Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kahdentoista apostolin kirkko

Kahdentoista apostolin kirkko on yksi Kremlin upeista uskonnollisista rakennuksista. Se erottuu kuitenkin muista kirkoista ainutlaatuisten esineidensä ja vaikuttavan ikonikokoelmansa ansiosta.

Patriarkan palatsin alueella sijaitsevassa Kahdentoista apostolin kirkossa saat syvällisen katsauksen maan menneisyyteen. Sukella Venäjän ortodoksisen kirkon historiaan ja tutustu siihen, millaista elämää tässä uskonnollisten johtajien asuntona aiemmin toimineessa palatsissa elettiin.

Perehdy patriarkka Nikonin johdolla rakennetun palatsin syntyvaiheisiin 1650-luvun uskonnollisten myllerrysten ja Venäjän kuninkaallisten ja kirkon välisten erimielisyyksien aikana. Arkkitehdit ottivat vaikutteita Vladimirin ja Suzdalin alueelta, jolla on useita hienoja kirkkoja. Rakennuksen valmistuttua siitä tuli patriarkan arvovaltaisten vieraiden vastaanottopaikka. Myös hänen oma perheensä osallistui täällä jumalanpalveluksiin.

Katsele kirkkoa ulkoapäin. Voit nähdä siinä useita perinteiselle venäläiselle kirkkoarkkitehtuurille tyypillisiä piirteitä, joista hallitsevia ovat tyylikkäät hopeiset kupolit. Todelliset aarteet löytyvät kuitenkin kirkon sisältä, joten astu sisään ja tutustu kirkon sisätiloihin.

Käy ristisalissa, jossa patriarkka Nikon hoiti asioitaan. Tässä 280 neliömetrin suuruisessa salissa on nykyisin esillä 1600-luvulta peräisin olevia esineitä, joiden avulla saat näkemyksen siitä, millaista elämää Venäjällä ja Itä-Euroopassa elettiin kyseisinä aikoina. Tarkastele erityisiä metsästysvälineitä, uskonnollisia taideteoksia, kotitaloustavaroita ja aikakauden ihmisten käyttämiä asusteita.

Kirkon kohokohtiin kuuluu sen ikonostaasi, jossa esillä olevista hienoista taideteoksista vanhimmat ovat peräisin jopa 1600-luvulta. Tämä alun perin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa ollut ikonostaasi siirrettiin Kahdentoista apostolin kirkkoon entisen hävinneen ikonostaasin tilalle vuonna 1929. Seinien kultaiset kaiverrukset ja kattokruunut luovat kirkkoon juhlallisen tunnelman.

Kahdentoista apostolin kirkko sijaitsee Kremlin katedraaliaukiolla. Lähin metroasema on Aleksandrovski sad. Katedraaliaukiolle on sisäänpääsymaksu. Aukion katedraalit ovat avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Kahdentoista apostolin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 673 majoitusliikettä kohteen Kahdentoista apostolin kirkko lähellä
Hotel Metropol Moscow 130 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moscow
   
  4,5
  /5 (793 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vallankumouksen aukio ja TsUM — keskustavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 131 €
  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moscow
    
   4,5
   /5 (522 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Moskovan Kreml ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Puškinin taidemuseo sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sadovnicheskaya Hotel 87 €
   Sadovnicheskaya Hotel

   Sadovnicheskaya Hotel

   Sadovnicheskaya 20 str. 1, Moscow
     
    4,1
    /5 (36 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Bolotnayan aukio, Pyhän Vasilin katedraali ja Tretjakovin galleria sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Valtion historiallinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Novokuznetskajan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Ritz-Carlton, Moscow 260 €
    The Ritz-Carlton, Moscow

    The Ritz-Carlton, Moscow

    Tverskaya Street 3, Moscow
      
     4,5
     /5 (169 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Bolšoi-teatteri ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Baltschug Kempinski Moscow 156 €
     Hotel Baltschug Kempinski Moscow

     Hotel Baltschug Kempinski Moscow

     Ul. Balchug 1, Moscow
       
      4,4
      /5 (177 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Moskovan Kreml, Valtion historiallinen museo ja Puškinin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel 163 €
      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

      11 Petrovka Street, Moscow
        
       4,5
       /5 (251 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Moskovan Kreml ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Puškinin taidemuseo sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Kuznetski Mostin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Teatralnajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ararat Park Hyatt Moscow 221 €
       Ararat Park Hyatt Moscow

       Ararat Park Hyatt Moscow

       Neglinnaya Street No 4, Moscow
         
        4,7
        /5 (104 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Moskovan Kreml ja Maly-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Moskovan sirkus (Tsvetnoy-bulevardi) ja Pyhän Vasilin katedraaliovat myös 10 kilometrin päässä.

        Marriott Moscow Grand Hotel 82 €
        Marriott Moscow Grand Hotel

        Marriott Moscow Grand Hotel

        26/1, Tverskaya Street, Moscow
          
         4,5
         /5 (694 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Tverskaja-katu, Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Vasilin katedraali ja Puškinin taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.