillekin alueen kalleimmista asuinalueista.


Alueen Rodeo Drive opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 685 majoitusliikettä kohteen Rodeo Drive lähellä
Luxe Rodeo Drive Hotel 301 €
Luxe Rodeo Drive Hotel

Luxe Rodeo Drive Hotel

360 N Rodeo Dr, Beverly Hills, CA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Museum of Tolerance (museo), Rodeo Drive ja Century City sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Melrose Avenue ja Wilshire Boulevard ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Beverly Wilshire - Beverly Hills, A Four Seasons Hotel 503 €
  Beverly Wilshire - Beverly Hills, A Four Seasons Hotel

  Beverly Wilshire - Beverly Hills, A Four Seasons Hotel

  9500 Wilshire Blvd, Beverly Hills, CA
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museum of Tolerance (museo), Rodeo Drive ja Wilshire Boulevard sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Melrose Avenue ja Century City ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Montage Beverly Hills 665 €
   Montage Beverly Hills

   Montage Beverly Hills

   225 North Canon Drive, Beverly Hills, CA
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Museum of Tolerance (museo), Rodeo Drive ja Melrose Avenue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Sunset Strip ja Wilshire Boulevard ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hotel Del Flores 84 €
    Hotel Del Flores

    Hotel Del Flores

    409 North Crescent Drive, Beverly Hills, CA
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rodeo Drive, Melrose Avenue ja Sunset Strip sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Wilshire Boulevard ja Century City ovat myös 2 kilometrin päässä.

     The Crescent - Beverly Hills 232 €
     The Crescent - Beverly Hills

     The Crescent - Beverly Hills

     403 N Crescent Dr, Beverly Hills, CA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rodeo Drive, Melrose Avenue ja Sunset Strip sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Wilshire Boulevard ja Century City ovat myös 2 kilometrin päässä.

      SIXTY Beverly Hills 208 €
      SIXTY Beverly Hills

      SIXTY Beverly Hills

      9360 Wilshire Boulevard, Beverly Hills, CA
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Rodeo Drive ja Wilshire Boulevard sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Melrose Avenue ja Century City ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Villa Vicarage
       Villa Vicarage

       Villa Vicarage

       Wilshire Boulevard, Beverly Hills, CA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rodeo Drive ja Century City sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Melrose Avenue ja Wilshire Boulevard ovat myös 3 kilometrin päässä.

        SIRTAJ - Beverly Hills 185 €
        SIRTAJ - Beverly Hills

        SIRTAJ - Beverly Hills

        120 S. Reeves Dr., Beverly Hills, CA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museum of Tolerance (museo), Rodeo Drive ja Wilshire Boulevard sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Melrose Avenue ja Century City ovat myös 3 kilometrin päässä.