Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Anitškovin palatsi

Kiehtovaa arkkitehtuuria ja mielenkiintoista historiaa tarjoava vanha keisarillinen palatsi on nykyään pieni museo.

Anitškovin palatsi oli aikanaan ylellinen kuninkaallinen asutus. Nykyään se toimii nuorisotalona, jossa järjestetään työpajoja ja klubeja yli 16 000 nuorelle, ja osa sen tiloista on korkeatasoisen lukion käytössä. Sen pienessä museossa pääsee vilkaisemaan Venäjän keisarillisen eliitin ylellistä elämäntapaa.

Palatsin mahtavan rakennuksen suunnitteluun osallistuivat useat eri arkkitehdit, venäläinen Mihail Zemtsov ja italialainen Francesco Bartolomeo Rastrelli mukaan lukien. Kun palatsi valmistui vuonna 1750, keisarinna Elisabet lahjoitti sen rakastajalleen Aleksei Razumovskille. Keisarinna Katariina II Suuri osti palatsin myöhemmin takaisin ja lahjoitti sen omalle rakastajalleen Grigori Potjomkinille.

Kiertele rakennuksen ulkopuolta ja tutki sen uusklassinen julkisivun tarkkoja yksityiskohtia. Tämä julkisivu ei ole rakennuksen alkuperäisten piirustusten mukainen, vaan se on lisätty jälkikäteen 1770-luvulla Potomjkinin käskystä. Sisätiloissa osassa huoneista on säilytetty venäläisille palatseille tyypilliset koristeelliset huonekalut ja seinämaalaukset. Palatsin vaatimattomassa museossa saa paremman kuvan siitä, millaista elämä sen komeiden seinien sisällä aikanaan oli. Esillä olevien runsaiden koristusten, ajalle tyypillisten huonekalujen ja yksityiskohtien perusteella ei ole vaikea kuvitella sitä loistoa ja yltäkylläisyyttä, jonka keskellä Venäjän etuoikeutetut luokat elivät.

Palatsin ulkopuolelta voit nähdä myös läheisen Anitškovin sillan, jonka mukaan palatsi on nimetty. Fontakan joen yli vievän sillan tunnistaa sen kuuluisista hevospatsaista, jotka sijaitsevat sillan neljässä kulmassa.

Anitškovin palatsi sijaitsee Nevski prospektilla, yhdellä Pietarin suurimmista valtakaduista, ja vain kävelymatkan päässä Gostinyi Dvorin metroasemalta. Se on avoinna maanantaista lauantaihin, ja sinne on sisäänpääsymaksu. Aukioloajat vaihtelevat paljon, joten kannattaa tarkistaa kahdesti, että museo on varmasti auki ennen kuin sinne suuntaa.


Alueen Anitškovin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 873 majoitusliikettä kohteen Anitškovin palatsi lähellä
Majestic Boutique Hotel DeLuxe 72 €
Majestic Boutique Hotel DeLuxe

Majestic Boutique Hotel DeLuxe

Sadovaya, 22, St. Petersburg
   
  4,7
  /5 (247 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Venäjän kansalliskirjasto ja Kazanin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Belmond Grand Hotel Europe 117 €
  Belmond Grand Hotel Europe

  Belmond Grand Hotel Europe

  1/7 Mikhailovskaya street, St. Petersburg
    
   4,7
   /5 (253 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista.

   Corinthia Hotel St Petersburg 77 €
   Corinthia Hotel St Petersburg

   Corinthia Hotel St Petersburg

   Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
     
    4,4
    /5 (867 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Nevski Prospekt ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Kempinski Hotel Moika 22 113 €
    Kempinski Hotel Moika 22

    Kempinski Hotel Moika 22

    22, Moika River Embankment, St. Petersburg
      
     4,6
     /5 (337 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Palatsirantakatu ja Kazanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 3 kilometrin päässä. Admiraltejskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     WYNWOOD 82 €
     WYNWOOD

     WYNWOOD

     Griboedova Canal, 18-20, St. Petersburg
       
      4,8
      /5 (96 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Nevski Prospekt ja Kazanin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Nevski prospektin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gostinyi Dvorin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Petro Palace Hotel 64 €
      Petro Palace Hotel

      Petro Palace Hotel

      14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
        
       4,4
       /5 (2 025 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Amiraliteetti ja Nikolai I:n muistomerkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Nevsky Forum Hotel 46 €
       Nevsky Forum Hotel

       Nevsky Forum Hotel

       69 Nevsky Pr, St. Petersburg
         
        4,4
        /5 (375 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Nevski Prospekt ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kravt Hotel 35 €
        Kravt Hotel

        Kravt Hotel

        Sadovaya Street 25, St. Petersburg
          
         4,3
         /5 (139 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Kazanin katedraali, Heinätori ja Venäläisen taiteen museo. Lähistöllä ovat myös Palatsiaukio ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali.