Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kahdentoista apostolin kirkko

Kahdentoista apostolin kirkko on yksi Kremlin upeista uskonnollisista rakennuksista. Se erottuu kuitenkin muista kirkoista ainutlaatuisten esineidensä ja vaikuttavan ikonikokoelmansa ansiosta.

Patriarkan palatsin alueella sijaitsevassa Kahdentoista apostolin kirkossa saat syvällisen katsauksen maan menneisyyteen. Sukella Venäjän ortodoksisen kirkon historiaan ja tutustu siihen, millaista elämää tässä uskonnollisten johtajien asuntona aiemmin toimineessa palatsissa elettiin.

Perehdy patriarkka Nikonin johdolla rakennetun palatsin syntyvaiheisiin 1650-luvun uskonnollisten myllerrysten ja Venäjän kuninkaallisten ja kirkon välisten erimielisyyksien aikana. Arkkitehdit ottivat vaikutteita Vladimirin ja Suzdalin alueelta, jolla on useita hienoja kirkkoja. Rakennuksen valmistuttua siitä tuli patriarkan arvovaltaisten vieraiden vastaanottopaikka. Myös hänen oma perheensä osallistui täällä jumalanpalveluksiin.

Katsele kirkkoa ulkoapäin. Voit nähdä siinä useita perinteiselle venäläiselle kirkkoarkkitehtuurille tyypillisiä piirteitä, joista hallitsevia ovat tyylikkäät hopeiset kupolit. Todelliset aarteet löytyvät kuitenkin kirkon sisältä, joten astu sisään ja tutustu kirkon sisätiloihin.

Käy ristisalissa, jossa patriarkka Nikon hoiti asioitaan. Tässä 280 neliömetrin suuruisessa salissa on nykyisin esillä 1600-luvulta peräisin olevia esineitä, joiden avulla saat näkemyksen siitä, millaista elämää Venäjällä ja Itä-Euroopassa elettiin kyseisinä aikoina. Tarkastele erityisiä metsästysvälineitä, uskonnollisia taideteoksia, kotitaloustavaroita ja aikakauden ihmisten käyttämiä asusteita.

Kirkon kohokohtiin kuuluu sen ikonostaasi, jossa esillä olevista hienoista taideteoksista vanhimmat ovat peräisin jopa 1600-luvulta. Tämä alun perin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa ollut ikonostaasi siirrettiin Kahdentoista apostolin kirkkoon entisen hävinneen ikonostaasin tilalle vuonna 1929. Seinien kultaiset kaiverrukset ja kattokruunut luovat kirkkoon juhlallisen tunnelman.

Kahdentoista apostolin kirkko sijaitsee Kremlin katedraaliaukiolla. Lähin metroasema on Aleksandrovski sad. Katedraaliaukiolle on sisäänpääsymaksu. Aukion katedraalit ovat avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Kahdentoista apostolin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 019 majoitusliikettä kohteen Kahdentoista apostolin kirkko lähellä
Hotel Metropol Moscow 181 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pentahotel Moscow, Arbat 64 €
  Pentahotel Moscow, Arbat

  Pentahotel Moscow, Arbat

  Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lotte Plazan ostoskeskus, Puškinin taidemuseo ja Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Kremlin asehuone ovat myös 2 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Matreshka Hotel 34 €
   Matreshka Hotel

   Matreshka Hotel

   Teatralniy Proezd, 3, Bld. 3, Moskova, Moscow
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuznetski Mostin asema ja Teatralnajan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sadovnicheskaya Hotel 72 €
    Sadovnicheskaya Hotel

    Sadovnicheskaya Hotel

    Sadovnicheskaya 20 str. 1, Zamoskworieczje, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Moskovan Kreml, Pyhän Vasilin katedraali ja Punainen tori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Leninin mausoleumi ovat myös 2 kilometrin päässä. Novokuznetskajan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 182 €
     Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

     Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

     15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Punainen tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Aleksandrovski sadin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      The St. Regis Moscow Nikolskaya 273 €
      The St. Regis Moscow Nikolskaya

      The St. Regis Moscow Nikolskaya

      12, Nikolskaya Str., Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bolšoi-teatteri, Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Punainen tori ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kitai-gorodin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marriott Moscow Grand Hotel 82 €
       Marriott Moscow Grand Hotel

       Marriott Moscow Grand Hotel

       26/1, Tverskaya Street, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tšaikovski-konserttitalo, Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow 198 €
        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Ul. Balchug 1, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Leninin mausoleumi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.