Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kazanin valtionyliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kazanin valtionyliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kazanin valtionyliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kazanin valtionyliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kazanin valtionyliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kazanin valtionyliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kazanin valtionyliopisto lähellä kohdetta Kazanin valtionyliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kazanin valtionyliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 155 majoitusliikettä kohteen Kazanin valtionyliopisto lähellä
DoubleTree by Hilton Kazan City Center 59 €
DoubleTree by Hilton Kazan City Center

DoubleTree by Hilton Kazan City Center

21 Chernyshevskogo street, Kazan
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kazanin akateeminen venäläinen draamateatteri, Kazanin valtiollinen nuorisoteatteri ja Pietarin ja Paavalin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tšornoje Ozeron puisto ja Tatarstanin tasavallan tiedeakatemia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kremljovskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kazanin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Kazan 62 €
  Grand Hotel Kazan

  Grand Hotel Kazan

  Peterburgskaya St., 1, Kazan
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Koltso, Bauman-katu ja Basket-Hall Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo ja Eremitaašin puutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sukonnaja Slobodan asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mirage Hotel 72 €
   Mirage Hotel

   Mirage Hotel

   Moskovskaya Street 5, Kazan
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tatarstanin urheilumuseo, Keskusstadion ja Millennium Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kazanin valtiollinen sirkus ja Tatarstanin tasavallan tiedeakatemia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kremljovskajan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kazanin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shalyapin Palace Hotel 72 €
    Shalyapin Palace Hotel

    Shalyapin Palace Hotel

    ul. University, 7, Kazan
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo ja Bauman-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Anatomianmuseo ja Koltso ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kremljovskajan asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Nogai 37 €
     Hotel Nogai

     Hotel Nogai

     16 B, Profsoyuznaya str., Kazan
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kazanin valtionyliopisto, Keskustan markkina-alue ja Keskusstadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Millennium Park ja Kazanin kreml ovat myös 2 kilometrin päässä. Ploštšad Tukajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kremljovskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Kazan 47 €
      Park Inn by Radisson Kazan

      Park Inn by Radisson Kazan

      Lesgafta St. 7, Kazan
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       V.I. Leninin kotimuseo ja Alexander ja Boris Arbuzovin kotimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Barbaran kirkko ja Saydashevin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sukonnaja Slobodan asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

       Courtyard by Marriott Kazan Kremlin 53 €
       Courtyard by Marriott Kazan Kremlin

       Courtyard by Marriott Kazan Kremlin

       6 Karl Marks Street, Vakhitovsky District, Kazan, Tatarstanin tasavalta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tatarstanin tasavallan kansallismuseo ja Maanviljelyksen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eremitaasin ja Kazanin näyttelykeskus ja Tatarstanin ooppera- ja balettiteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kremljovskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kazanin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bilyar Palace Hotel 50 €
        Bilyar Palace Hotel

        Bilyar Palace Hotel

        Ostrovskogo Street 61, Kazan
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Millennium Park ja Basket-Hall Arena sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Koltso ja Bauman-katu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sukonnaja Slobodan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.