Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Meksikossa ja Keski-Amerikassa – muinaisia kulttuureja ja kaunista luontoa

Meksikon- ja Keski-Amerikan-matkoilla voit nauttia lämmöstä kaikissa muodoissa niin sään, mausteisen ruoan, trooppisten rantojen kuin ystävällisten asukkaidenkin osalta. Näet myös muinaisista kansakunnista muistuttavia raunioita.

Matkusta Meksikoon ja Keski-Amerikan maihin nauttimaan upeista rannoista ja paljosta muusta. Tarjolla on historiaa, kulttuuria, muinaisia raunioita ja herkullista ruokaa. 

Meksikon rannat ovat syystäkin kuuluisia. Katsele Meksikon-matkalla kalliohyppyjä Länsi-Meksikossa Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa Acapulcossa, majoitu omalla uima-altaalla varustettuun bungalowiin Puerto Vallartassa ja ihaile mereneläviä Cabo San Lucasissa. Itäisellä Jukatanin niemimaalla Meksikonlahden rannalla sijaitsevassa Cozumelissa ja Cancúnissa on ihastuttavia hiekkarantoja, joilta voit lähteä riuttasukellusretkelle ja joiden lähellä on Maya-raunioita.

Suuntaa etelämmäksi Mexico Cityyn, jossa voit nauttia vaikuttavasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Käy katsomassa meksikolaista kansantanssia ja tutustu moniin eri museoihin, jotka vaihtelevat antropologisista museoista taiteellisempiin museoihin ja joiden joukossa on myös kuuluisa Frida Kahlon museo. Syö Meksikon-lomalla tulisia aterioita ruokakierroksella ja osta käsintehtyjä hopeakoruja. Kiipeä 2 000 vuotta vanhoihin pyramideihin Teotihuacánissa.

Jatka Meksikosta kohti etelää Guatemalaan. Eri puolilla Guatemalaa on kohteita, joissa voit herätä katselemaan auringonnousua Maya-temppeleiden ja -pyramidien ylle. Tutustu lukuisiin eri puolilla maata kohoaviin tulivuoriin ja ui sinivihreissä kalkkikivialtaissa syrjäisessä Semuc Champeyssa.

Snorklaa, opettele sukeltamaan tai hio sukellustaitojasi Roatánin ja Útilan sukellusmatkalla Hondurasin rannikon edustalla.

Costa Rica on melko pieni maa, mutta siellä 20 kansallispuistoa. Osallistu Costa Rican ‑matkalla luontomatkailukierrokselle, jolla pääset ihailemaan eläimiä ja kasveja. Katsele pesiviä merikilpikonnia, kalasta tarponeja ja käy sademetsässä.

Nicaragua on kapea maa, jossa on rantoja sekä itä- että länsirannikolla. Sisämaassa voit tutustua tulivuoriin, järvien pikkusaariin ja espanjalaisiin katedraaleihin. Granadassa voit meloa Nicaraguajärvellä ja käydä Mombacho-tulivuorella.

Panamassa voit puolestaan perehtyä 77 kilometriä pitkän Panaman kanavan pitkään ja vaikeaan rakennushankkeeseen. Katsele 100 vuotta vanhan kanavan sulkujen kautta kulkevia valtavia laivoja, jotka hyödyntävät mahdollisuuden oikaista Atlantin valtamereltä Tyynellemerelle.

Meksikon ja Keski-Amerikan ‑lomalla voit nauttia erilaisesta ruoasta eri maissa. Maistele tuoreita mereneläviä, täytettyjä empanadoita, pippurisia kastikkeita ja kondensoidusta maidosta valmistettuja jälkiruokia.

Jos viivyt pidempään jossakin Keski-Amerikan maassa, sinun kannattaa osallistua matkasi aluksi espanjan kielikylpyohjelmaan. Alueen ensisijainen kieli on espanja, joten sen avulla voit jutella ystävällisten paikallisten asukkaiden kanssa maasta toiseen kulkiessasi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 29 278 majoitusliikettä kohteessa Meksiko ja Väli-Amerikka
Gran Hotel Ciudad De Mexico 180 €
Gran Hotel Ciudad De Mexico

Gran Hotel Ciudad De Mexico

Av. 16 de Septiembre #82, Mexico City
   
  4,7
  /5 (1 839 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Zocalo-aukio, Kansallispalatsi ja Catedral Metropolitana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio de Bellas Artes (taidemuseo) ja Templo Mayor (mayatemppeli) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Zócalon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Allenden asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica 74 €
  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Avenida Central, Calle 7, San Jose
    
   4,3
   /5 (1 182 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Kultamuseo ja Plaza de la Cultura (museoalue) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parque Espana (puisto) ja Teatro Nacional ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core 45 €
   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Ave Corona 243 Centro, Guadalajara
     
    4,6
    /5 (2 495 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Iglesia de San Agustínin kirkko, Expo Guadalajara (messukeskus) ja Plaza del Sol ovat 10 kilometrin päässä tästä historiallisesta hotellista. Basilica de Zapopan (kirkko) ja Plaza de Armas (aukio) ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun 301 €
    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Blvd. Kukulcan km. 9.5, Cancun
      
     4,6
     /5 (3 819 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tämä rannan tuntumassa sijaitseva lomakeskus on huvielämän keskuksessa. Forumin ranta, Tortugan ranta ja Caracolin ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Langostan ranta ja Gaviota Azulin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Krystal Grand Punta Cancun 175 €
     Krystal Grand Punta Cancun

     Krystal Grand Punta Cancun

     Boulevard Kukulkan Km 8.5, Cancun
       
      4,0
      /5 (4 215 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Gaviota Azulin ranta, Caracolin ranta ja Forumin ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Tortugan ranta ja La Islan ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Galeria Plaza Reforma 101 €
      Galeria Plaza Reforma

      Galeria Plaza Reforma

      Hamburgo 195 Col Juarez, Mexico City
        
       4,2
       /5 (2 268 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Paseo de la Reforman katu, Itsenäisyyden enkeli ja Monumento a la Revolucion (muistomerkki) ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Antropologinen kansallismuseo ja Alameda Central (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Hotel Fontan Reforma Mexico 39 €
       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Paseo De La Reforma 24, Mexico City
         
        3,6
        /5 (1 976 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Paseo de la Reforman katu on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Alameda Central (puisto) ja Palacio de Bellas Artes (taidemuseo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Monumento a la Revolucion (muistomerkki) ja Zocalo-aukio ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel 105 €
        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel

        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel

        Paseo de la Reforma 325, Mexico City
          
         4,2
         /5 (2 266 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Yhdysvaltain suurlähetystö ja Itsenäisyyden enkeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Iso-Britannian suurlähetystö ja Diana the Huntress Fountain ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset