Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kahdentoista apostolin kirkko

Kahdentoista apostolin kirkko on yksi Kremlin upeista uskonnollisista rakennuksista. Se erottuu kuitenkin muista kirkoista ainutlaatuisten esineidensä ja vaikuttavan ikonikokoelmansa ansiosta.

Patriarkan palatsin alueella sijaitsevassa Kahdentoista apostolin kirkossa saat syvällisen katsauksen maan menneisyyteen. Sukella Venäjän ortodoksisen kirkon historiaan ja tutustu siihen, millaista elämää tässä uskonnollisten johtajien asuntona aiemmin toimineessa palatsissa elettiin.

Perehdy patriarkka Nikonin johdolla rakennetun palatsin syntyvaiheisiin 1650-luvun uskonnollisten myllerrysten ja Venäjän kuninkaallisten ja kirkon välisten erimielisyyksien aikana. Arkkitehdit ottivat vaikutteita Vladimirin ja Suzdalin alueelta, jolla on useita hienoja kirkkoja. Rakennuksen valmistuttua siitä tuli patriarkan arvovaltaisten vieraiden vastaanottopaikka. Myös hänen oma perheensä osallistui täällä jumalanpalveluksiin.

Katsele kirkkoa ulkoapäin. Voit nähdä siinä useita perinteiselle venäläiselle kirkkoarkkitehtuurille tyypillisiä piirteitä, joista hallitsevia ovat tyylikkäät hopeiset kupolit. Todelliset aarteet löytyvät kuitenkin kirkon sisältä, joten astu sisään ja tutustu kirkon sisätiloihin.

Käy ristisalissa, jossa patriarkka Nikon hoiti asioitaan. Tässä 280 neliömetrin suuruisessa salissa on nykyisin esillä 1600-luvulta peräisin olevia esineitä, joiden avulla saat näkemyksen siitä, millaista elämää Venäjällä ja Itä-Euroopassa elettiin kyseisinä aikoina. Tarkastele erityisiä metsästysvälineitä, uskonnollisia taideteoksia, kotitaloustavaroita ja aikakauden ihmisten käyttämiä asusteita.

Kirkon kohokohtiin kuuluu sen ikonostaasi, jossa esillä olevista hienoista taideteoksista vanhimmat ovat peräisin jopa 1600-luvulta. Tämä alun perin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa ollut ikonostaasi siirrettiin Kahdentoista apostolin kirkkoon entisen hävinneen ikonostaasin tilalle vuonna 1929. Seinien kultaiset kaiverrukset ja kattokruunut luovat kirkkoon juhlallisen tunnelman.

Kahdentoista apostolin kirkko sijaitsee Kremlin katedraaliaukiolla. Lähin metroasema on Aleksandrovski sad. Katedraaliaukiolle on sisäänpääsymaksu. Aukion katedraalit ovat avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Kahdentoista apostolin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 612 majoitusliikettä kohteen Kahdentoista apostolin kirkko lähellä
Custos Hotel Lubyansky 74 €
Custos Hotel Lubyansky

Custos Hotel Lubyansky

Lubyanskiy Proyezd 19 buiding 2, Moskova
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Vasilin katedraali, Punainen tori ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kitai-gorodin asema ja Kitai-gorodin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Baltschug Kempinski Moscow 177 €
  Hotel Baltschug Kempinski Moscow

  Hotel Baltschug Kempinski Moscow

  Ul. Balchug 1, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Punainen tori ja Bolšoi-teatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Ritz-Carlton, Moscow 384 €
   The Ritz-Carlton, Moscow

   The Ritz-Carlton, Moscow

   Tverskaya Street 3, Moskova
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Manezh-aukio ja Moskovan Kreml sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Bolšoi-teatteri ja GUM-tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Tverskaya 5 32 €
    Hotel Tverskaya 5

    Hotel Tverskaya 5

    Tverskaya str. 5/6, Moskova
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Valtion historiallinen museo ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Punainen tori ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ararat Park Hyatt Moscow 332 €
     Ararat Park Hyatt Moscow

     Ararat Park Hyatt Moscow

     Neglinnaya Street No 4, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bolšoi-teatteri, Moskovan Kreml ja Punainen tori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Vasilin katedraali ja Kremlin asehuone ovat myös 2 kilometrin päässä. Kuznetski Mostin asema ja Teatralnajan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Veliy Hotel Mokhovaya Moscow 33 €
      Veliy Hotel Mokhovaya Moscow

      Veliy Hotel Mokhovaya Moscow

      Mokhovaya St., 10/1, Moskova
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Arkkienkelin katedraali ja Moskovan Kreml sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Punainen tori ja Kremlin asehuone ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Biblioteka imeni Leninan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Aleksandrovski sadin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       VK-Hotel
       VK-Hotel

       VK-Hotel

       Moscow, Moskova
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä laiva lähtee kaupungista Moskova, ja purjehtii ainakin osan aikaa matkasta.

        People Red Square Hotel
        People Red Square Hotel

        People Red Square Hotel

        Sofiyskaya Naberezhnaya, 30/1, Moskova
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Punainen tori ja Kremlin asehuone ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.