Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Meksikossa ja Keski-Amerikassa – muinaisia kulttuureja ja kaunista luontoa

Meksikon- ja Keski-Amerikan-matkoilla voit nauttia lämmöstä kaikissa muodoissa niin sään, mausteisen ruoan, trooppisten rantojen kuin ystävällisten asukkaidenkin osalta. Näet myös muinaisista kansakunnista muistuttavia raunioita.

Matkusta Meksikoon ja Keski-Amerikan maihin nauttimaan upeista rannoista ja paljosta muusta. Tarjolla on historiaa, kulttuuria, muinaisia raunioita ja herkullista ruokaa. 

Meksikon rannat ovat syystäkin kuuluisia. Katsele Meksikon-matkalla kalliohyppyjä Länsi-Meksikossa Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa Acapulcossa, majoitu omalla uima-altaalla varustettuun bungalowiin Puerto Vallartassa ja ihaile mereneläviä Cabo San Lucasissa. Itäisellä Jukatanin niemimaalla Meksikonlahden rannalla sijaitsevassa Cozumelissa ja Cancúnissa on ihastuttavia hiekkarantoja, joilta voit lähteä riuttasukellusretkelle ja joiden lähellä on Maya-raunioita.

Suuntaa etelämmäksi Mexico Cityyn, jossa voit nauttia vaikuttavasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Käy katsomassa meksikolaista kansantanssia ja tutustu moniin eri museoihin, jotka vaihtelevat antropologisista museoista taiteellisempiin museoihin ja joiden joukossa on myös kuuluisa Frida Kahlon museo. Syö Meksikon-lomalla tulisia aterioita ruokakierroksella ja osta käsintehtyjä hopeakoruja. Kiipeä 2 000 vuotta vanhoihin pyramideihin Teotihuacánissa.

Jatka Meksikosta kohti etelää Guatemalaan. Eri puolilla Guatemalaa on kohteita, joissa voit herätä katselemaan auringonnousua Maya-temppeleiden ja -pyramidien ylle. Tutustu lukuisiin eri puolilla maata kohoaviin tulivuoriin ja ui sinivihreissä kalkkikivialtaissa syrjäisessä Semuc Champeyssa.

Snorklaa, opettele sukeltamaan tai hio sukellustaitojasi Roatánin ja Útilan sukellusmatkalla Hondurasin rannikon edustalla.

Costa Rica on melko pieni maa, mutta siellä 20 kansallispuistoa. Osallistu Costa Rican ‑matkalla luontomatkailukierrokselle, jolla pääset ihailemaan eläimiä ja kasveja. Katsele pesiviä merikilpikonnia, kalasta tarponeja ja käy sademetsässä.

Nicaragua on kapea maa, jossa on rantoja sekä itä- että länsirannikolla. Sisämaassa voit tutustua tulivuoriin, järvien pikkusaariin ja espanjalaisiin katedraaleihin. Granadassa voit meloa Nicaraguajärvellä ja käydä Mombacho-tulivuorella.

Panamassa voit puolestaan perehtyä 77 kilometriä pitkän Panaman kanavan pitkään ja vaikeaan rakennushankkeeseen. Katsele 100 vuotta vanhan kanavan sulkujen kautta kulkevia valtavia laivoja, jotka hyödyntävät mahdollisuuden oikaista Atlantin valtamereltä Tyynellemerelle.

Meksikon ja Keski-Amerikan ‑lomalla voit nauttia erilaisesta ruoasta eri maissa. Maistele tuoreita mereneläviä, täytettyjä empanadoita, pippurisia kastikkeita ja kondensoidusta maidosta valmistettuja jälkiruokia.

Jos viivyt pidempään jossakin Keski-Amerikan maassa, sinun kannattaa osallistua matkasi aluksi espanjan kielikylpyohjelmaan. Alueen ensisijainen kieli on espanja, joten sen avulla voit jutella ystävällisten paikallisten asukkaiden kanssa maasta toiseen kulkiessasi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 878 majoitusliikettä kohteessa Meksiko ja Väli-Amerikka
Gran Hotel Ciudad De Mexico 91 €
Gran Hotel Ciudad De Mexico

Gran Hotel Ciudad De Mexico

Av. 16 de Septiembre #82, Mexico City
   
  4,7
  / 5 (1 639 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Kaupungintalo, Plaza de la Constitucion ja Zocalo-aukio sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kansallispalatsi ja Catedral Metropolitana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica
  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Avenida Central, Calle 7, San Jose
    
   4,2
   / 5 (1 061 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Plaza de la Cultura, Kultamuseo ja Kansallisteatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parque Espana ja Museo de Arte y Diseño Contemporáneo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core 40 €
   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Ave Corona 243 Centro, Guadalajara
     
    4,6
    / 5 (2 274 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Plaza de Armas ja Catedral Metropolitana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Hospicio Cabanas ja University of Guadalajara Assembly Hall ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun 196 €
    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Blvd. Kukulcan km. 9.5, Cancun
      
     4,6
     / 5 (3 495 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Forum Beach on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Gaviota Azulin ranta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Krystal Grand Punta Cancun 114 €
     Krystal Grand Punta Cancun

     Krystal Grand Punta Cancun

     Boulevard Kukulkan Km 8.5, Cancun
       
      4,0
      / 5 (3 895 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Gaviota Azulin ranta on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,9 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Forum Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Galeria Plaza Reforma
      Galeria Plaza Reforma

      Galeria Plaza Reforma

      Hamburgo 195 Col Juarez, Mexico City
        
       4,2
       / 5 (2 050 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Paseo de la Reforma ja Itsenäisyyden enkeli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chapultepec Park ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Fontan Reforma Mexico
       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Paseo De La Reforma 24, Mexico City
         
        3,6
        / 5 (1 806 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Paseo de la Reforma ja Alameda Central sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio de Bellas Artes ja Torre Latinoamericana ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Riu Cancun All Inclusive
        Riu Cancun All Inclusive

        Riu Cancun All Inclusive

        Blvd. Kukulcan, Km 9, Manzana 50, Lote 5, Cancun
          
         4,2
         / 5 (2 368 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Caracolin ranta on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,9 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Cancúnin kokouskeskus ja Plaza Caracol -ostoskeskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.