Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Coca-Cola London Eye

Tänä iltana 19.8. - 20.8.
Tänä viikonloppuna 23.8. - 25.8.
Ensi viikonloppuna 30.8. - 1.9.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Coca-Cola London Eye

Näytä kaikki 11 838 majoitusliikettä kohteessa Coca-Cola London Eye

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Park Plaza County Hall London
Park Plaza County Hall London
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (5233 arvostelua)
157 € per yö 2 hengelle

Hotelli oli siisti ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Sijainti oli loistava👍👍👍👍

Arvosteltu 16.3.2019
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (12030 arvostelua)
174 € per yö 2 hengelle

Erittäin hyvä palvelu. Huoneet olivat tilavat. Tykkäsin.

Arvosteltu 20.4.2019
The Grand at Trafalgar Square
The Grand at Trafalgar Square
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (2076 arvostelua)
151 € per yö 2 hengelle

We checked into the hotel and with higher expectations when seeing the room pictures. We received a room which was very old and windows towards the street. The room was very noisy and since it was January the room was also drafty and cold. After I filed the check in review the front desk called and ...

Arvosteltu 1.2.2019
Park Plaza London Waterloo
Park Plaza London Waterloo
4.0 kautta 5.00.6 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (2943 arvostelua)
139 € per yö 2 hengelle

Pidin erityisesti tilavasta aulasta, mainiosta aamiaisesta, sijainnista heti metron lähellä, koska lasten kanssa liikkuessa on hyvä että TILAA on ja paikkoihin pääsee kätevästi. Lapset tykkäsivät uimismahdollisuudesta.

Arvosteltu 6.5.2019
Marlin Waterloo
Marlin Waterloo
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1555 arvostelua)
136 € per yö 2 hengelle

Amazing hotel, anything you might ever have wanted for a hotel. Spacious room/cooking area/bathroom. Spotless clean. Big TV-screen. Comfortable bed. Good cooking facilities and new kitchenware. Quiet. Conveniently located next to a tube station and a supermarket. Many lifts so no need to wait. The ...

Arvosteltu 29.1.2019
Hampton by Hilton London Waterloo
Hampton by Hilton London Waterloo
3.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,5/5 (4518 arvostelua)
129 € per yö 2 hengelle

Hyvä lokaatio lähellä Waterloon asemaa ja metroa. Siisti huone, rauhallinen hotelli. Standardi aamiainen. Hotellin ravintolan illallinen erinomainen.

Arvosteltu 7.5.2019
The Strand Palace Hotel
The Strand Palace Hotel
4.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,0/5 (11210 arvostelua)
164 € per yö 2 hengelle

Loistava sijainti, hyvä aamiainen, huoneet/kylpyhuone olisivat voineet olla jonkin verran tilavammat

Arvosteltu 12.8.2019
Assembly Hotel London
Assembly Hotel London
3.5 kautta 5.00.9 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1147 arvostelua)
122 € per yö 2 hengelle

Great location. Room was really good. Friendly staff.

Arvosteltu 18.4.2019
Sea Containers London
Sea Containers London
5.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Coca-Cola London Eye
Ilmainen peruutusoikeus
4,6/5 (2307 arvostelua)
198 € per yö 2 hengelle

Pidin isosta huoneesta ja hyvästä sängystä.Hyvä sijainti

Arvosteltu 25.5.2019
Kartta

Hotellit London Eyen lähellä:Komea 135 metriä korkea maailmanpyörä London Eye on koristanut Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunkia vuodesta 1999 lähtien, ja se on edelleen suosittu vierailukohde. Se sijaitsee Thamesin rannalla muiden tärkeiden nähtävyyksien ja lukuisten hotellien ympäröimänä. Varaa hotelli London Eyen lähellä ja nauti helposta loma- tai työmatkasta Lontoossa – tai millä asialla suurkaupungissa nyt ikinä oletkaan.

