Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kahdentoista apostolin kirkko

Kahdentoista apostolin kirkko on yksi Kremlin upeista uskonnollisista rakennuksista. Se erottuu kuitenkin muista kirkoista ainutlaatuisten esineidensä ja vaikuttavan ikonikokoelmansa ansiosta.

Patriarkan palatsin alueella sijaitsevassa Kahdentoista apostolin kirkossa saat syvällisen katsauksen maan menneisyyteen. Sukella Venäjän ortodoksisen kirkon historiaan ja tutustu siihen, millaista elämää tässä uskonnollisten johtajien asuntona aiemmin toimineessa palatsissa elettiin.

Perehdy patriarkka Nikonin johdolla rakennetun palatsin syntyvaiheisiin 1650-luvun uskonnollisten myllerrysten ja Venäjän kuninkaallisten ja kirkon välisten erimielisyyksien aikana. Arkkitehdit ottivat vaikutteita Vladimirin ja Suzdalin alueelta, jolla on useita hienoja kirkkoja. Rakennuksen valmistuttua siitä tuli patriarkan arvovaltaisten vieraiden vastaanottopaikka. Myös hänen oma perheensä osallistui täällä jumalanpalveluksiin.

Katsele kirkkoa ulkoapäin. Voit nähdä siinä useita perinteiselle venäläiselle kirkkoarkkitehtuurille tyypillisiä piirteitä, joista hallitsevia ovat tyylikkäät hopeiset kupolit. Todelliset aarteet löytyvät kuitenkin kirkon sisältä, joten astu sisään ja tutustu kirkon sisätiloihin.

Käy ristisalissa, jossa patriarkka Nikon hoiti asioitaan. Tässä 280 neliömetrin suuruisessa salissa on nykyisin esillä 1600-luvulta peräisin olevia esineitä, joiden avulla saat näkemyksen siitä, millaista elämää Venäjällä ja Itä-Euroopassa elettiin kyseisinä aikoina. Tarkastele erityisiä metsästysvälineitä, uskonnollisia taideteoksia, kotitaloustavaroita ja aikakauden ihmisten käyttämiä asusteita.

Kirkon kohokohtiin kuuluu sen ikonostaasi, jossa esillä olevista hienoista taideteoksista vanhimmat ovat peräisin jopa 1600-luvulta. Tämä alun perin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa ollut ikonostaasi siirrettiin Kahdentoista apostolin kirkkoon entisen hävinneen ikonostaasin tilalle vuonna 1929. Seinien kultaiset kaiverrukset ja kattokruunut luovat kirkkoon juhlallisen tunnelman.

Kahdentoista apostolin kirkko sijaitsee Kremlin katedraaliaukiolla. Lähin metroasema on Aleksandrovski sad. Katedraaliaukiolle on sisäänpääsymaksu. Aukion katedraalit ovat avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Kahdentoista apostolin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 752 majoitusliikettä kohteen Kahdentoista apostolin kirkko lähellä
Hotel Metropol Moscow 165 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  4,5
  /5 (817 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Luksusluokan hotelli kaupungin sydämessä, lähellä sijaitsee Maly-teatteri, Bolšoi-teatteri ja Vallankumouksen aukio. Lähistöllä ovat myös TsUM — keskustavaratalo ja Punainen tori.

  Hotel Baltschug Kempinski Moscow 178 €
  Hotel Baltschug Kempinski Moscow

  Hotel Baltschug Kempinski Moscow

  Ul. Balchug 1, Moskova
    
   4,4
   /5 (189 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Tretjakovin galleria ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bolšoi-teatteri ja Kremlin asehuone ovat myös 3 kilometrin päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sadovnicheskaya Hotel 63 €
   Sadovnicheskaya Hotel

   Sadovnicheskaya Hotel

   Sadovnicheskaya 20 str. 1, Zamoskworieczje, Moskova
     
    4,2
    /5 (48 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Tretjakovin galleria ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Bolšoi-teatteri ja Kremlin asehuone ovat myös 3 kilometrin päässä. Novokuznetskajan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ararat Park Hyatt Moscow 282 €
    Ararat Park Hyatt Moscow

    Ararat Park Hyatt Moscow

    Neglinnaya Street No 4, Moskova
      
     4,7
     /5 (108 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Moskovan koraalisynagoga, Moskovan sirkus (Tsvetnoy-bulevardi) ja Moskovan eläintarha sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Moskvarium ja Bolšoi-teatteriovat myös 10 kilometrin päässä.

     The Ritz-Carlton, Moscow 377 €
     The Ritz-Carlton, Moscow

     The Ritz-Carlton, Moscow

     Tverskaya Street 3, Moskova
       
      4,5
      /5 (173 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Bolšoi-teatteri ja Pyhän Vasilin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marriott Moscow Grand Hotel 82 €
      Marriott Moscow Grand Hotel

      Marriott Moscow Grand Hotel

      26/1, Tverskaya Street, Moskova
        
       4,5
       /5 (736 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Puškinin aukio ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Vasilin katedraali ja Arbat-katu ovat myös 5 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Veliy Hotel Mokhovaya Moscow 69 €
       Veliy Hotel Mokhovaya Moscow

       Veliy Hotel Mokhovaya Moscow

       Mokhovaya St., 10/1, Moskova
         
        4,1
        /5 (178 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Arkkienkelin katedraali ja Kremlin asehuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bolšoi-teatteri ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Borovitskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Marriott Moscow Royal Aurora Hotel 94 €
        Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

        Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

        11 Petrovka Street, Moskova
          
         4,5
         /5 (263 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Vasilin katedraali ja Arbat-katu ovat myös 2 kilometrin päässä. Kuznetski Mostin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Teatralnajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.