Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Meksikossa ja Keski-Amerikassa – muinaisia kulttuureja ja kaunista luontoa

Meksikon- ja Keski-Amerikan-matkoilla voit nauttia lämmöstä kaikissa muodoissa niin sään, mausteisen ruoan, trooppisten rantojen kuin ystävällisten asukkaidenkin osalta. Näet myös muinaisista kansakunnista muistuttavia raunioita.

Matkusta Meksikoon ja Keski-Amerikan maihin nauttimaan upeista rannoista ja paljosta muusta. Tarjolla on historiaa, kulttuuria, muinaisia raunioita ja herkullista ruokaa. 

Meksikon rannat ovat syystäkin kuuluisia. Katsele Meksikon-matkalla kalliohyppyjä Länsi-Meksikossa Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa Acapulcossa, majoitu omalla uima-altaalla varustettuun bungalowiin Puerto Vallartassa ja ihaile mereneläviä Cabo San Lucasissa. Itäisellä Jukatanin niemimaalla Meksikonlahden rannalla sijaitsevassa Cozumelissa ja Cancúnissa on ihastuttavia hiekkarantoja, joilta voit lähteä riuttasukellusretkelle ja joiden lähellä on Maya-raunioita.

Suuntaa etelämmäksi Mexico Cityyn, jossa voit nauttia vaikuttavasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Käy katsomassa meksikolaista kansantanssia ja tutustu moniin eri museoihin, jotka vaihtelevat antropologisista museoista taiteellisempiin museoihin ja joiden joukossa on myös kuuluisa Frida Kahlon museo. Syö Meksikon-lomalla tulisia aterioita ruokakierroksella ja osta käsintehtyjä hopeakoruja. Kiipeä 2 000 vuotta vanhoihin pyramideihin Teotihuacánissa.

Jatka Meksikosta kohti etelää Guatemalaan. Eri puolilla Guatemalaa on kohteita, joissa voit herätä katselemaan auringonnousua Maya-temppeleiden ja -pyramidien ylle. Tutustu lukuisiin eri puolilla maata kohoaviin tulivuoriin ja ui sinivihreissä kalkkikivialtaissa syrjäisessä Semuc Champeyssa.

Snorklaa, opettele sukeltamaan tai hio sukellustaitojasi Roatánin ja Útilan sukellusmatkalla Hondurasin rannikon edustalla.

Costa Rica on melko pieni maa, mutta siellä 20 kansallispuistoa. Osallistu Costa Rican ‑matkalla luontomatkailukierrokselle, jolla pääset ihailemaan eläimiä ja kasveja. Katsele pesiviä merikilpikonnia, kalasta tarponeja ja käy sademetsässä.

Nicaragua on kapea maa, jossa on rantoja sekä itä- että länsirannikolla. Sisämaassa voit tutustua tulivuoriin, järvien pikkusaariin ja espanjalaisiin katedraaleihin. Granadassa voit meloa Nicaraguajärvellä ja käydä Mombacho-tulivuorella.

Panamassa voit puolestaan perehtyä 77 kilometriä pitkän Panaman kanavan pitkään ja vaikeaan rakennushankkeeseen. Katsele 100 vuotta vanhan kanavan sulkujen kautta kulkevia valtavia laivoja, jotka hyödyntävät mahdollisuuden oikaista Atlantin valtamereltä Tyynellemerelle.

Meksikon ja Keski-Amerikan ‑lomalla voit nauttia erilaisesta ruoasta eri maissa. Maistele tuoreita mereneläviä, täytettyjä empanadoita, pippurisia kastikkeita ja kondensoidusta maidosta valmistettuja jälkiruokia.

Jos viivyt pidempään jossakin Keski-Amerikan maassa, sinun kannattaa osallistua matkasi aluksi espanjan kielikylpyohjelmaan. Alueen ensisijainen kieli on espanja, joten sen avulla voit jutella ystävällisten paikallisten asukkaiden kanssa maasta toiseen kulkiessasi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Meksiko ja Väli-Amerikka
178 €
Barceló Puerto Vallarta - All Inclusive

Barceló Puerto Vallarta - All Inclusive

Km 11.5 Zona Hotelera Sur, Puerto Vallarta
4,1
/ 5 (1 751 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Playa Mismaloya ja Vallartan eläinpuisto ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. El Eden ja Los Arcos ovat myös 2 kilometrin päässä.

45 €
Hotel Del Principado

Hotel Del Principado

Londres 42 Col. Juarez Zona Rosa, Mexico City
3,9
/ 5 (909 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Biblioteca Benjamin Franklin ja Cuauhtemocin patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Itsenäisyyden enkeli ja Teatro Diego Rivera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

101 €
The Westin Resort & Spa Puerto Vallarta

The Westin Resort & Spa Puerto Vallarta

Paseo De La Marina Sur 205, Puerto Vallarta
4,3
/ 5 (1 771 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

El Faron majakka ja Bay of Banderas ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Marina Vallarta ja Marina Golf Club ovat myös 2 kilometrin päässä.

101 €
Krystal Cancun

Krystal Cancun

Paseo Kukulcan km 9, lotes 9 y 9A, Cancun
3,5
/ 5 (2 125 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gaviota Azulin ranta on 0,3 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Forum Beach ja Delphinus Dreams ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

323 €
Omni Cancun Hotel and Villas All Inclusive

Omni Cancun Hotel and Villas All Inclusive

Blvd. Kukulkan, L-48 KM. 16.5 M.53, Cancun
4,2
/ 5 (3 100 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Aquaworldin vesipuisto ja El Reyn rauniot sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta.

63 €
Radisson San Jose-Costa Rica

Radisson San Jose-Costa Rica

Calle Central y Tercera Av. 15, San Jose
3,9
/ 5 (913 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lastenmuseo ja Kultamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Central Park ja Kansallisteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä.

37 €
Hotel Fleur De Lys

Hotel Fleur De Lys

13th street between 2nd and 6th avenue, San Jose
4,1
/ 5 (196 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Plaza de la Democracia, Kansallismuseo ja Jade Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallisteatteri ja Kansallinen taiteen ja kulttuurin keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

59 €
Hotel Imperial Reforma

Hotel Imperial Reforma

Paseo De La Reforma 64, Mexico City
3,7
/ 5 (1 243 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kristoffer Kolumbuksen patsas ja Teatro Diego Rivera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Monumento a la Revolucion ja Vallankumouksen kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.