Hae vuokra-autoja kohteessa Lauttasaari

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Lauttasaari

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lauttasaari

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Lauttasaari
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Lauttasaari vuokra-autovaraukseni?
Ymmärrämme, että suunnitelmat muuttuvat ja että joustavuus on todella tärkeää. Tästä syystä monet etukäteen maksetut autovaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos ne peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen noutoaikaa. Kannattaa silti käydä käytännöt läpi, koska joitain poikkeuksia on olemassa. Jos et löydä haluamiasi tietoja, kannattaa käydä asiakaspalvelumme sivuilla.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Lauttasaari?
Mini-luokan ajoneuvot ovat pienimpiä tarjolla olevia vuokra-ajoneuvoja, ja ne ovat yleensä myös kaikkein edullisimpia. Tämän takia ne ovat niin kysyttyjä kohteessa Lauttasaari lomailevien keskuudessa. PIenestä koosta huolimatta saatat yllättyä kuinka paljon näissä autoissa on tilaa sisällä. Haluatko kuitenkin hieman suuremman auton? Tutustu meidän full-size-, economy- ja standard-luokan autoihimme.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lauttasaari Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on helppoa ja nopeaa Expedian sivuilla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuspaikat sekä valita päivät ja ajat ja vertailla sitten kaikkien tunnettujen autovuokraamoiden tarjouksia. Voit säästää entistäkin enemmän, jos yhdistät kohteen Lauttasaari autonvuokraukseesi lento- ja majoitusvarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Lauttasaari?
20-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Lauttasaari. Tätä nuoremmilta veloitetaan usein nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisäksi voit yleensä vuokrata vain tietyntyyppisen auton, kuten kompaktin ajoneuvon tai economy-luokan auton. Sinun tulee myös usein ottaa lisävakuutus. Muista aina antaa pääkuljettajan oikea ikä varausta tehdessäsi nähdäksesi kaikki lisäveloitukset ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Lauttasaari?
Sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja luottokorttisi autovuokraamolla. Kannattaa ennen ajoneuvon noutamista käydä läpi valitsemasi vuokraamon ehdot ja käytännöt, jotta tiedät mitä sinun tulee tuoda mukanasi. Voit esimerkiksi joutua näyttämään myös todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Lauttasaari?
Kyllä voit. Expedia tekee yhteistyötä hyvämaineisten autonvuokrausyritysten kanssa, jotka vuokraavat kaikentyyppisiä ajoneuvoja myös viikoittain ja kuukausittain. Suuntaa pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivulle ja tutustu kohteeseen Lauttasaari sekä sen lähiseutuun oman auton ratin takaa.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lauttasaari, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata ajoneuvon alle 25-vuotiaana, riippuu yleensä autovuokraamosta. Jotkut niistä veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksuja, mutta toiset yritykset eivät välttämättä veloita tästä mitään. Kannattaa lukea vuokra-autoyrityksen ehdot ja rajoitukset välttyäksesi yllättäviltä lisäkustannuksilta ajoneuvoa noutaessasi.