COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Paimio 2021

Suunnittele kohteen Paimio lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Paimio. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Paimio

Alanteen matkailutila
Alanteen matkailutila
2.5 out of 5
47 Kauppilantie, Paimio
Hae hinnat
3.7/5Good! (9 arvostelua)

"Viisihenkinen perhe majoittui oikein mukavasti erittäin tilavassa huoneessa Alanteen matkailutilalla. Olimme tyytyväisiä :)"…"

Arvosteltu 22.7.2019

Alanteen matkailutila
Hotel Kakola
Hotel Kakola
3.5 out of 5
Kakolankatu 14, Turku
Hinta on 98 € per yö ajalle 2. toukok. viiva 3. toukok.
4.5/5Wonderful! (40 arvostelua)
Yötä vankilassa

"Olimme yhden yön Kakolassa minireissulla. Hotelli oli hieno ja historia mielenkiintoinen. Olisi ollut hienoa jos yksi selli olisi jätetty jonkun aikakauden vankila tilaan. Olimme yötä parihuoneessa joten teema ei ollut niin voimakkaasti läsnä kuin kerrossänkyhuoneessa olisi ollut, mutta hyvällä tavalla ..."…"

Arvosteltu 3.1.2021

Hotel Kakola
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
4 out of 5
Linnankatu 32, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 122 € per yö ajalle 16. huhtik. viiva 17. huhtik.
4.4/5Excellent! (987 arvostelua)
Luksusta arkeen

"Huone siisti,mukava. Mielestäni erittäin tyylikäs moderni hotelli. Sijanti loistava ja joen rannalla. Meidän huoneen näkymä joelle, mikä oli paras valinta. Respan palvelu ystävällinen."…"

Arvosteltu 2.1.2021

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.