Nähtävyydet kävelyetäisyydellä, kun varaat hotellin London Eyen lähellä

Yöpyminen London Eyen lähellä on käytännöllinen vaihtoehto myös lapsiperheille. Suurin osa alueen hotelleista on tasokkaita neljän tähden hotelleja, ja lasten kanssa keskeinen sijainti on hyödyllinen, sillä Lontoon pitkät etäisyydet voivat uuvuttaa pienet matkailijat, vaikka ne kuljettaisiin jännittävällä metrolla. Alue on sijaintiinsa nähden myös yllättävän rauhallinen, sillä yöelämä ei ole täällä kovinkaan vilkasta Lontoon ydinkeskustaan tai muihin nuorison suosimiin alueisiin nähden. London Eye -maailmanpyörän lisäksi lapset voi viedä vaikkapa viereiseen London Dungeonin kauhutaloon tai Sea Lifen eksoottisia mereneläviä ihailemaan.

Hotellihuone London Eyen lähellä on erinomainen tukikohta Lontoon nähtävyyksien katseluun. Maailmanpyörä sijaitsee aivan Westminsterin sillan naapurissa, ja joen toiselta puolelta löytyvät heti Westminsterin palatsi eli Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttitalo sekä sen kuuluisa kellotorni Big Ben. Tästä matka jatkuu helposti esimerkiksi Buckinghamin palatsille ja Trafalgar Squarelle.

Varaa edullinen hotellihuone London Eyen lähellä viikonlopuksi

London Eye ympäristöineen tarjoaa hotellimajoitusta joka makuun, joskin suuremmat ja kattavilla mukavuuksilla varustetut ketjuhotellit ovat täällä yleisempiä kuin muut hotellityypit. Ketjujättiläisten sekaan mahtuu kuitenkin myös monia hyviä budjettivaihtoehtoja. Alueen hinnoittelu on sekin kiintoisaa matkailijoita ajatellen: koska hotellit ovat suosittuja virka- ja liikemiesten keskuudessa, ovat monet niistä itse asiassa edullisempia viikonloppuisin kuin arkipäivinä.

Alue ei ole shoppailijan paratiisi, mutta nähtävyyksien katseluun se sopii paremmin kuin hyvin. Laadukkaat hotellit ovat nekin hyvä syy varata viikonloppumatka London Eyen lähelle. Toisaalta myös budjettimatkailijoiden kannattaa harkita tätä aluetta vakavasti, sillä edullisempien hotellien taso on täällä melko korkea keskeisestä sijainnista tinkimättä.

Hotelliin on helppo saapua, kun varaat hotellin lähellä London Eyeta

London Eyen hotellit sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Waterloon asema on aivan kulman takana: tältä valtavan suurelta asemalta voi hypätä niin pitkän matkan junien kyytiin kuin metroonkin. Aseman neljä metrolinjaa Bakerloo, Northern, Jubilee ja Waterloo & City kuljettavat sinut helposti ja nopeasti monille kiinnostaville alueille, kuten Westminsteriin, Lontoon bisnesalueelle Cityyn, nuorison suosimaan Camden Towniin ja aivan Lontoon sydämessä sijaitsevalle Oxford Circukselle. Monet kohteet ovat saavutettavissa myös jalan, ja autonvuokraus London Eyen lähellä on sekin hyvä idea, varsinkin, jos haluat suunnata päiväksi tai pariksi Lontoon ulkopuolelle tutustumaan aivan erilaiseen Englantiin. Alueelta kulkee tämän lisäksi useita busseja, joita on ainakin lasten kanssa tietenkin päästävä kokeilemaan – ovathan ne Lontoossa pääosin kaksikerroksisia. Ja mitä maisemien katseluun tulee, yksi kulkupeli on täällä ylitse muiden: itse London Eye, josta näet Lontoon koko komeudessaan.

Miltä siis kuulostaisi viikonloppu hotellissa London Eye lähellä? Turvallinen alue, laadukkaat hotellit, kauniit jokimaisemat, keskeinen sijainti ja nähtävyyksien tulva ovat joitakin tämän alueen valttikorteista. Kun pakkaan lisätään vielä houkuttelevat hinnat ja hyvä hintalaatusuhde, ei tätä aluetta kannatta missään nimessä tyrmätä Lontoon hotellia valittaessa. Hotellivaraus London Eyen läheltä kannattaa kuitenkin hoitaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä huoneita havittelevat monet muutkin loma- ja työmatkalaiset.