Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Meksikossa ja Keski-Amerikassa – muinaisia kulttuureja ja kaunista luontoa

Meksikon- ja Keski-Amerikan-matkoilla voit nauttia lämmöstä kaikissa muodoissa niin sään, mausteisen ruoan, trooppisten rantojen kuin ystävällisten asukkaidenkin osalta. Näet myös muinaisista kansakunnista muistuttavia raunioita.

Matkusta Meksikoon ja Keski-Amerikan maihin nauttimaan upeista rannoista ja paljosta muusta. Tarjolla on historiaa, kulttuuria, muinaisia raunioita ja herkullista ruokaa. 

Meksikon rannat ovat syystäkin kuuluisia. Katsele Meksikon-matkalla kalliohyppyjä Länsi-Meksikossa Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa Acapulcossa, majoitu omalla uima-altaalla varustettuun bungalowiin Puerto Vallartassa ja ihaile mereneläviä Cabo San Lucasissa. Itäisellä Jukatanin niemimaalla Meksikonlahden rannalla sijaitsevassa Cozumelissa ja Cancúnissa on ihastuttavia hiekkarantoja, joilta voit lähteä riuttasukellusretkelle ja joiden lähellä on Maya-raunioita.

Suuntaa etelämmäksi Mexico Cityyn, jossa voit nauttia vaikuttavasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Käy katsomassa meksikolaista kansantanssia ja tutustu moniin eri museoihin, jotka vaihtelevat antropologisista museoista taiteellisempiin museoihin ja joiden joukossa on myös kuuluisa Frida Kahlon museo. Syö Meksikon-lomalla tulisia aterioita ruokakierroksella ja osta käsintehtyjä hopeakoruja. Kiipeä 2 000 vuotta vanhoihin pyramideihin Teotihuacánissa.

Jatka Meksikosta kohti etelää Guatemalaan. Eri puolilla Guatemalaa on kohteita, joissa voit herätä katselemaan auringonnousua Maya-temppeleiden ja -pyramidien ylle. Tutustu lukuisiin eri puolilla maata kohoaviin tulivuoriin ja ui sinivihreissä kalkkikivialtaissa syrjäisessä Semuc Champeyssa.

Snorklaa, opettele sukeltamaan tai hio sukellustaitojasi Roatánin ja Útilan sukellusmatkalla Hondurasin rannikon edustalla.

Costa Rica on melko pieni maa, mutta siellä 20 kansallispuistoa. Osallistu Costa Rican ‑matkalla luontomatkailukierrokselle, jolla pääset ihailemaan eläimiä ja kasveja. Katsele pesiviä merikilpikonnia, kalasta tarponeja ja käy sademetsässä.

Nicaragua on kapea maa, jossa on rantoja sekä itä- että länsirannikolla. Sisämaassa voit tutustua tulivuoriin, järvien pikkusaariin ja espanjalaisiin katedraaleihin. Granadassa voit meloa Nicaraguajärvellä ja käydä Mombacho-tulivuorella.

Panamassa voit puolestaan perehtyä 77 kilometriä pitkän Panaman kanavan pitkään ja vaikeaan rakennushankkeeseen. Katsele 100 vuotta vanhan kanavan sulkujen kautta kulkevia valtavia laivoja, jotka hyödyntävät mahdollisuuden oikaista Atlantin valtamereltä Tyynellemerelle.

Meksikon ja Keski-Amerikan ‑lomalla voit nauttia erilaisesta ruoasta eri maissa. Maistele tuoreita mereneläviä, täytettyjä empanadoita, pippurisia kastikkeita ja kondensoidusta maidosta valmistettuja jälkiruokia.

Jos viivyt pidempään jossakin Keski-Amerikan maassa, sinun kannattaa osallistua matkasi aluksi espanjan kielikylpyohjelmaan. Alueen ensisijainen kieli on espanja, joten sen avulla voit jutella ystävällisten paikallisten asukkaiden kanssa maasta toiseen kulkiessasi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 385 hotellia kohteessa Meksiko ja Väli-Amerikka
108 €
Gran Hotel Ciudad De Mexico

Gran Hotel Ciudad De Mexico

Av. 16 de Septiembre #82, Mexico City
4,7
/ 5 (1 521 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kaupungintalo, Plaza de la Constitucion ja Zocalo-aukio sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Kansallispalatsi ja Catedral Metropolitana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

70 €
Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

Avenida Central, Calle 7, San Jose
4,2
/ 5 (1 023 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza de la Cultura, Kansallisteatteri ja Kultamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Parque Espana ja Museo de Arte y Diseño Contemporáneo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

38 €
Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

Ave Corona 243 Centro, Guadalajara
4,6
/ 5 (2 230 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza de Armas ja Catedral Metropolitana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotelli. Hospicio Cabanas ja University of Guadalajara Assembly Hall ovat myös 2 kilometrin päässä.

300 €
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Blvd. Kukulcan km. 9.5, Cancun
4,6
/ 5 (3 352 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Gaviota Azulin ranta on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskus. Forum Beach ja Caracolin ranta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

188 €
Krystal Grand Punta Cancun

Krystal Grand Punta Cancun

Boulevard Kukulkan Km 8.5, Cancun
4,0
/ 5 (3 687 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gaviota Azulin ranta on 0 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskus. Forum Beach ja Delphinus Dreams ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

78 €
Galeria Plaza Reforma

Galeria Plaza Reforma

Hamburgo 195 Col Juarez, Mexico City
4,2
/ 5 (2 050 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Itsenäisyyden enkeli ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Cuauhtemocin patsas ja Biblioteca Benjamin Franklin ovat myös 2 kilometrin päässä.

48 €
Hotel Fontan Reforma Mexico

Hotel Fontan Reforma Mexico

Paseo De La Reforma 24, Mexico City
3,6
/ 5 (1 741 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Alameda Central ja Palacio de Bellas Artes sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Torre Latinoamericana ja Kristoffer Kolumbuksen patsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Riu Cancun All Inclusive

Riu Cancun All Inclusive

Blvd. Kukulcan, Km 9, Manzana 50, Lote 5, Cancun
4,2
/ 5 (2 310 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza Caracol -ostoskeskus on 0,3 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,6 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskus. Caracolin ranta ja Cancúnin kokouskeskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.