Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Meksikossa ja Keski-Amerikassa – muinaisia kulttuureja ja kaunista luontoa

Meksikon- ja Keski-Amerikan-matkoilla voit nauttia lämmöstä kaikissa muodoissa niin sään, mausteisen ruoan, trooppisten rantojen kuin ystävällisten asukkaidenkin osalta. Näet myös muinaisista kansakunnista muistuttavia raunioita.

Matkusta Meksikoon ja Keski-Amerikan maihin nauttimaan upeista rannoista ja paljosta muusta. Tarjolla on historiaa, kulttuuria, muinaisia raunioita ja herkullista ruokaa. 

Meksikon rannat ovat syystäkin kuuluisia. Katsele Meksikon-matkalla kalliohyppyjä Länsi-Meksikossa Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa Acapulcossa, majoitu omalla uima-altaalla varustettuun bungalowiin Puerto Vallartassa ja ihaile mereneläviä Cabo San Lucasissa. Itäisellä Jukatanin niemimaalla Meksikonlahden rannalla sijaitsevassa Cozumelissa ja Cancúnissa on ihastuttavia hiekkarantoja, joilta voit lähteä riuttasukellusretkelle ja joiden lähellä on Maya-raunioita.

Suuntaa etelämmäksi Mexico Cityyn, jossa voit nauttia vaikuttavasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Käy katsomassa meksikolaista kansantanssia ja tutustu moniin eri museoihin, jotka vaihtelevat antropologisista museoista taiteellisempiin museoihin ja joiden joukossa on myös kuuluisa Frida Kahlon museo. Syö Meksikon-lomalla tulisia aterioita ruokakierroksella ja osta käsintehtyjä hopeakoruja. Kiipeä 2 000 vuotta vanhoihin pyramideihin Teotihuacánissa.

Jatka Meksikosta kohti etelää Guatemalaan. Eri puolilla Guatemalaa on kohteita, joissa voit herätä katselemaan auringonnousua Maya-temppeleiden ja -pyramidien ylle. Tutustu lukuisiin eri puolilla maata kohoaviin tulivuoriin ja ui sinivihreissä kalkkikivialtaissa syrjäisessä Semuc Champeyssa.

Snorklaa, opettele sukeltamaan tai hio sukellustaitojasi Roatánin ja Útilan sukellusmatkalla Hondurasin rannikon edustalla.

Costa Rica on melko pieni maa, mutta siellä 20 kansallispuistoa. Osallistu Costa Rican ‑matkalla luontomatkailukierrokselle, jolla pääset ihailemaan eläimiä ja kasveja. Katsele pesiviä merikilpikonnia, kalasta tarponeja ja käy sademetsässä.

Nicaragua on kapea maa, jossa on rantoja sekä itä- että länsirannikolla. Sisämaassa voit tutustua tulivuoriin, järvien pikkusaariin ja espanjalaisiin katedraaleihin. Granadassa voit meloa Nicaraguajärvellä ja käydä Mombacho-tulivuorella.

Panamassa voit puolestaan perehtyä 77 kilometriä pitkän Panaman kanavan pitkään ja vaikeaan rakennushankkeeseen. Katsele 100 vuotta vanhan kanavan sulkujen kautta kulkevia valtavia laivoja, jotka hyödyntävät mahdollisuuden oikaista Atlantin valtamereltä Tyynellemerelle.

Meksikon ja Keski-Amerikan ‑lomalla voit nauttia erilaisesta ruoasta eri maissa. Maistele tuoreita mereneläviä, täytettyjä empanadoita, pippurisia kastikkeita ja kondensoidusta maidosta valmistettuja jälkiruokia.

Jos viivyt pidempään jossakin Keski-Amerikan maassa, sinun kannattaa osallistua matkasi aluksi espanjan kielikylpyohjelmaan. Alueen ensisijainen kieli on espanja, joten sen avulla voit jutella ystävällisten paikallisten asukkaiden kanssa maasta toiseen kulkiessasi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 25 981 majoitusliikettä kohteessa Meksiko ja Väli-Amerikka
Gran Hotel Ciudad De Mexico 144 €
Gran Hotel Ciudad De Mexico

Gran Hotel Ciudad De Mexico

Av. 16 de Septiembre #82, Mexico City
   
  4,7
  /5 (1 780 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Kaupungintalo, Plaza de la Constitucion (aukio) ja Zocalo-aukio sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kansallispalatsi ja Catedral Metropolitana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Zócalon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Allenden asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica 72 €
  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Hotel Presidente - San Jose City Center, Costa Rica

  Avenida Central, Calle 7, San Jose
    
   4,2
   /5 (1 145 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Plaza de la Cultura (museoalue) ja Kultamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parque Espana (puisto) ja Museo de Arte y Diseño Contemporáneo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Procuradiria Museumin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Atlanticin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core 39 €
   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Hotel Morales Historical & Colonial Downtown Core

   Ave Corona 243 Centro, Guadalajara
     
    4,6
    /5 (2 391 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Plaza de Armas (aukio) ja Catedral Metropolitana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Hospicio Cabanas (historiallinen sairaala) ja University of Guadalajara Assembly Hall (yliopiston juhlasali) ovat myös 2 kilometrin päässä. Plaza Universidadin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja San Juan de Diosin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun 157 €
    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

    Blvd. Kukulcan km. 9.5, Cancun
      
     4,6
     /5 (3 731 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Forum Beach on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Gaviota Azulin ranta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Krystal Grand Punta Cancun 134 €
     Krystal Grand Punta Cancun

     Krystal Grand Punta Cancun

     Boulevard Kukulkan Km 8.5, Cancun
       
      4,0
      /5 (4 138 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Gaviota Azulin ranta on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,9 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Forum Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Galeria Plaza Reforma 77 €
      Galeria Plaza Reforma

      Galeria Plaza Reforma

      Hamburgo 195 Col Juarez, Mexico City
        
       4,2
       /5 (2 167 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Paseo de la Reforma ja Itsenäisyyden enkeli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chapultepec ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Insurgentesin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Fontan Reforma Mexico 40 €
       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Hotel Fontan Reforma Mexico

       Paseo De La Reforma 24, Mexico City
         
        3,6
        /5 (1 896 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Paseo de la Reforma ja Alameda Central (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio de Bellas Artes (taidemuseo) ja Torre Latinoamericana ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hidalgon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Juárezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel 79 €
        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel

        Sheraton Mexico City Maria Isabel Hotel

        Paseo de la Reforma 325, Mexico City
          
         4,2
         /5 (2 149 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Yhdysvaltain suurlähetystö ja Itsenäisyyden enkeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Iso-Britannian suurlähetystö ja Reforma 222 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Insurgentesin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sevillan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset