Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kahdentoista apostolin kirkko

Kahdentoista apostolin kirkko on yksi Kremlin upeista uskonnollisista rakennuksista. Se erottuu kuitenkin muista kirkoista ainutlaatuisten esineidensä ja vaikuttavan ikonikokoelmansa ansiosta.

Patriarkan palatsin alueella sijaitsevassa Kahdentoista apostolin kirkossa saat syvällisen katsauksen maan menneisyyteen. Sukella Venäjän ortodoksisen kirkon historiaan ja tutustu siihen, millaista elämää tässä uskonnollisten johtajien asuntona aiemmin toimineessa palatsissa elettiin.

Perehdy patriarkka Nikonin johdolla rakennetun palatsin syntyvaiheisiin 1650-luvun uskonnollisten myllerrysten ja Venäjän kuninkaallisten ja kirkon välisten erimielisyyksien aikana. Arkkitehdit ottivat vaikutteita Vladimirin ja Suzdalin alueelta, jolla on useita hienoja kirkkoja. Rakennuksen valmistuttua siitä tuli patriarkan arvovaltaisten vieraiden vastaanottopaikka. Myös hänen oma perheensä osallistui täällä jumalanpalveluksiin.

Katsele kirkkoa ulkoapäin. Voit nähdä siinä useita perinteiselle venäläiselle kirkkoarkkitehtuurille tyypillisiä piirteitä, joista hallitsevia ovat tyylikkäät hopeiset kupolit. Todelliset aarteet löytyvät kuitenkin kirkon sisältä, joten astu sisään ja tutustu kirkon sisätiloihin.

Käy ristisalissa, jossa patriarkka Nikon hoiti asioitaan. Tässä 280 neliömetrin suuruisessa salissa on nykyisin esillä 1600-luvulta peräisin olevia esineitä, joiden avulla saat näkemyksen siitä, millaista elämää Venäjällä ja Itä-Euroopassa elettiin kyseisinä aikoina. Tarkastele erityisiä metsästysvälineitä, uskonnollisia taideteoksia, kotitaloustavaroita ja aikakauden ihmisten käyttämiä asusteita.

Kirkon kohokohtiin kuuluu sen ikonostaasi, jossa esillä olevista hienoista taideteoksista vanhimmat ovat peräisin jopa 1600-luvulta. Tämä alun perin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkossa ollut ikonostaasi siirrettiin Kahdentoista apostolin kirkkoon entisen hävinneen ikonostaasin tilalle vuonna 1929. Seinien kultaiset kaiverrukset ja kattokruunut luovat kirkkoon juhlallisen tunnelman.

Kahdentoista apostolin kirkko sijaitsee Kremlin katedraaliaukiolla. Lähin metroasema on Aleksandrovski sad. Katedraaliaukiolle on sisäänpääsymaksu. Aukion katedraalit ovat avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Kahdentoista apostolin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 844 majoitusliikettä kohteen Kahdentoista apostolin kirkko lähellä
Hotel Metropol Moscow 133 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 143 €
  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Moskovan Kreml, Bolšoi-teatteri ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Borovitskajan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pentahotel Moscow, Arbat 53 €
   Pentahotel Moscow, Arbat

   Pentahotel Moscow, Arbat

   Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lotte Plazan ostoskeskus, Vapahtaja Kristuksen katedraali ja Puškinin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Arbat-katu ovat myös 2 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    President-Hotel 80 €
    President-Hotel

    President-Hotel

    B. Yakimanka 24, Moskova
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Uusi Tretyakovin galleria - modernin taiteen museo ja Tretjakovin galleria sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puškinin taidemuseo ja Vapahtaja Kristuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Poljankan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oktjabrskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Savoy Moscow 175 €
     Hotel Savoy Moscow

     Hotel Savoy Moscow

     3/6, bld.1, Rozhdestvenka Street, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Punainen tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuznetski Mostin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Lubjankan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      StandArt Hotel Moscow. A Member of Design Hotels 120 €
      StandArt Hotel Moscow. A Member of Design Hotels

      StandArt Hotel Moscow. A Member of Design Hotels

      Strastnoy Boulevard, 2, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Puškinin aukio, Bolšoi-teatteri ja Arbat-katu sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Valtion historiallinen museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tverskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tšehovskajan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Matreshka Hotel 30 €
       Matreshka Hotel

       Matreshka Hotel

       Teatralniy Proezd, 3, Bld. 3, Moskova, Moscow
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bolšoi-teatteri, Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow 253 €
        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Ul. Balchug 1, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.