Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Anitškovin palatsi

Kiehtovaa arkkitehtuuria ja mielenkiintoista historiaa tarjoava vanha keisarillinen palatsi on nykyään pieni museo.

Anitškovin palatsi oli aikanaan ylellinen kuninkaallinen asutus. Nykyään se toimii nuorisotalona, jossa järjestetään työpajoja ja klubeja yli 16 000 nuorelle, ja osa sen tiloista on korkeatasoisen lukion käytössä. Sen pienessä museossa pääsee vilkaisemaan Venäjän keisarillisen eliitin ylellistä elämäntapaa.

Palatsin mahtavan rakennuksen suunnitteluun osallistuivat useat eri arkkitehdit, venäläinen Mihail Zemtsov ja italialainen Francesco Bartolomeo Rastrelli mukaan lukien. Kun palatsi valmistui vuonna 1750, keisarinna Elisabet lahjoitti sen rakastajalleen Aleksei Razumovskille. Keisarinna Katariina II Suuri osti palatsin myöhemmin takaisin ja lahjoitti sen omalle rakastajalleen Grigori Potjomkinille.

Kiertele rakennuksen ulkopuolta ja tutki sen uusklassinen julkisivun tarkkoja yksityiskohtia. Tämä julkisivu ei ole rakennuksen alkuperäisten piirustusten mukainen, vaan se on lisätty jälkikäteen 1770-luvulla Potomjkinin käskystä. Sisätiloissa osassa huoneista on säilytetty venäläisille palatseille tyypilliset koristeelliset huonekalut ja seinämaalaukset. Palatsin vaatimattomassa museossa saa paremman kuvan siitä, millaista elämä sen komeiden seinien sisällä aikanaan oli. Esillä olevien runsaiden koristusten, ajalle tyypillisten huonekalujen ja yksityiskohtien perusteella ei ole vaikea kuvitella sitä loistoa ja yltäkylläisyyttä, jonka keskellä Venäjän etuoikeutetut luokat elivät.

Palatsin ulkopuolelta voit nähdä myös läheisen Anitškovin sillan, jonka mukaan palatsi on nimetty. Fontakan joen yli vievän sillan tunnistaa sen kuuluisista hevospatsaista, jotka sijaitsevat sillan neljässä kulmassa.

Anitškovin palatsi sijaitsee Nevski prospektilla, yhdellä Pietarin suurimmista valtakaduista, ja vain kävelymatkan päässä Gostinyi Dvorin metroasemalta. Se on avoinna maanantaista lauantaihin, ja sinne on sisäänpääsymaksu. Aukioloajat vaihtelevat paljon, joten kannattaa tarkistaa kahdesti, että museo on varmasti auki ennen kuin sinne suuntaa.


Alueen Anitškovin palatsi opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 094 majoitusliikettä kohteen Anitškovin palatsi lähellä
Belmond Grand Hotel Europe 222 €
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nevsky Forum Hotel 84 €
  Nevsky Forum Hotel

  Nevsky Forum Hotel

  69 Nevsky Pr, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Vera 43 €
   Hotel Vera

   Hotel Vera

   Suvorovsky Prospekt 25/16, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ligovski prospekt on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Ploštšad Vosstanijan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Moskovan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Royal Hotel, St. Petersburg 68 €
    Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

    Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

    49/2 Nevsky Prospect, Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fabergén museo ja Aleksandrinskin teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Dostojevskajan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Catherine Art Hotel 56 €
     Catherine Art Hotel

     Catherine Art Hotel

     Nevsky Prospect, 32-34, Pietari
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nevski Prospekt ja Kazanin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gostinyi Dvorin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Corinthia Hotel St Petersburg 101 €
      Corinthia Hotel St Petersburg

      Corinthia Hotel St Petersburg

      Nevsky Prospect, 57, Pietari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sapphire Hotel 51 €
       Sapphire Hotel

       Sapphire Hotel

       Nevsky 50, Pietari
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Venäjän kansalliskirjasto, Katariina Suuren patsas ja Pietarin valtiollinen musikaalikomediateatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pietarin komediateatteri Akimov ja Pietarin filharmonia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Helvetia Hotel 108 €
        Helvetia Hotel

        Helvetia Hotel

        11 Marata Street, Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Arktisten alueiden ja Etelämantereen Venäjän valtionmuseo ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Dostojevskajan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.