Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kazanin valtionyliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kazanin valtionyliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kazanin valtionyliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kazanin valtionyliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kazanin valtionyliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kazanin valtionyliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kazanin valtionyliopisto lähellä kohdetta Kazanin valtionyliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kazanin valtionyliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 289 majoitusliikettä kohteen Kazanin valtionyliopisto lähellä
DoubleTree by Hilton Kazan City Center 54 €
DoubleTree by Hilton Kazan City Center

DoubleTree by Hilton Kazan City Center

21 Chernyshevskogo street, Kazan
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kazanin akateeminen venäläinen draamateatteri, Kazanin valtiollinen nuorisoteatteri ja Pietarin ja Paavalin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tšornoje Ozeron puisto ja Tatarstanin tasavallan tiedeakatemia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kremljovskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kazanin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Apart-Hotel on Pushkin street 26 36 €
  Apart-Hotel on Pushkin street 26

  Apart-Hotel on Pushkin street 26

  Pushkin St 26, Kazan, Tatarstanin tasavalta
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kazanin valtionyliopisto, Kazanin federaatioyliopisto ja Anatomianmuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Leninskin puutarha ja Koltso ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kremljovskajan asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Puškinin Paikalla Kazanin Sydämessä 74 €
   Puškinin Paikalla Kazanin Sydämessä

   Puškinin Paikalla Kazanin Sydämessä

   Pushkin street 24, 19, Kazan, Tatarstanin tasavalta
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Anatomianmuseo, Kazanin valtionyliopisto ja Kazanin federaatioyliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Leninskin puutarha ja Koltso ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kremljovskajan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Regina Hotel on Universitetskaya
    Regina Hotel on Universitetskaya

    Regina Hotel on Universitetskaya

    Universitetskaya, 9, Kazan
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bauman-katu, Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo ja Koltso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Anatomianmuseo ja Kazanin federaatioyliopisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kremljovskajan asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Regina Hotel on Baumana
     Regina Hotel on Baumana

     Regina Hotel on Baumana

     Baumana Street, 47/9, Kazan
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bauman-katu ja Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Anatomianmuseo ja Koltso ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kremljovskajan asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kazanskoe Podvorye - Hostel 31 €
      Kazanskoe Podvorye - Hostel

      Kazanskoe Podvorye - Hostel

      Bauman Str, 68, Kazan
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bauman-katu, Kazanin akateeminen venäläinen draamateatteri ja Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kazanin valtiollinen nuorisoteatteri ja Uškovan talo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Kremljovskajan asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Arsenika Studios
       Arsenika Studios

       Arsenika Studios

       Bauman Street, 76, Kazan, Tatarstanin tasavalta
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bauman-katu ja Neuvostoliittolaisen elämäntavan museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Anatomianmuseo ja Koltso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kremljovskajan asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostel Monte Carlo 26 €
        Hostel Monte Carlo

        Hostel Monte Carlo

        Profsoyuznaya,17, Kazan
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Uškovan talo, Tšornoje Ozeron puisto ja Leninskin puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Bauman-katu ja Koltso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ploštšad Tukajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kremljovskajan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.